Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@Ozana, ti ili si imala frajera s malom kitom, ali si ga voljela pa si godinama trpila nekvalitetan sex, ili si sve skupa vidjela tri kite u zivotu, od toga dvije u crticima... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Postoje, uostalom, egzaktni podaci: dimenzije- visina, širina i dužina. Uspoređujući s prosječnim dimenzijama na danom području, dobivamo to je li prosječan ili ispod (iznad) prosjeka. Tak da je ustvari nebitno je li vidjela jednu ili 110 kita u svom životu. Činjenice stoje. |
|
|
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
@Ozana, ti ili si imala frajera s malom kitom, ali si ga voljela pa si godinama trpila nekvalitetan sex, ili si sve skupa vidjela tri kite u zivotu, od toga dvije u crticima...
|
Neću pitati zašto si prost, to je AB već pitao.
Gle, LM, pa nismo si baš toliko intimni da bih ti pričala o pregledanim crtićima Uostalom, ti si već donio svoj zaključak o broju, ne? I to, nekako mi se čini, bez argumenata.
A glede veličine, ona je relativan pojam. Što se tu zapravo smatra velikim, a što malim??? |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
heh...heh..tvrdim da ne postoje "veliki" i "mali" quai. samo "dovoljni" i malo manje dovoljni:)
lakse spavam po noci:) |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
Leteci mungos
|
Alana Bates je napisao/la: ›
Zašto si prost?
|
Ma gdje sam to prost?! Kita je bas nevina rijec... ;-)
ozana je napisao/la: ›
Neću pitati zašto si prost, to je AB već pitao.
|
Dobro sto neces... ;-) Ionako bi dobila isti odgovor
Oprosti, nisam mislio da ce te moje podjebavanje toliko pogoditi. ;-) Naime, nije mi bio cilj sprdati tebe i tvoje (ne)iskustvo, vec taj stav o kitama. Mislim, iako to nije receno, namece se misao kako oni s velikima ne mogu biti dobri tehnicari. ;-) A kvalitetan seks ionako ima vise veze s mozgom i stavom, nego s kitom (kad su muski u pitanju)...
A glede veličine, ona je relativan pojam. Što se tu zapravo smatra velikim, a što malim???
|
Taj lady finger sam vidio samo na slikama, a izlgeda kao da je radjen s ciljem ustede materijala, ili sa svrhom lakseg krijumcarenja u djevojackim "neseserima" kakve katolicke skole u Britaniji... ;-)
I, jel' barem sluzi svrsi? ;-) |
|
|
|
|
Gost
|
Ma gdje sam to prost?! Kita je bas nevina rijec... ;-)
|
Haha, kita zaista nije posebno nepristojna riječ. Zamisli užasa da si napisao npr. „pišo“.
Oprosti, nisam mislio da ce te moje podjebavanje toliko pogoditi. ;-) Naime, nije mi bio cilj sprdati tebe i tvoje (ne)iskustvo, vec taj stav o kitama. Mislim, iako to nije receno, namece se misao kako oni s velikima ne mogu biti dobri tehnicari. ;-) A kvalitetan seks ionako ima vise veze s mozgom i stavom, nego s kitom (kad su muski u pitanju)...
|
LM, nije me pogodilo, nisam baš toliko osjetljiva. Slažem se sa svim što si napisao. Kvantiteta, u bilo kom kontekstu, ionako nikad ne znači i kvalitetu.
De reci, molim te, po tvom mišljenju, sa čime kvalietan seks ima veze kod žena (kad već kod muškaraca ima s mozgom i stavom)?
Taj lady finger sam vidio samo na slikama, a izlgeda kao da je radjen s ciljem ustede materijala, ili sa svrhom lakseg krijumcarenja u djevojackim "neseserima" kakve katolicke skole u Britaniji... ;-)
I, jel' barem sluzi svrsi? ;-)
|
Lady finger? Vjeruj, nisi ništa propusio što si ga vidio samo na slikama. Gleda on mene, gledam ja njega. I nikako se odlučit za isprobavanje. Bešga, taj je zaista mali, a mislim da ga nikako ne bih mogla nazvati ni tehničarem. |
|
|
|
|
|
ozana
|
Koji sam sad to gost??? Zašto me nije potpisao??? Pa, logirala sam se |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
deltaos
Ukupno postova: 136 Lokacija: Os i samo Os.. Spol: Muško
|
Koji sam sad to gost??? Zašto me nije potpisao??? Pa, logirala sam se
|
..a da ti tema nije toliko uzbudljiva i da se nisi toliko zapalila ...a valjda bi se i logirala... |
|
_________________ ..i opet DeltaOs.. |
|
|
|
ozana
|
deltaos je napisao/la: ›
Koji sam sad to gost??? Zašto me nije potpisao??? Pa, logirala sam se
|
..a da ti tema nije toliko uzbudljiva i da se nisi toliko zapalila ...a valjda bi se i logirala...
|
Ma, bila sam logirana, sigurno! |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
deltaos
|
|
|
|
ozana
|
|
|
|
Leteci mungos
|
De reci, molim te, po tvom mišljenju, sa čime kvalietan seks ima veze kod žena (kad već kod muškaraca ima s mozgom i stavom)?
|
Sudeci po vanjskoj manifestaciji, pretpostavljam da je Isto i kod zena. Doduse, nisam nikada bio zena pa nemam pojma kako teku kongitivni procesi, ako ih uopce i ima , tako da ne mogu sa sigurnoscu tvrditi o cemu se tu zapravo radi.
Kako god, zene otvorenog uma obicno su i kvalitetnije u krevetu...
Zar te legice tako lose poznaju da su ti kupile malenog za tvoj kapacitet?!
Tehnicar je po defaultu. Radi na struju. ;-) |
|
|
|
|
ozana
|
Sudeci po vanjskoj manifestaciji, pretpostavljam da je Isto i kod zena. Doduse, nisam nikada bio zena pa nemam pojma kako teku kongitivni procesi, ako ih uopce i ima , tako da ne mogu sa sigurnoscu tvrditi o cemu se tu zapravo radi.
|
No comment
Tehnicar je po defaultu. Radi na struju. ;-)
|
Nažalost, dragi, poklon sam dobila od jednog muškog primjerka... |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
deltaos
|
|
No comment
Tehnicar je po defaultu. Radi na struju. ;-)
|
Nažalost, dragi, poklon sam dobila od jednog muškog primjerka...
|
ohohooooo..sad smo već i "primjerci "...a baš sam te htio pozvati na čokoladu u "Promenadu"...i zašto ti uostalom imaš više kikirikija od mene HA ?..PROTEKCIJA..HA? |
|
_________________ ..i opet DeltaOs.. |
|
|
|
|
|