Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
@muvifrik,
evo recimo idem više od 7-8 puta u kino. samo kad je bila revizija azijskog filma, išla sam 5 dana zaredom u kino.
ali neću ići u kino gledati budalaštine.
internet stranica kina sigurno neće povećati broj posjetitelja. na svim mogućim portalima imamo najave kino programa, znači dovoljna je dobra suradnja s lokalnim portalima. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
da, skuplji ulaz ... ali imaju jako dobar marketing i ogroman prostor u kojem se stalno nesto dogadja.
neces pokisnuti, imas besplatno parkiranje u garazi, veliki izbor filmova, trgovine, kafice ... |
|
|
|
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
Sto se tice portala Osijek031.com, nadam se da ce nova direktorica dostavljati program (cim se kreira) i opise filmova na mail redakcije (redakcija *at* osijek031 *tocka* com) u elektronickom obliku. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
@DanicaV,
ako se dobro osmisli web, vizualno i sadržajno, i ako na njemu možemo naći vijesti, kupit karte online, recenzije, forum, možda prodaja filmskih plakata, itd, ljudi će biti zainteresiraniji što se događa u kinu, i oko njega. Nemoj misliti da i ja idem gledati budalaštine. Naravno, korekcije u ponudi definitivno treba napraviti. Mislim da definitivno treba staviti naglasak na mlađu populaciju i u njih usaditi naviku odlaska u kino, gdje će se nešto zanimljivo događati i prije same projekcije, pogotovo ako je film koji idu gledati animirani. To će im više ostati u sjećanju, nego da odu u videoteku i vuku mamu-tatu za rukav za crtić u dvd omotu. |
|
|
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
vidim po nicku "muvifrik" da si filmofil.
sve je to super, ali u ovom trenutku je osmišljavanje web-a najnebitnija stvar, po mom mišljenju.
ima previše drugih problema-
što se tiče populacije, svakako je potrebno vratiti ljude u kino, ali mislim da se u kino trebaju vratiti i generacije koje su već imale naviku gledanja filmova u kinima.
nismo mi baš NewYork pa da ne možemo otići do kina i stati u red, pa fino kupiti kartu (ima i u tome čari). treba imati u vidu da nemamo baš prevelik % populacije koji se koristi net-om, a ciljna skupina za kino je punoooo veća.
net populacija već ima svoje ustaljene stranice za čitanje recenzija, pa i na osijek031 uvijek bude link na kojem možemo saznati o filmu.
što god mi razglabali, bitno da Osijek zadrži bar ova dva preostala kina i da se repertoar poboljša, jer bez toga....
p.s.
u Zagrebu je trenutno filmski festival. bilo bi super da bude neka retrospektivica i u Osijeku, da vidimo bar dio filmova. kao poklon od nove direktorice. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
duje
Ukupno postova: 348 Spol:  Muško
|
ja sam uvjeren da kinu ne treba web stranica jer se nikad ne raspitujem o filmu, po naslovu odlucim idem li ili ne....a sto igra i onako pogledam na os031 !!!!!!!! (admin ocu kikirikija) ili se lagano prosetam do onih panoa eto toliko da u mraku nabadam sto pise
e da, panoe bi mogli osvjetlit |
|
|
|
|
 |
gamba Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
nisam u kino krocio 2 godine, ni ne namjeravam ici uskoro!!! a mislim da nije u tome fora da ja ne zelim ici nego jednostavno ponuda ne opravdava cijenu! |
|
|
|
|
 |
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
nonblank