| Autor | Poruka | 
| Sir William Ukupno postova: 360 Spol:    Muško  | 
| 
 pozatvarat sve u 22:59 i uvest policiski sat.. |  
|  |  
| _________________
 Sir William
 |  | 
	|  | 
|  | 
| d_grassa 
 Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol:    Žensko  | 
| 
 Više rocka i metala definitivno.A ne samo sadržaji za tehno manijake i cajkere...jadno. |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| zla_tratinčica 
 Ukupno postova: 1330 Spol:    Nebitno     | 
| 
 da se otvori napokon klub u kojemu će bar nekada biti punk koncerata i općenito alternativne glazbe.. |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Stella1989 
 Ukupno postova: 2929 Spol:    Žensko  | 
| 
 |  
|  |  
| _________________
 Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind.
 |  | 
	|  | 
|  | 
| padobranac 
 Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol:    Žensko  | 
| 
 moze neki Jazz, i moze neko kino na otvorenom,
onak recimo da gledamo Corto Maltezea na lijevoj obali i tak nesto..
 mogu i neke tematske veceri..tipa salsa vecer (plesnjak)..
 |  
|  |  
| _________________
 Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana.
 |  | 
	|  | 
|  | 
| coffee 
 Ukupno postova: 39 Lokacija: osijek Spol:    Muško  | 
| 
 više kvalitetne žive svirke i plesnjaci def    i da ne moram ić van u pol 11,11 jer tek tada počinje neki noćni provod |  
|  |  
| _________________
 no pain no gain.
 |  | 
	|  | 
|  | 
| zla_tratinčica 
| 

pročitaj još jednom što sam napisao pa mi reci kakve veze ima teatar s tim. jednake kao i tufna, pivnica ili matrix. |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| OligofreniDikobrazoid 
 Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol:    Muško  | 
| 

Teatar je propao totalno... pogotovo otkako se zatvorio Oxygene, pa sad sva ona uparađena dječurlija koja je izlazila tamo dolazi u Teatar... Jebeni kindergarten... |  
|  |  
| _________________

Tis' mi mjesec, tis' mi zvijezda, dobra ti je mliječna žlijezda...

|  | 
	|  | 
|  | 
| russell 
 Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol:    Muško  | 
| 
 jedino di se da otić slušat pank je nekad petkom u carpeu i to je vrh, a tam nema koncerata   |  
|  |  
| _________________
 fakofbolan
 |  | 
	|  | 
|  | 
| zla_tratinčica 
| 

| 
 Teatar je propao totalno... pogotovo otkako se zatvorio Oxygene, pa sad sva ona uparađena dječurlija koja je izlazila tamo dolazi u Teatar... Jebeni kindergarten...
 |  
ja nisam spomenio djecu nego glazbu, propao je zato jer se sve vrti oko novaca i nema normalne glazbe više,  nego sve za šire mase.. |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Stella1989 
 Ukupno postova: 2929 Spol:    Žensko  | 
| 

| 
pročitaj još jednom što sam napisao pa mi reci kakve veze ima teatar s tim. jednake kao i tufna, pivnica ili matrix.
 |  
Koliko se sjećam, Mini teatar je uvijek bio sinonim za alternativu, punk, rock i sl., pa sam zato pitala. |  
|  |  
| _________________
 Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind.
 |  | 
	|  | 
|  | 
| zla_tratinčica 
| 

| 
| 
pročitaj još jednom što sam napisao pa mi reci kakve veze ima teatar s tim. jednake kao i tufna, pivnica ili matrix.
 |  
Koliko se sjećam, Mini teatar je uvijek bio sinonim za alternativu, punk, rock i sl., pa sam zato pitala.
 |  
Je, stari teatar je bio i tamo sam živio. |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Anteee Ukupno postova: 91 Lokacija: Krevet Spol:    Muško  | 
| 

a šta bi ti sad pa da nisi jedan od onih starkelja koji samo vise za netom i preziru ljude koji izlaze van |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| rockeros 
 Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol:    Muško  | 
| 
 osijek je jedini grad koji ima pivovaru a nema pivnicu...znaci toceno pivo,kobaje live svirke ne moraj ubiti tamburasi al...nest live....sve osim jimmijaXD |  
|  |  
| _________________
 crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo
 |  | 
	|  | 
|  | 
| roberto91 Ukupno postova: 57 Spol:    Nebitno  | 
| 
 Da treba pivnica s kobasicama grahom kupusom pa bilo je to kolko se sjecam ispod hotela Central i tamo u Divatovoj ulici a sad je tamo neki hotel.
Naravno da ne bude i skupo i bez tamburasa jer su sad i tamburasi poceli obrade cajki na tamburicama
 |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
|  | 
|  |