Autor |
Poruka |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Sale car je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mislim kako ti se poslije pet sati i kada si u vidno alkoholoziranom stanju sve pred ocima sjaji....
Al u svakom slucaju dobra uputa.... a ovo sa sjajem i ja prakticiram...
|
Ma najsigurnije je, ako pitaš čika šiftara uvijek je najsvježiji i najbolji, i zapravo nikad ne znaš štaš dobit, a ovak kad naučiš skontat svježu, masnu pokoricu ma čovječe nema ti kraja |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Jeff Murdock je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Burek sa sirom ne postoji!!!
To je sirnica!
Burek je UVIJEK I SAMO sa mesom.
Ostalo su sirnice, zeljanice, krumpiruše...
|
Naravno, to se podrazumjeva, burek je sa mesom, a pizza je slavonska i točka |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la: ›
e baš to htjedoh napisati
BUREK JE SAMO JEDAN!!!!!!!! OSTALO SU LOŠE I JEFTINIJE KOPIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
ne deri se... burek postoji s sirom i mesom... ono s jabukom u kruni je štrudla... a to s sirnicom... uf kakva sam iskustva imao u sarajevu... |
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Sale car je napisao/la: ›
el-pan, radi non-stop bila subota ili nedjelja, burek mastan, odlican.... predobar...
|
ovo preporučam svakako.. masniji od onog u colibriju! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
insomnia je napisao/la: ›
el-pan, radi non-stop bila subota ili nedjelja, burek mastan, odlican.... predobar...
|
ovo preporučam svakako.. masniji od onog u colibriju!
|
Ajd barem me neko podrzava.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
insomnia
|
insomnia je napisao/la: ›
|
ovo preporučam svakako.. masniji od onog u colibriju!
|
Ajd barem me neko podrzava....
|
mislim, sta je je! |
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
u iznimno alkoholiziranom stanju subotom navečer (odnosno nedjeljom ujutro) ne vidim razliku između bureka i mješalice za beton, a ne masnog i nemasnog bureka
mogla bi bez beda pojesti i nešto što kupim u knjižari... sreća pa u to vrijeme ne rade |
|
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
u iznimno alkoholiziranom stanju subotom navečer (odnosno nedjeljom ujutro) ne vidim razliku između bureka i mješalice za beton, a ne masnog i nemasnog bureka
mogla bi bez beda pojesti i nešto što kupim u knjižari... sreća pa u to vrijeme ne rade
|
zbog takvih stvari ja uvijek imam pratnju kuci ... . |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
... mogla bi bez beda pojesti i nešto što kupim u knjižari... sreća pa u to vrijeme ne rade
|
U kasnim satima se cesto nadjem u knjizari... (ne)sreca pa nisam na prodaju... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
fatcat je napisao/la: ›
U kasnim satima se cesto nadjem u knjizari...
|
A mi pizdimo kad nas negdje van Osijeka traži 12kn za loš burek... Jel' bar ičemu? Jel' mastan?
Inače, najbolji burek kojeg sam ikad jeo ispekla je teta Kaja (pečenjara u Županijskoj).
Naravno, nemaju burek na meniju u radnji, al' ja sam obiteljski prijatelj pa se znam pozvati ponekad do njih doma na pokoji komad bureka, preko cijele tave motanog... A mast se cijedi s prstiju i usana... Pa ondak gajbu piva, crnog, mlakog... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
E nađoste mi gladnom pisati o burekima...... Ghjkhfkjhjhsfjhsbbbbb bhnsbdnb |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kolibri ima odličan burek, možda i najbolji u osijeku. i konstantan je, nema puno varirnja u kvaliteti. a meni je, nasreću, kolibri vrlo blizu kuće!
inače, takav vrlo mastan i dobar burek je nekad bio u zrinjevcu. a radilo 0-24! s promjenom imena u croatia kvarila se i ponuda, da bi se na kraju i zatvorilo... |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
A mi pizdimo kad nas negdje van Osijeka traži 12kn za loš burek... Jel' bar ičemu? Jel' mastan?
|
Lokacija restorana nije bas najbolja ali burek je dobar kao cevapi i muckalica. Nije masno, ovdje smo nasuprot americke "fast food" kulture... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
insomnia
|
što se tiče najgorih bureka, ja sam za ''Krunin''. loš mi je baš.. sira na prste nabrojiti, a suv kao barut! |
|
|
|
|
|
|