Autor |
Poruka |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
@teddypickerr preporačum ti da jednom malo poslušaš i nešto drugo osim "ispod moga kišobrana" i "ultra mega seksi leđa" ili šta se sada već pušta na globalnom glazbenom programu. ili još bolje posjeti Tufnu... sve će ti biti jasno... |
|
 |
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol:  Muško
|
@ CatCloe & aethur
ne možete reći da playlista u tufni nije konstantno jedna te ista, da se sastoji većinom od ex-yu hitova i probranih hitova iz 80-ih i 90-ih + tu i tamo nešto novije...
meni je malo zatuplujuće konstantno svaki puta slušati jedno te isto (pa makar se radilo i o dobrim pjesmama - o ukusima ne želim raspravljati)...
malo raznolikosti ne bi bilo na odmet... |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
@euchrid...
a gdje u gradu playlista nije ista... kada se samo sjetim u westu... vrhunac večeri je bio s bon jovijevom "it's my life", svaku večer zaredom... uvijek isto... čak i u isto vrijeme... |
|
 |
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol:  Muško
|
pa zato i ne idem u takve birtije! i ne hvalim ih! |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Zanimljivo kako su se svi obrušili na visoke cijene u Bastionu, a nitko ne spominje slično "stanje" u Tufni. |
|
|
|
|
 |
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
istina, kao i to da je šele sve samo ne vrhunski dj. iako zadnjih nekoliko subota nije pustio ništa domaće prije 2 sata. a hitovi iz 80tih i 90tih i jesu ono zbog čega ljudi tamo idu.
mislim da je sasvim normalno, i čak vrlo dobro, da su birtije tako "tematski" podijeljene. tako je izbor puno veći i svatko može izabrati ono što mu se sviđa. kada je posh postao tufna, namjera im i je bila retro glazba, odnosno način izlaženja od prije rata. i uspjelo im je. kome se ne sviđa, ide negdje drugdje, mislim da je prilično jednostavno. |
|
|
|
|
 |
betty Ukupno postova: 838 Spol:  Nebitno
|
e s ovim se potpuno slazem, vise mi je jugonostalgicarski to sto ljudi zele neku vrstu bratstva i jedinstva po pitanju glazbe i mjesta izlaska,kafovi trebaju biti tematski podjeljeni, pa kud koji mili moji. mislim da sele tom glazbom htjeo privuci i starije ljude koji su dolazili u staru tufnu,i u tome nema nista lose. |
|
|
|
|
 |
zmaster1
Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
Dabogda propala ta tufna... baš me nerviraju... ne znaju ni oni sami koga bi puštali a koga ne... Kao ono 5 kuna cuga... pa u cijelom hebenom gradu je tako... To je prvi znak da propadaju... tak i West, niko im nije išao dok nisu snizili cijene... al čujem da će i tamo poskupit na 7 kuna...  |
|
|
|
|
 |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol:  Nebitno
|
ma ljudi.... jebe mi se za glazbu.... sve dok nisu cajke ( po mogucnosti da je domace ) i dok je cuga pet kuna ja sam tamo.... pa gledajte vi to s ove strane.... izađete s ekipom van. Neka svaki ima max sto kuna.... pa napit cete se ko zvijeri i jos cete otici kuci puni para....
Znaci moj izbor petkom je : WEST
( subotom je tolika guzva da se ne moze ni stajati na miru, a ne proci do sanka ) |
|
fuck you man čovječe |
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
|
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
 |
|