Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
danas sam se opet ublatila preko glave, na jednoj simpatičnoj vožnjici..
dakle, skreneš s biciklističke na kraju biljske ceste na staru dravu. i voziš do kraja, pored onih barakica. onda na putu nađeš 20-tak srušenih stabala i preneseš bicikl preko njih. poslije toga ima još par km super ugodne vožnje po zemljanom/pješčanom putu uz vodu.
kad dođeš do kraja puta, svakako ideš lijevo u kopačevo, pa ili cestom, ili istim putem nazad. nikako, naime, desno preko drvenog mostića u lovište, jer je cijelo ograđeno žicom i ooogromno je, pa izgubiš najmanje sat vremena tražeći izlaz po šikari, a moraš se svakako vratiti gdje si i ušao
i, da, ne preporučujem onima koji se boje zmija i žaba, jer ih ima na stotine..
i zanimaju me, naravno, vaše omiljene ture biciklom... dokle god nisu po asfaltu |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Moje bicikliranje nije off road nego se mjeri u kilometrima asfalta pa te vjerojatno ne zanima |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
Edge Ukupno postova: 24 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dakle, skreneš s biciklističke na kraju biljske ceste na staru dravu. i voziš do kraja, pored onih barakica. onda na putu nađeš 20-tak srušenih stabala i preneseš bicikl preko njih. poslije toga ima još par km super ugodne vožnje po zemljanom/pješčanom putu uz vodu.
kad dođeš do kraja puta, svakako ideš lijevo u kopačevo, pa ili cestom, ili istim putem nazad. nikako, naime, desno preko drvenog mostića u lovište, jer je cijelo ograđeno žicom i ooogromno je, pa izgubiš najmanje sat vremena tražeći izlaz po šikari, a moraš se svakako vratiti gdje si i ušao
i zanimaju me, naravno, vaše omiljene ture biciklom... dokle god nisu po asfaltu
|
Hvala na savjetu za rutu...nikad nisam bajkom bio tamo, i kontam da bi moglo biti zanimljivo. Već duže vrijeme tražim neku novu dionicu i evo je. |
|
|
|
|
|
delboy Ukupno postova: 64 Lokacija: na biciklu Spol: Muško
|
preporučujem novu dionicu zapadne obilaznice do švajcarnice,zimus je bilo dobro cisti off road,sad je manje više sve pod asfaltom |
|
|
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
moja ruta bosutsko-brijest-antunovac-tenja-bosutsko...laganini vožnjica oko sat i pol..ne baš često al ono kad mi pukne ajmo! |
|
|
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la: ›
i zanimaju me, naravno, vaše omiljene ture biciklom... dokle god nisu po asfaltu
|
Očeš reć da kad se voziš jedno 2km uz staru dravu i dođeš do mjesta gdje hrvatske šume ruše drveće možeš preko toga preć i nastaviti dalje voziti? |
|
|
|
|
|
|
machor je napisao/la: ›
Očeš reć da kad se voziš jedno 2km uz staru dravu i dođeš do mjesta gdje hrvatske šume ruše drveće možeš preko toga preć i nastaviti dalje voziti?
|
jap. vjerojatno nije svaki dan isto, ali ja sam bila ove nedjelje i preko staze je ležalo nekih 10-15 balvana. preneseš bicikl preko (moj je prilično lagan, pa nije bed ) i furaš dalje. iza je put još ljepši |
|
|
|
|
|
|
daddos je napisao/la: ›
moja ruta bosutsko-brijest-antunovac-tenja-bosutsko...laganini vožnjica oko sat i pol..ne baš često al ono kad mi pukne ajmo!
|
jel imaš kakvu prašnjavu/blatnjavu varijantu ili ideš cestom? cestom mi je mrsko... nisam za nju kupila moje dvokotačno čedo |
|
|
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ovako izgleda moja ruta:
spustiš se do konjičkog pa se popneš na bent pa ideš lijevo. I tako voziš, voziš, voziš sve do novog mosta...e sad poslije mosta s desne strane počinje šuma....e sad, možeš odmah u šumu preko prvog mostića, ali ja preferiram voziti bentom još par sto metara pa se spustiti na eko stazu. I sad tako furaš eko stazom jedno km i pol, možda dva i dođeš do naše dravice
tu se opet put račva na lijevo ili desno. ja više volim onaj lijevo jer te odvede uzvodno skroz do vikend naselja u josipovcu, naravno uz poneke prepreke, a usput otkriješ mnoge lijepe pješčane uvalice za kupanjac |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
|
daddos
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
daddos je napisao/la: ›
moja ruta bosutsko-brijest-antunovac-tenja-bosutsko...laganini vožnjica oko sat i pol..ne baš često al ono kad mi pukne ajmo!
|
jel imaš kakvu prašnjavu/blatnjavu varijantu ili ideš cestom? cestom mi je mrsko... nisam za nju kupila moje dvokotačno čedo
|
pa pošto moj bajs baš i nije za neke off road avanture...ja se držim asfaltiranih puteva...al nagodinu kad kupim novu makinu tko zna!? |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
stipu bajs,,,mene zanima kave siceve imate obzirom da je moj katafakingstrofa i nažuljam si kokicu i sve me boooli...jel imate one što su bili na bajsu ili ste kupili neke posebne? |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
delboy Ukupno postova: 64 Lokacija: na biciklu Spol: Muško
|
otidji u specijalizirane bike trgovine i tamo si kupis sic pa si kokicu neces nazuljati |
|
|
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la: ›
machor je napisao/la: ›
Očeš reć da kad se voziš jedno 2km uz staru dravu i dođeš do mjesta gdje hrvatske šume ruše drveće možeš preko toga preć i nastaviti dalje voziti?
|
jap. vjerojatno nije svaki dan isto, ali ja sam bila ove nedjelje i preko staze je ležalo nekih 10-15 balvana. preneseš bicikl preko (moj je prilično lagan, pa nije bed ) i furaš dalje. iza je put još ljepši
|
Išo jučer i ko što si napisala prošo ja to di režu i došo do Capistra ili tak neš i ima neki mali puteljak za dalje jel to siguran put nema nekih četnika zaostalih iz rata tamo? |
|
|
|
|
|
daddos
|
fairy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
stipu bajs,,,mene zanima kave siceve imate obzirom da je moj katafakingstrofa i nažuljam si kokicu i sve me boooli...jel imate one što su bili na bajsu ili ste kupili neke posebne?
|
stari sic bacio...kupio novi marke Selle Royal prva liga,mekan i ne žulja! |
|
|
|
|
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
allein je napisao/la: ›
Moje bicikliranje nije off road nego se mjeri u kilometrima asfalta pa te vjerojatno ne zanima
|
Također isti slučaj, bike mi je car na asfaltu(28", uske gume), ionako je ovaj kraj preravan za offroad, iako bi mi isto bilo draže zbog prirode...
fairy je napisao/la: ›
stipu bajs,,,mene zanima kave siceve imate obzirom da je moj katafakingstrofa i nažuljam si kokicu i sve me boooli...jel imate one što su bili na bajsu ili ste kupili neke posebne?
|
Moj sic je bio već na bicu, superzadovoljan, ima amortizer i rupu nasred sica, svima preporučam(m i ž). Inače, frend je imao isto problem sa sicom pa sam mu za 70 kn kupio odličan udoban sic (gel punjenje), bilo je u Lidlu na akciji, inače ima za 100-150 kn odličnih siceva za kupiti. |
|
_________________ Mislim, dakle jesam!
"Važno je zvati se Mladen!" |
|
|
|
|
|