Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Tufna: sva cuga 5 kuna

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
aethur

Ukupno postova: 2861
Spol: Muško Muško
Post Postano: 06.09.2007. 9:48 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

@teddypickerr preporačum ti da jednom malo poslušaš i nešto drugo osim "ispod moga kišobrana" i "ultra mega seksi leđa" ili šta se sada već pušta na globalnom glazbenom programu. ili još bolje posjeti Tufnu... sve će ti biti jasno...

Ukupno postova: 511
Post Postano: 06.09.2007. 10:53 
Naslov:  

@ CatCloe & aethur

ne možete reći da playlista u tufni nije konstantno jedna te ista, da se sastoji većinom od ex-yu hitova i probranih hitova iz 80-ih i 90-ih + tu i tamo nešto novije...

meni je malo zatuplujuće konstantno svaki puta slušati jedno te isto (pa makar se radilo i o dobrim pjesmama - o ukusima ne želim raspravljati)...

malo raznolikosti ne bi bilo na odmet...

aethur

Ukupno postova: 2861
Post Postano: 06.09.2007. 10:56 
Naslov:  

@euchrid...
a gdje u gradu playlista nije ista... kada se samo sjetim u westu... vrhunac večeri je bio s bon jovijevom "it's my life", svaku večer zaredom... uvijek isto... čak i u isto vrijeme...

Ukupno postova: 511
Post Postano: 06.09.2007. 10:58 
Naslov:  

pa zato i ne idem u takve birtije! i ne hvalim ih!

lufus
Ukupno postova: 2044
Post Postano: 06.09.2007. 11:35 
Naslov:  Re: Tufna: sva cuga 5 kuna

Zanimljivo kako su se svi obrušili na visoke cijene u Bastionu, a nitko ne spominje slično "stanje" u Tufni.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
roca

Ukupno postova: 317
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 06.09.2007. 11:43 
Naslov:  

TEDDYPICKERR je napisao/la:
najbolje da se zabrani to jugonostalgično sranje i da više niko tamo ne ide osim starih komunjara, srednjovječnih jugoslavena s frizurom pere čorbe i đorđeta balaševića fanova.kakooo mogu više too jednooo teee istooo slušatiii.već 25 godina kakoooOOO??ko ih jebe i njih i njihovu jeftinu curu.bok!

Zbunj, zbunj osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile Bravo osijek031.com smile

Ukupno postova: 3252
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.09.2007. 11:58 
Naslov:  

euchrid je napisao/la:
@ CatCloe & aethur

ne možete reći da playlista u tufni nije konstantno jedna te ista, da se sastoji većinom od ex-yu hitova i probranih hitova iz 80-ih i 90-ih + tu i tamo nešto novije...

istina, kao i to da je šele sve samo ne vrhunski dj. iako zadnjih nekoliko subota nije pustio ništa domaće prije 2 sata. a hitovi iz 80tih i 90tih i jesu ono zbog čega ljudi tamo idu.
mislim da je sasvim normalno, i čak vrlo dobro, da su birtije tako "tematski" podijeljene. tako je izbor puno veći i svatko može izabrati ono što mu se sviđa. kada je posh postao tufna, namjera im i je bila retro glazba, odnosno način izlaženja od prije rata. i uspjelo im je. kome se ne sviđa, ide negdje drugdje, mislim da je prilično jednostavno.

betty
Ukupno postova: 838
Post Postano: 06.09.2007. 13:47 
Naslov:  

CatCloe je napisao/la:
euchrid je napisao/la:
@ CatCloe & aethur

istina, kao i to da je šele sve samo ne vrhunski dj. iako zadnjih nekoliko subota nije pustio ništa domaće prije 2 sata. a hitovi iz 80tih i 90tih i jesu ono zbog čega ljudi tamo idu.
mislim da je sasvim normalno, i čak vrlo dobro, da su birtije tako "tematski" podijeljene. tako je izbor puno veći i svatko može izabrati ono što mu se sviđa. kada je posh postao tufna, namjera im i je bila retro glazba, odnosno način izlaženja od prije rata. i uspjelo im je. kome se ne sviđa, ide negdje drugdje, mislim da je prilično jednostavno.
e s ovim se potpuno slazem, vise mi je jugonostalgicarski to sto ljudi zele neku vrstu bratstva i jedinstva po pitanju glazbe i mjesta izlaska,kafovi trebaju biti tematski podjeljeni, pa kud koji mili moji. mislim da sele tom glazbom htjeo privuci i starije ljude koji su dolazili u staru tufnu,i u tome nema nista lose.

zmaster1

Ukupno postova: 7
Post Postano: 06.09.2007. 18:20 
Naslov:  Re: Tufna: sva cuga 5 kuna

Dabogda propala ta tufna... baš me nerviraju... ne znaju ni oni sami koga bi puštali a koga ne... Kao ono 5 kuna cuga... pa u cijelom hebenom gradu je tako... To je prvi znak da propadaju... tak i West, niko im nije išao dok nisu snizili cijene... al čujem da će i tamo poskupit na 7 kuna... Sad

Sale car

Ukupno postova: 1703
Zabranjen pristup
Post Postano: 06.09.2007. 18:35 
Naslov:  

ma ljudi.... jebe mi se za glazbu.... sve dok nisu cajke ( po mogucnosti da je domace ) i dok je cuga pet kuna ja sam tamo.... pa gledajte vi to s ove strane.... izađete s ekipom van. Neka svaki ima max sto kuna.... pa napit cete se ko zvijeri i jos cete otici kuci puni para....

Znaci moj izbor petkom je : WEST

( subotom je tolika guzva da se ne moze ni stajati na miru, a ne proci do sanka )

Bolje ispast glup nego iz tramvaja

mozda pijan ali nisam jako, Bože zdravlja pa kući polako

fuck you man čovječe
cane

Ukupno postova: 2460
Post Postano: 07.09.2007. 0:59 
Naslov:  

lufus je napisao/la:
Zanimljivo kako su se svi obrušili na visoke cijene u Bastionu, a nitko ne spominje slično "stanje" u Tufni.

E to i ja kažem.

Skoči u forum: