Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la: ›
e sad jedini problem je ako piješ trikular i takva smeća al od toga bi ti već i brada narasla.
|
Jesi i ti jedan od onih bisera koji misli da u pilule idu muski hormoni???
Znao sam da ima takvih bisera, ali su uglavnom toliko ograniceni da ne znaju upalit racunalo...
Stoga sam zbilja fasciniran, popravio si mi jutro... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Meni od trikvilara narasle sise |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nemozes zatrudnjeti za vrijeme mjesecnice ni kad ne pijes tablete, jer ti zrela jajna stanica iscuri zajedno s tom krvlju... + sto ti se povrsinski sloj unutarnje strane (naravno) maternice odljusti i jajna stanica se ne moze implantirati (ugraditi) u nju...
evo mislim da je jednostavno objasnjeno i bez strucnih termina....ispravite me ako grijesim |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ovdje se svašta mož naučit..sam što svako priča svoje.. svaka vam čast ljudi.... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
ja sam jednom pila neke tablete... ne znam koje... neke od tih... par tjedana kasnije završila kod psihijatra. ne serem. |
|
|
|
|
|
J.Lo
Ukupno postova: 39 Lokacija: osk Spol: Žensko
|
Jel ima netko iskustva s Mirenom? Mislim, žene, jel, vidim muški svašta znaju... |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Poppy je napisao/la: ›
ja sam jednom pila neke tablete... ne znam koje... neke od tih... par tjedana kasnije završila kod psihijatra. ne serem.
|
Ta bilo? |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
tonya je napisao/la: ›
Poppy je napisao/la: ›
ja sam jednom pila neke tablete... ne znam koje... neke od tih... par tjedana kasnije završila kod psihijatra. ne serem.
|
Ta bilo?
|
Ma niš. Reko čovjek: nema tebi pomoći. Nađi si neki forum, bit će ti lakše. I teko, eto me sad tu...
Šalim se. Prestala sam pit kontracepciske tablete, i počela pit apaurine. |
|
|
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
Sad je napokon postalo jasno odakle ovoliko negativne energije na ovom forumu!Poznato je da ab pilule kod žena uzrokuju razdražljivost oliti živčanost!Samo je sad pitanje zašto su muški takvi? |
|
|
|
|
|
cookies
Ukupno postova: 368 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
mont
Ukupno postova: 180 Lokacija: pariz Spol: Muško
|
PsychoSoldier je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nemozes zatrudnjeti za vrijeme mjesecnice ni kad ne pijes tablete, jer ti zrela jajna stanica iscuri zajedno s tom krvlju... + sto ti se povrsinski sloj unutarnje strane (naravno) maternice odljusti i jajna stanica se ne moze implantirati (ugraditi) u nju...
evo mislim da je jednostavno objasnjeno i bez strucnih termina....ispravite me ako grijesim
|
jos jedan "biser"pa nije zena kokos da tako izbaci jaje,,,,,,,svasta stvarno |
|
|
|
|
|
honey
Ukupno postova: 230 Spol: Nebitno
|
Ja pijem triqiular, pila prije toga cilest i nisu mi narasle sise! iste su kao i u 8. razredu! |
|
_________________ nije bogat čovjek koji puno ima, nego onaj koji malo treba |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
daj ajte svi u osnovnu školu odma sada,,,,odma,,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
kao prvo ne pišem ovdje da bi nešto bezveze srao. na teme koje me ne zanimaju i u koje nisam upućen se ni ne upuštam. dakle pričam iz nekih osobnih iskustava i usmene predaje. dobro je moja doktorica jednom rekla. ako se počne slijepo vjerovat svemu što se pročita na internetu ukratko završiš u banani i imaš sve bolesti ovog svijeta. i dobro je netko rekao da netreba vjerovat i svemu što piše u uputstvima jer to vam je otprilike isto određivanju roka trajanja na proizvodima. ako popiješ jogurt tri dana nakon što je isteko rok nećeš umrijeti. isto je s tabletama. organizam ti nakon 5 godina pijenja ni ne razmišlja o bebi. dovoljan dokaz su ti isprogramirane mjesečnice |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mladjo je napisao/la: ›
e sad jedini problem je ako piješ trikular i takva smeća al od toga bi ti već i brada narasla.
|
Jesi i ti jedan od onih bisera koji misli da u pilule idu muski hormoni???
Znao sam da ima takvih bisera, ali su uglavnom toliko ograniceni da ne znaju upalit racunalo...
Stoga sam zbilja fasciniran, popravio si mi jutro...
|
nisu mi jasne uvrede ovakve vrste. ako nemaš ništa pametno reći na temu nemoj se ni mješat. ovo što sam napisao sam govorio figurativno. samo znam da ti nijedan iole ozbiljniji doktor neće preporučiti trikular zato što je pun hormona |
|
|
|
|
|