Autor |
Poruka |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol:  Nebitno
|
Ma razumijem ja to, ali kako onda možeš biti s njom to mi nije jasno. Pa ono mlad si,,,vidi čega sve ima u božjoj bašti...ja nisam taj tip osobe,,,,čim osjetim da se u neku ruku hladim i da mi više to nije to ili ono što bih ja htjela ,,,odem,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
 |
zlikavac
Ukupno postova: 20 Spol:  Muško
|
u čemu je stvar, svega je tu bilo, zato sam i napisao da to treba iskreno i otvoreno pa da znaš na čem si (premda to i nije jedini i najbolji način al dobro) al s ni jednom osobom mi nije kao kad sam s njom (tu ja previše analiziram stvari) i to samo dok je razgovor u pitanju kad dođe do sexa jednostavno to se odradi kao da popiješ kavu i zapališ pljugu, a to mi ne treba (jel kak si rekla mlad sam).
e sad ja s njom ne mogu biti prijatelj, neznam zašto al tak osjećam nije da sam sa svojim bivšima neprijatelj s nekima je odnos čak i bolji!!!
znaš onu na greškama se uči, pametan na tuđim, a glup na svojim, sam što ovakve stvari koje se tiču ljubavi svatko mora osjetiti na svojoj koži!! |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Vrlo vjerojatno to vise nikad neces ni osjetiti na onakav nacin.
Svakom vezom intenzitet osjecaja i dozivljavanje ljubavi slabe, a ako hvatas svoje vrsnjakinje, onda svakako trebas znati da su s godinama ribe sve sjebanije. Bas kao i ti (mi).
Ne sjeca se dzaba Jura svog prvog poljupca i nije za dzaba samo on bio sladak.
S vremenom taj predivan osjecaj ishlapi i ono sto ostane je cista pragmatika, nastavak vrste i ocajnicki pokusaji i grebanje za ponovnim dozivljavanjem ljubavi tog intenziteta.
Oni koji su svjesni da to nije moguce se skuliraju i znaju sto zele. Oni koji toga nisu svjesni izgore u svojim lutanjima, bas poput dzanera koji svakim novim pokusava dozivjeti pri shut. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol:  Nebitno
|
jaoooo,,,fak,,,ja sam jebeni džaner,,,,,nikada se neću skulirat,,,ne mogu,,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
 |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol:  Žensko
|
zbog ovakvih je (čitaj nezrelih) izjava i mladi Vjeko iz Bilja iz posta br.1 završio onako kako je završio..  |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
 |
insomnia
|
mišljenja sam kao i Fairy.. zašto li si, zaboga, ti još uvijek s njom...
ok, i kako bi, po tvom mišljenju taj osjećaj trebao izgledati??
znači, ti njoj nikada nisi rekao da ju voliš.. ? a da li je ona to rekla tebi ? kada? |
|
|
|
 |
zlikavac
Ukupno postova: 20 Spol:  Muško
|
ma rekao sam joj i ona meni (al prva i nisam se uplašio neg jednostavno to onda nisam osjećao pa nisam ni htio ni mogao to reći)
premlad sam uletio u to sa 17 god i to je sve išlo nekom normalnom putanjom, šetnjice, pa pusice i ost. pa onda nakon dosta vremena sex, a ja sam osoba koja prvo mora vidjeti jel ima kemije pa onda osjećaji!! sjebano do jaja
p.s. čak mi je i jedan prijatelj nakon prvog prekida a to je bilo nakon nekih 1 i pol rekao da je to "početak kraja" mal ironično al na kraju se obistinilo!!!
p.p.s. rekao sam sve je to od osobe do osobe, svi smo mi različiti |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
samo to ne! NE! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!  |
|
|
|
|
 |
betty Ukupno postova: 838 Spol:  Nebitno
|
ja ne volim kad mi netko kaze da me voli, jednostavno mislilm da se to ne govori nego pokazuje. |
|
|
|
|
 |
d3m0 Ukupno postova: 39 Lokacija: Centar ^^ Spol:  Muško
|
sto ustvari volim te znaci.. mogu to reci potpuno hladno potpunom neznancu.. uzvrati smrdlivu recenicu i iskoristi >.< |
|
|
|
|
 |
insomnia
|
ok, znači ti si njoj rekao da ju voliš, a maloprije si nam svima bio rekao da ju zapravo ne voliš.. ni nakon 5 god veze
eto baš to mene i živcira, kad ljudi to govore a ne misle to, jojjjj....
ajoj, ma nooo ...  |
|
|
|
 |
PasserBy Ukupno postova: 5 Spol:  Nebitno
|
Protiv sam taktiziranja i suzdrzavanja u vezi… naravno da treba izraziti emocije, samo… te dve nesrecne reci (iz naslova), slabo vrse funkciju.
U najboljem slucaju, daju mi samo osecaj nelagode, u tezim varijantama ynaju da budu optuzujuce, obavezujuce. Skoro po pravilu, onaj ko ih izgovara ocekuje nesto zauzvrat.
… glasam za izbegavanje. Ne volim da razgovaram o emocijama. Na toliko se nacina moze izraziti, zasto je potrebno da se i verbalno potvrdi? |
|
|
|
|
 |
lion Ukupno postova: 22 Lokacija: Nepokoreni Grad Spol:  Muško

|
totalno se slazem s tobo care |
|
|
|
|
 |
insomnia
|
a nekako, kad nešto čuješ, onda si u to obično nekako i sigurniji, ne?
Ima ljudi kojima baš sve treba reći, tj. praktički nacrtati jer inače ne skontaju.. Imala osobno nekoliko takvih iskustava.. |
|
|
|
 |
PasserBy Ukupno postova: 5 Spol:  Nebitno
|
Znam da nije tema, ali moram da se ne slozim sa ovim:
- Niti je sposobnost da se voli i zaljubljuje nekakav ograniceni resurs, koji se vremenom iscrpi.
- Niti su osecaji obrnuto srazmerni s akumuliranim znanjem.
- Niti se iz zavrsenih veza iznose samo frustracije
Zao mi je ako je to necije iskustvo, ali mi smeta da se to iznosi kao opstevazeci princip.
I te kako je moguce osetiti i strast i ljubav, jednako intenzivno i po ko zna koji put.
Mozda je drugacije, ali ne slabije, ne mlako. |
|
|
|
|
 |
 |
|