Autor |
Poruka |
Sir William Ukupno postova: 360 Spol: Muško
|
pozatvarat sve u 22:59 i uvest policiski sat.. |
|
_________________ Sir William |
|
|
|
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Više rocka i metala definitivno.A ne samo sadržaji za tehno manijake i cajkere...jadno. |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
da se otvori napokon klub u kojemu će bar nekada biti punk koncerata i općenito alternativne glazbe.. |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
da se otvori napokon klub u kojemu će bar nekada biti punk koncerata i općenito alternativne glazbe..
|
Što je s Mini teatrom? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
moze neki Jazz, i moze neko kino na otvorenom,
onak recimo da gledamo Corto Maltezea na lijevoj obali i tak nesto..
mogu i neke tematske veceri..tipa salsa vecer (plesnjak).. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
coffee
Ukupno postova: 39 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
više kvalitetne žive svirke i plesnjaci def i da ne moram ić van u pol 11,11 jer tek tada počinje neki noćni provod |
|
_________________ no pain no gain. |
|
|
|
zla_tratinčica
|
Stella1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
da se otvori napokon klub u kojemu će bar nekada biti punk koncerata i općenito alternativne glazbe..
|
Što je s Mini teatrom?
|
pročitaj još jednom što sam napisao pa mi reci kakve veze ima teatar s tim. jednake kao i tufna, pivnica ili matrix. |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la: ›
Što je s Mini teatrom?
|
Teatar je propao totalno... pogotovo otkako se zatvorio Oxygene, pa sad sva ona uparađena dječurlija koja je izlazila tamo dolazi u Teatar... Jebeni kindergarten... |
|
|
|
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol: Muško
|
jedino di se da otić slušat pank je nekad petkom u carpeu i to je vrh, a tam nema koncerata |
|
_________________ fakofbolan |
|
|
|
zla_tratinčica
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Stella1989 je napisao/la: ›
Što je s Mini teatrom?
|
Teatar je propao totalno... pogotovo otkako se zatvorio Oxygene, pa sad sva ona uparađena dječurlija koja je izlazila tamo dolazi u Teatar... Jebeni kindergarten...
|
ja nisam spomenio djecu nego glazbu, propao je zato jer se sve vrti oko novaca i nema normalne glazbe više, nego sve za šire mase.. |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Što je s Mini teatrom?
|
pročitaj još jednom što sam napisao pa mi reci kakve veze ima teatar s tim. jednake kao i tufna, pivnica ili matrix.
|
Koliko se sjećam, Mini teatar je uvijek bio sinonim za alternativu, punk, rock i sl., pa sam zato pitala. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
zla_tratinčica
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Što je s Mini teatrom?
|
pročitaj još jednom što sam napisao pa mi reci kakve veze ima teatar s tim. jednake kao i tufna, pivnica ili matrix.
|
Koliko se sjećam, Mini teatar je uvijek bio sinonim za alternativu, punk, rock i sl., pa sam zato pitala.
|
Je, stari teatar je bio i tamo sam živio. |
|
|
|
|
|
Anteee Ukupno postova: 91 Lokacija: Krevet Spol: Muško
|
Sir William je napisao/la: ›
pozatvarat sve u 22:59 i uvest policiski sat..
|
a šta bi ti sad pa da nisi jedan od onih starkelja koji samo vise za netom i preziru ljude koji izlaze van |
|
|
|
|
|
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
osijek je jedini grad koji ima pivovaru a nema pivnicu...znaci toceno pivo,kobaje live svirke ne moraj ubiti tamburasi al...nest live....sve osim jimmijaXD |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
|
roberto91 Ukupno postova: 57 Spol: Nebitno
|
Da treba pivnica s kobasicama grahom kupusom pa bilo je to kolko se sjecam ispod hotela Central i tamo u Divatovoj ulici a sad je tamo neki hotel.
Naravno da ne bude i skupo i bez tamburasa jer su sad i tamburasi poceli obrade cajki na tamburicama |
|
|
|
|
|
|
|