Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Pa ako cemo bas analizirati ti si se trudio reci svasta pametno, ali bas i nisi uspio...
Ja sam, s druge strane, u temu usao zajebantski, cinicno, sarkasticno i bez baratanja pojmovima o kojima ne znam (dovoljno) da se pravim pametan...
Ipak, s obzirom na silno (ne)znanje forumasa, mogao sam i nesto ozbiljno napisati... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
nemogu stručno govoriti o tome, mogu govoriti samo iz osobnog iskustva. pa čak i ako sam ispao ignorant fool nije razlog da me vrijeđaš. i ja u 90% slučajeva pišem zajebantski al nemam potrebu za nekog govoriti da je biser i sl. opet nisi napisao svoja saznanja |
|
|
![](images/spacer.gif) |
---s Ukupno postova: 221 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
ak piješ kontracepcijske,ne dobivaš menstruaciju.....to je nekakavo krvarenje...jer jajnici ti ne rade...i moš zatrudnim,znam jednu žensku koja je... |
|
![](images/spacer.gif) |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
ak piješ kontracepcijske,ne dobivaš menstruaciju.....to je nekakavo krvarenje...jer jajnici ti ne rade...i moš zatrudnim,znam jednu žensku koja je...
|
...hmmm... ![Ne, ne i ne!](images/smiles/os031_ne_ne.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
---s Ukupno postova: 221 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
valjd bi ja znala,ja sam žensko,idem kod ginekologa...hm.... |
|
![](images/spacer.gif) |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
valjd bi ja znala,ja sam žensko,idem kod ginekologa...hm....
|
hmm...a mozda ti ja jednog dana budem ginekolog... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
PsychoSoldier
|
ak piješ kontracepcijske,ne dobivaš menstruaciju.....to je nekakavo krvarenje...jer jajnici ti ne rade...i moš zatrudnim,znam jednu žensku koja je...
|
jajnici ti rade normalno, samo ne dolazi do ovulacije jer se pilula sastoji od sintetskih zenskih spolnih hormona koji, dok se uzimaju u prvoj polovici menstruacijskog ciklusa, sprijecavaju samu ovulaciju |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
jelena2 Ukupno postova: 4 Lokacija: susjedstvo Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
[jajnici ti rade normalno, samo ne dolazi do ovulacije jer se pilula sastoji od sintetskih zenskih spolnih hormona koji, dok se uzimaju u prvoj polovici menstruacijskog ciklusa, sprijecavaju samu ovulaciju
[/quote]
to je istina |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Jebote, ovaj topic je jos uvijek ziv...
Ako je znanje o seksualnosti nacije na razini znanja (pojedini h)korisnika na ovom forumu, Hrvatska se ne mora brinuti za podmladak, bit ce dovoljno djece.
Ali s obzirom da djeca prave djecu, bit ce i socijalnih slucajeva... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Jebote, ovaj topic je jos uvijek ziv...
Ako je znanje o seksualnosti nacije na razini znanja (pojedini h)korisnika na ovom forumu, Hrvatska se ne mora brinuti za podmladak, bit ce dovoljno djece.
Ali s obzirom da djeca prave djecu, bit ce i socijalnih slucajeva...
|
Bravo majstore ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Don't worry be happy
Ukupno postova: 47 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
a vjerojatno rode donose djecu |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Svašta tu ima...
Ako zaboraviš jednu pilulu duže od 12 sati nakon uzimanja prethodne, već ti nije garantirana 100% zaštita, pogotovo ako se zaboravi u prvom tjednu uzimanja, ili pred kraj. Ako se piju antibiotici ili još neke vrste lijekova, pa čak i biljni preparat gospine trave, učinkovitost bi trebala biti smanjena. Slučajno pokupiš virozu, povraćaš ili imaš proljev, ista stvar.
A neki dan je bila i u novinama slika žene koja je pod pilulama ostala trudna i rodila blizance. Hormoni su jako zeznuta stvar. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
onda najbolje ne uzimati tablete.....
...sad mi je donekle jasno ono žensko opravdanje.....dragi nemoj sad.....boli me glava...... ![Cool](images/smiles/icon_cool.gif) |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Joj da, zaboravila sam poantu, to je izašlo u novinama zbog navodne vrlo rijetke pojave, da je jedna beba začeta 2 ili 3 tjedna nakon druge, ili tako nešto... Ups, veselja...
I da, za vrijeme mjesečnice se može zatrudnjeti, mada mi nikad nije bilo jasno kako se to nekom uopće da raditi "onih dana u mjesecu..." |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Circa
|
Nemojte opet pocinjat s ovim topicom, molim vas... |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|