Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

STV: live streaming!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
diva

Ukupno postova: 623
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.12.2007. 9:51 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

CatCloe je napisao/la:
diva je napisao/la:
Nemam na čemu čestitati, osim na dobrim plaćama

čini se kako misliš na neku drugu televiziju...

za ono što nam nude, koliko znam, previše
Nije li to direktno iz STV ureda?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
diva

Post Postano: 03.12.2007. 9:56 
Naslov:  

noob je napisao/la:
čestitke STV-u za 15 god i za ovaj projket na internetu. nama to neće značit puno, ali vjerujem da Osječanima u dijaspori hoće.

vi koji negativno komentirate nitko vas ne tjera da gledate... ko da u HR sve vrvi od kvalitetnih TV postaja Rolling Eyes šta bi vi filmove, serjije.. hvala Bogu ima kabelska tv, satelitska tv, digi tv, maxtv, zemaljske tv i sad će se kao ove lokalne ići s njima kao natjecati ko će imat bolji sadržaj!? dovoljno je da nas izvještavaju sa lokalnih događaja i tak nešto što ne možemo vidit ni na nacionalnoj TV, a kamoli ovim drugima.

Ja bih pogledala, ali reci što?
O kojoj osječkoj dijaspori ti pričaš, koji je to broj gledatelja?
STV je sve samo ne gledljiva.
Sigurno bi bacila oko i na druge emisije osim Panorame, ali, ali puno toga fali.

MissTake

Ukupno postova: 8773
Post Postano: 03.12.2007. 10:09 
Naslov:  

joj meni su najjače reklame za video stranice, kao toliko i toliko puta se vrte itd....

ma tko to uopće gleda, samo akd prebacujem programe... sad će netko sjest i blejat 2h u reklame... no way

SVI SMO MI VUCO
aethur

Ukupno postova: 2861
Spol: Muško Muško
Post Postano: 03.12.2007. 10:47 
Naslov:  

MissTake je napisao/la:
joj meni su najjače reklame za video stranice, kao toliko i toliko puta se vrte itd....

ma tko to uopće gleda, samo akd prebacujem programe... sad će netko sjest i blejat 2h u reklame... no way

Penzići to obožaavju gledati... "joj vid sujed Janko prodaje kravu"...

Ukupno postova: 3252
Post Postano: 03.12.2007. 12:10 
Naslov:  

daleko od toga da imam namjeru braniti program stv-a, ali ne mogu ne primijetiti količinu zajedljivosti, prekenjavanja i korištenja odlične prilike za pljuvanje.
da je članak bio o rtl-u, hrt-u, novoj ili bilo kojoj stranoj televiziji, našli bi se pametnjakovići kritizirati i pljuvati sve čega se dohvate. ne zato jer je nešto loše ili dobro, nego zato jer smo mi narod koji voli pljuvati.
šta je da je, ishraćkam to i osjećam se bolje, vrijednije, pametnije. svaka čast, odličan način za ispoljavanje vlastite kreativnosti.
90% postova na cijelom forumu sličnog je predznaka, samo se objekt mijenja. subjekti ne.

centurion
Ukupno postova: 938
Post Postano: 03.12.2007. 12:31 
Naslov:  

diva je napisao/la :
noob je napisao/la:
čestitke STV-u za 15 god i za ovaj projket na internetu. nama to neće značit puno, ali vjerujem da Osječanima u dijaspori hoće.

vi koji negativno komentirate nitko vas ne tjera da gledate... ko da u HR sve vrvi od kvalitetnih TV postaja Rolling Eyes šta bi vi filmove, serjije.. hvala Bogu ima kabelska tv, satelitska tv, digi tv, maxtv, zemaljske tv i sad će se kao ove lokalne ići s njima kao natjecati ko će imat bolji sadržaj!? dovoljno je da nas izvještavaju sa lokalnih događaja i tak nešto što ne možemo vidit ni na nacionalnoj TV, a kamoli ovim drugima.

Sigurno bi bacila oko i na druge emisije osim Panorame, ali, ali puno toga fali.

kao prvo gledas pogresan program. Panorama je na htv 2! Rolling Eyes

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 03.12.2007. 12:55 
Naslov:  Re: STV: live streaming!

Kol'ko para, tol'ko muzike...Amen osijek031.com smile

lufus
Ukupno postova: 2044
Post Postano: 03.12.2007. 13:15 
Naslov:  

centurion je napisao/la :
diva je napisao/la :
noob je napisao/la:

kao prvo gledas pogresan program. Panorama je na htv 2! Rolling Eyes

lolčina

machor
Ukupno postova: 315
Post Postano: 03.12.2007. 13:29 
Naslov:  

STV mi dođe ko spam samo što je na tv-u! Tražim kanale i svako malo uleti spam.
Osim one ljetne razglednice(ili kako se to već zove tamo ono di obilaze slavoniju i osijek što je stvarno oke emisija) tamo se stvarno nema šta za gledat.Sva sreća sad će Nova godina pa će biti programa, repriza repriza reprize pa još na n-tu nove godine!

diva

Post Postano: 03.12.2007. 15:01 
Naslov:  

CatCloe je napisao/la:
daleko od toga da imam namjeru braniti program stv-a, ali ne mogu ne primijetiti količinu zajedljivosti, prekenjavanja i korištenja odlične prilike za pljuvanje.
da je članak bio o rtl-u, hrt-u, novoj ili bilo kojoj stranoj televiziji, našli bi se pametnjakovići kritizirati i pljuvati sve čega se dohvate. ne zato jer je nešto loše ili dobro, nego zato jer smo mi narod koji voli pljuvati.

Sve što ne valja treba reći, u ovom gradu gotovo ništa ne valja. Šta, trebamo podvući rep i kimati glavom? Sve ono iole dobro osobno pohvalim.
De molim te nisi ništa pozitivno napisala o STV pa ako možeš ponovi se, ako pronađeš koji pridjev.
Reklame, reklame i voditelji van svih kategorija slušljivosti i dosadnih priloga, nemaštovitoooo, nekreativno i dosadnooo

šta je da je, ishraćkam to i osjećam se bolje, vrijednije, pametnije. svaka čast, odličan način za ispoljavanje vlastite kreativnosti.
90% postova na cijelom forumu sličnog je predznaka, samo se objekt mijenja. subjekti ne.

tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 03.12.2007. 15:04 
Naslov:  

teško je sad reci neku pametnu...onima koji rade na stv-u...i kad procitaju ove komentare.....istina da su komentari svi od reda pljuvacina...po stv-u....no vjerovatno to ima nekog razloga zbog cega je to tako....
....15 godina nije malo za rad neke tvrtke....no 15 godina rada....a kad pogledaš da je stanje kao da su jucer poceli raditi....onda bolje i da se ne zna kako je 15. obljetnica......
...opcenito sam uvijek ponosan...kad se pojavi nešto što je vezano uz Osijek....ili što bi se reklo....nekakav osjecki proizvod....no opet kad pogledaš što god krene iz Osijeka.....ostane na nekakvom seljackom nivou....jednostavno ne može se oteti dojmu...da jednostavno nismo sposobni za napraviti nešto kvalitetno....
evo primjer...ne tako daleke vinkovacke televizije....(ne znam koliko oni dugo rade...al vjerujem da su mlađi u godinama...od stv-a)
...imaju definitivno bolji program...da ne kažem kvalitetniji.....ili ako cemo od onih osnovnih fora....kad vec toliko vrtite te reklame.....vinkovacka tv...ima 10 puta bolje jinglove za te reklame....ili najave....pa barem zbog toga...onda i pogledaš ostatak reklame.....
...što se tice pretplate...
ni druge televizije ih nemaju....pa ipak nekako osmišljavaju i bore se za svoje mjesto.....tako da to nije neki rezlog zbog cega treba nekoga kriviti....

nego treba osmisliti program koji ce privuci gledatelje....al za ovih 15 godina....stv se nije pomakao s mjesta....

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
centurion
Ukupno postova: 938
Post Postano: 03.12.2007. 15:18 
Naslov:  

a sto bi vi voljeli gledati na lokalnoj tv postaji?
ja na kojem god koncertu ili utakmici budem vidim i kameru stv tamo. Kad god je moja udruga pozvala stv na pressicu ili neku akciju stv je dosao. prate lokalne teme kao sto i trebaju,ne ocekujem da cu gledati raymonda ili rezi me na bilo kojoj lokalnoj tv a isto tako i kad slucajno dodjem na vinkovacku nikad ne ostanem duze od 10sec jer mene ne zanima sto se dogadja u vinkovcima. Od kad su te lokalne tv na max tvu ili kabelskoj pogledam tu i tamo i ostale lokalne tv i sve imaju slicne emisije i uvijek je 100 repriza al ne vidim sto je lose u tome jer one su i tako namjenjene da se pogleda sta ima u svakom cosku te regije a ne samo sto je u Zagrebu!

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 03.12.2007. 15:30 
Naslov:  

@centurion....dobro zboriš....istina da sve obuhvacate.....i onda to što ste sve obuhvatili tijekom dana/tjedna....strpate u pola sata vlastite emisije....a ostalih 23 sata i 30 minuta programa...ne bi pojeo pas s maslom.....i kad se dogodi da nema nicega zanimljivoga od zbivanja....onda i tih pola sata vlastite emisije....ne možete napraviti nešto kvalitetno.....Cool

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 03.12.2007. 15:53 
Naslov:  

na stv-u nekad pogledam ljetnu razglednicu, onu emisiju o kuhanju i tjedni kolaž. i malnara, ali izgleda da ni to više nemaju. na vinkovcima ima. imaju i neku talk emisiju, često budu zanimljivi gosti, a teme, kao ni gosti, nisu nužno vezani za vinkovce.

lufus
Ukupno postova: 2044
Post Postano: 03.12.2007. 18:17 
Naslov:  Re: STV: live streaming!

na vinkovačkoj jedino pogledam sport jer prenose dosta utakmica iz nižih rangova, inače teški trash, bubnu nekog lika u studio i onda on lista novine, onda pročita neki članak pa baca glupe komentare...ne treba ni zaboravit da vtv ima jednog "jakog sponzora", isti onaj koji je "pogurao" osječku televiziju. stv osim problema s lovom ima i problem zbog vodećih ljudi.

Skoči u forum: