Autor |
Poruka |
diva
Ukupno postova: 623 Spol:  Nebitno
|
za ono što nam nude, koliko znam, previše
Nije li to direktno iz STV ureda? |
|
|
|
|
 |
diva
|
Ja bih pogledala, ali reci što?
O kojoj osječkoj dijaspori ti pričaš, koji je to broj gledatelja?
STV je sve samo ne gledljiva.
Sigurno bi bacila oko i na druge emisije osim Panorame, ali, ali puno toga fali. |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
joj meni su najjače reklame za video stranice, kao toliko i toliko puta se vrte itd....
ma tko to uopće gleda, samo akd prebacujem programe... sad će netko sjest i blejat 2h u reklame... no way |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Penzići to obožaavju gledati... "joj vid sujed Janko prodaje kravu"... |
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
daleko od toga da imam namjeru braniti program stv-a, ali ne mogu ne primijetiti količinu zajedljivosti, prekenjavanja i korištenja odlične prilike za pljuvanje.
da je članak bio o rtl-u, hrt-u, novoj ili bilo kojoj stranoj televiziji, našli bi se pametnjakovići kritizirati i pljuvati sve čega se dohvate. ne zato jer je nešto loše ili dobro, nego zato jer smo mi narod koji voli pljuvati.
šta je da je, ishraćkam to i osjećam se bolje, vrijednije, pametnije. svaka čast, odličan način za ispoljavanje vlastite kreativnosti.
90% postova na cijelom forumu sličnog je predznaka, samo se objekt mijenja. subjekti ne. |
|
|
|
|
 |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Sigurno bi bacila oko i na druge emisije osim Panorame, ali, ali puno toga fali.
|
kao prvo gledas pogresan program. Panorama je na htv 2!  |
|
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Kol'ko para, tol'ko muzike...Amen  |
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Sigurno bi bacila oko i na druge emisije osim Panorame, ali, ali puno toga fali.
|
kao prvo gledas pogresan program. Panorama je na htv 2!
|
lolčina |
|
|
|
|
 |
machor Ukupno postova: 315 Spol:  Muško
|
STV mi dođe ko spam samo što je na tv-u! Tražim kanale i svako malo uleti spam.
Osim one ljetne razglednice(ili kako se to već zove tamo ono di obilaze slavoniju i osijek što je stvarno oke emisija) tamo se stvarno nema šta za gledat.Sva sreća sad će Nova godina pa će biti programa, repriza repriza reprize pa još na n-tu nove godine! |
|
|
|
|
 |
diva
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
teško je sad reci neku pametnu...onima koji rade na stv-u...i kad procitaju ove komentare.....istina da su komentari svi od reda pljuvacina...po stv-u....no vjerovatno to ima nekog razloga zbog cega je to tako....
....15 godina nije malo za rad neke tvrtke....no 15 godina rada....a kad pogledaš da je stanje kao da su jucer poceli raditi....onda bolje i da se ne zna kako je 15. obljetnica......
...opcenito sam uvijek ponosan...kad se pojavi nešto što je vezano uz Osijek....ili što bi se reklo....nekakav osjecki proizvod....no opet kad pogledaš što god krene iz Osijeka.....ostane na nekakvom seljackom nivou....jednostavno ne može se oteti dojmu...da jednostavno nismo sposobni za napraviti nešto kvalitetno....
evo primjer...ne tako daleke vinkovacke televizije....(ne znam koliko oni dugo rade...al vjerujem da su mlađi u godinama...od stv-a)
...imaju definitivno bolji program...da ne kažem kvalitetniji.....ili ako cemo od onih osnovnih fora....kad vec toliko vrtite te reklame.....vinkovacka tv...ima 10 puta bolje jinglove za te reklame....ili najave....pa barem zbog toga...onda i pogledaš ostatak reklame.....
...što se tice pretplate...
ni druge televizije ih nemaju....pa ipak nekako osmišljavaju i bore se za svoje mjesto.....tako da to nije neki rezlog zbog cega treba nekoga kriviti....
nego treba osmisliti program koji ce privuci gledatelje....al za ovih 15 godina....stv se nije pomakao s mjesta.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
a sto bi vi voljeli gledati na lokalnoj tv postaji?
ja na kojem god koncertu ili utakmici budem vidim i kameru stv tamo. Kad god je moja udruga pozvala stv na pressicu ili neku akciju stv je dosao. prate lokalne teme kao sto i trebaju,ne ocekujem da cu gledati raymonda ili rezi me na bilo kojoj lokalnoj tv a isto tako i kad slucajno dodjem na vinkovacku nikad ne ostanem duze od 10sec jer mene ne zanima sto se dogadja u vinkovcima. Od kad su te lokalne tv na max tvu ili kabelskoj pogledam tu i tamo i ostale lokalne tv i sve imaju slicne emisije i uvijek je 100 repriza al ne vidim sto je lose u tome jer one su i tako namjenjene da se pogleda sta ima u svakom cosku te regije a ne samo sto je u Zagrebu! |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
@centurion....dobro zboriš....istina da sve obuhvacate.....i onda to što ste sve obuhvatili tijekom dana/tjedna....strpate u pola sata vlastite emisije....a ostalih 23 sata i 30 minuta programa...ne bi pojeo pas s maslom.....i kad se dogodi da nema nicega zanimljivoga od zbivanja....onda i tih pola sata vlastite emisije....ne možete napraviti nešto kvalitetno.....  |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
na stv-u nekad pogledam ljetnu razglednicu, onu emisiju o kuhanju i tjedni kolaž. i malnara, ali izgleda da ni to više nemaju. na vinkovcima ima. imaju i neku talk emisiju, često budu zanimljivi gosti, a teme, kao ni gosti, nisu nužno vezani za vinkovce. |
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
na vinkovačkoj jedino pogledam sport jer prenose dosta utakmica iz nižih rangova, inače teški trash, bubnu nekog lika u studio i onda on lista novine, onda pročita neki članak pa baca glupe komentare...ne treba ni zaboravit da vtv ima jednog "jakog sponzora", isti onaj koji je "pogurao" osječku televiziju. stv osim problema s lovom ima i problem zbog vodećih ljudi. |
|
|
|
|
 |
 |
|