Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Predlažem hitno skidanje epskog portreta bivšeg gradonačelnika sa naslovnice portala Osijek031
Mislim ono, pa ovu stranicu otvaraju i djeca kojima ne trebaju dodatne traume s obzirom da je počela školska godina...
Hvala... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Kao da će poslije njega doći netko bolji. |
|
_________________ |
|
|
|
Circa
|
davorccc je napisao/la: ›
Kao da će poslije njega doći netko bolji.
|
Gdje???
Na naslovnicu portala osijek031 ??? |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Circa je napisao/la: ›
Predlažem hitno skidanje epskog portreta bivšeg gradonačelnika sa naslovnice portala Osijek031
Mislim ono, pa ovu stranicu otvaraju i djeca kojima ne trebaju dodatne traume s obzirom da je počela školska godina...
Hvala...
|
i ja sam dobijao šokove ta dva dana kad je bio na naslovnici! kad god otvorim naslovnicu - iskoči đapić! a nije baš maneken... |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Ma "mali" je baš simpa.................................NE |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Circa je napisao/la: ›
Hvala...
|
i ja sam dobijao šokove ta dva dana kad je bio na naslovnici! kad god otvorim naslovnicu - iskoči đapić! a nije baš maneken...
|
Joj da...i još veći bed kada se zašteka stranica tj. otvaranje uspori pa se njegova faca razvuče po cijelom monitoru....oh lord... |
|
|
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Željko Kavran uputio je u srijedu pismo Gradskom poglavarstvu grada Osijeka u svezi novih okolnosti u izgradnji dvorane za potrebe Svjetskog prvenstva u rukometu kojemu će naša zemlja biti domaćin 2009. godine:
"Poštovani,
Hrvatski rukometni savez izražava zabrinutost glede sudjelovanja grada Osijeka u domaćinstvu Svjetskog rukometnog prvenstava. Neovisno o političkim prilikama u gradu Osijeku, moramo upozoriti na rokove za izgradnju športske dvorane te molimo predstavnike Grada Osijeka da se izjasne o predloženom modelu izgradnje, koji je prihvatila i Vlada Republike Hrvatske.
Napominjemo da Hrvatski rukometni savez u roku od 30 dana mora donijeti odluku o gradovima domaćinima,jer u toku mjeseca listopada očekujemo najavljenu inspekciju Svjetske rukometne federacije (IHF).U slučaju nemogućnosti izgradnje dvorane u Osijeku morali bi predložiti izmještanje športskih ogleda predviđenih za grad Osijek u neki drugi grad u Republici Hrvatskoj budući da to od HRS-a zahtijeva Svjetska rukometna federacija.
Još jednom izražavamo i svoju želju da grad Osijek ugosti najbolje svjetske rukometaše, sigurno je da četvrti grad po veličini u Hrvatskoj to zaslužuje, a suvišno je spominjati i koje bi se sve mogućnosti otvorile za gospodarstvenike, ugostitelje i turističke djelatnike na području Osijeka i Slavonije, stoji u pismu predsjednika Hrvatskog rukometnog saveza.
--
Predivno... |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
Circa
|
ajwar je napisao/la: ›
pa nek stave ovu sliku
moj osijek pun je sunca...
|
Prijedlog prihvacen.
Iako, izgledat ce kao da ga i nismo maknuli... |
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Nemojte se zezati s životinjama. Još će se javiti onaj dežurni zaštitar Omen ili lokalni Davorko ex-Fajl, pa bi moglo biti i kaznenih prijava. |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Blofeld je napisao/la: ›
Nemojte se zezati s životinjama. Još će se javiti onaj dežurni zaštitar Omen ili lokalni Davorko ex-Fajl, pa bi moglo biti i kaznenih prijava.
|
tako je: ne vrijeđajte morske lavove (ili štogod već) uspoređivanjem s đapićem! i oni osjećaju! |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško