Autor |
Poruka |
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
|
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
haa ništ novo!!!!
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
strahota i ja se pitam zasto ne idem u crkvu |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
allein je napisao/la ( Pogledaj post): ›
http://www.glas-slavonije.hr/rubrika.asp?rub=3&ID_VIJESTI=79717
Čime me sve ova institucija neće iznenaditi....
|
De, kakav si ti vjernik ak' ne daš prilog....
Za crkvu na Divaltovoj sam u sandučiću našla uplatnicu, samo da upišem iznos i prošećem do neke bankarske institucije. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
hohštapleri i licemjeri. otkad to govorim |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hohštapleri i licemjeri. otkad to govorim
|
nevjerovatno,pa gdje su im granice... |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...xexexe...ista stvar u mome malom prigorskom selu: samo sto su tamo sve Rvati iz nekih drugih krajeva izvan lijepe nase...pa onda popo voli tako poslije svake mise nabrajati imena obitelji koje doniraju....
...a svi prozvani samo jos visu podizu glave, okrecu se po crkvi i smjeskaju po sistemu "aha - mene je prozvao...moze li ko vise?..."
...a popo se svake godine sve vise prosiruje: crkvu u visinu, sebe u sirinu, a svoj auto u duzinu...
...biznismen, sta ces.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
I onda se crkva čudi što sve manje ljudi ima na misama, što se sve manje ljudi okreće "Božjoj kući", ljudima ne treba to, šta je netko manji vjernik ako je dao manji iznos novaca ili ako nije ništ dao, u takvim mi je trenutcima jako drago što sam odgojen kao ateist i nevjerujem u "višu silu" kakvu je crkva servira, jer kao što Cat rekla sve su to Hoštapleri i licemjeri, čast izuzetcima. |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
,,,,,moja legica se prije par godina preselila u tenje i kad je prvi put otišla tamo na misu sve joj se zgadilo..de molimte kog birga ko je koliko para dao...t mnei nije ni blizu vvjeri---kao što monstrum kaže onda se crkva čudi što je sve manje ljudi a misama...< de molim te...ja osobno ne vjerujem u boga.. a pogotovo ne u vjeru kakova je danas predstavljena u svijetu... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
ruana je napisao/la: ›
strahota i ja se pitam zasto ne idem u crkvu
|
Ja se ne pitam, ja znam zasto ne idem u crkvu. Nije problem u crkvi, problem je sto jos uvijek postoji gomila nesretnika koji pasu sve te gluposti |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
GasssoLina
Ukupno postova: 88 Lokacija: 13 kamenčić od Sunca Spol: Žensko
|
hm..s obzirom na to da sam upisala teologiju,bilo bi logično da branim crkvu..
ali ne..
ne podržavam i ne poštujem mali milijun crkvenih zakona i ponašanja..iz jednostavnog razloga..ne drže vodu..
idem u crkvu..i naslušala sam se kretenluka: nema se para(a pop si pravi novu kuću)..
jednostavno ignoriram,ne idem na misu zbog svećenika,nego zbog sebe.. |
|
_________________ Just smile and wave boys...Smile and wave... |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Ti si jedna od rijetkih. Nažalost se u crkvu u Tenju ide zato da se pokaže kolko ti je debel novčanik. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Ako ne ideš na misu, nema te tko prozvati... jelte? |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
BLinkica Ukupno postova: 43 Spol: Nebitno
|
malecka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
,,,,,moja legica se prije par godina preselila u tenje i kad je prvi put otišla tamo na misu sve joj se zgadilo..de molimte kog birga ko je koliko para dao...t mnei nije ni blizu vvjeri---kao što monstrum kaže onda se crkva čudi što je sve manje ljudi a misama...< de molim te...ja osobno ne vjerujem u boga.. a pogotovo ne u vjeru kakova je danas predstavljena u svijetu...
|
U što onda vjeruješ? |
|
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
eeeee vidite.... zato se to meni nikada nije dogodilo, ne događa se, niti ce se ikada dogoditi.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
|
|