Autor |
Poruka |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
to je uzbudljivo... gledaš kako se odjeća okreće na sve načine... dobar način da ubiješ nekoliko sati...
ali ne kao registracije...
evo jedne što sam vidio jutros: OS 0101 MM |
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
uf, veš mašina.. čudno, al i ja se u to zabuljim. Drago mi da nisam jedina . Npr. ustanem se da vidim jel povukla omekšivač i onda se uhvatim da već nekoliko minuta gledam u bubanj kako se vrti i vrti i vrti..
OS-111-II |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
...prvo komentar za @PsychoSoldier
...to ti stvarno nema nikakve veze....što se tice obicnih tablica...(dakle ne onih narucenih gdje sam biraš brojeve i slova).....svaka stanica za tehnicki pregled ima kod sebe tablice koje su u pocetku po rednim brojevina....dakle npr 123 AA, 124 AA, 125 AA..itd...te kako tko dolazi sa potrebom za novu registraciju...dobiva redom i tablice...(osim ako imaš tamo nekoga pa ti ponudi mogucnost izbora ako ti se nešto sviđa).....tako da nema nikakve veze sa tipom auta da imaju i slicne tablice....
|
al pazi ovo (na tome sam i stvorio ovu svoju teoriju): susjeda mi je jos prije par godina kupila ford fiestu i dobila registraciju 444-XA, a nakon toga sam po gradu vidao i druge ford fieste istog godista proizvodnje ali vjerovatno razlicitih mjeseci kupnje/registracije (jer sam te aute vidio u razmaku 1-2 mjeseca) sa registracijama 444-XB itd, a cisto sumnjam da je ta osoba odmah registrirala auto nakon te susjede pa je dobio 444-XB
a primjetio sam da dosta Land Rovera Freelandera ima zadnja slova EZ ili EX (X je neko drugo slovo ) |
|
|
|
|
|
aethur
|
da ne kopiram sve...
koliko sam čuo, registarske oznake s istim brojevima dakle 444 u ovom sluačju su isto tako kupljene. a što se tiče navedene teorije, ali ipak mislim da je to možda neka slučajnost, ili jednostavno ono što je @tamna strana objasnio. no, možda netko bolje zna... |
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Loona
|
Ma ja mislim da to nema veze.. ja sam '98 registrirala svoj auto i dali su mi nekoliko tablica na izbor.. između njih je bila i ona malo prije navedena OS-111-II, međutim ta je bila rezervirana, na kraju saznam za mog susjeda, a ja sam iza njega dobila, tj. izbirala tablice OS-99x-Cx (ne dam vam baš cijelu da me ne proganjate po gradu ) |
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
kao što je vec @aethur rekao....radi se ili o slucajnosti ili o narucenim tablicama....
još jedna stvar što se zna dogoditi...je ako npr neka auto kuca ima nekakvu akciju....uzmimo primjer renault clio....koji se prodavao kao kad odeš u pekaru kupiti kruh.....pa odjednom imaš 20-tak renault clia u Osijeku....sa tablicama koje su po rednim brojevima..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
aethur
|
"Vidjeli su tri osobe u Renaultu Laguna registracijskih oznaka OS 008-MO, koji se u petak navečer zaustavio..."
preneseno s indexa.. evo nam još jedna registarska oznaka... |
|
|
aethur
|
danas sam vidio OS ___ HN... bio sretan... |
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ja sam vidla danas neki švabski auto..sa slovima NDH |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Jučer u Varaždinu...
VŽ 042 VZ |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
Jučer u Varaždinu...
VŽ 042 VZ
|
|
Opis: |
|
Veličina: |
29.52 KB |
Pogledano: |
868 put(a) |
|
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Da, znam jednog debila koji je umislio da je bond, a obični je matori čelavi polu-derpe.... OS-007-SF |
|
|
|
Loona
|
he he.. jučer DJ-ACO, na nekom plavom Mercedesu coupe.. pa sad da li je on dee jay Aco ili je Aco đakovački frajer??
Pa u mom bivšem naselju na crvenom Yugu OS-1945-U, pa još jedna negdje na cesti ZG-0001-OS |
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Djaco iliti dyaco...kratica za Đakovo |
|
|
|