Autor |
Poruka |
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Rajnus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jbga brate... kontam ako tako izgledas da te bas i nije briga sto zene misle o tebi..
|
baš se i ja nešto mislim...oni koji se zapuste pod izlikom:ljepota je prolazna,prihvati me takvog kakav jesam,ili ih nije briga za tuđe mišljenje,ili imaju nekog asa u rukavu s kojim nepogrešivo znaju oborit ženu...
s druge strane,možda su manje čangrizavi jer nisu opterećeni vanjštinom...hmhm |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
marrai je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Rajnus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jbga brate... kontam ako tako izgledas da te bas i nije briga sto zene misle o tebi..
|
baš se i ja nešto mislim...oni koji se zapuste pod izlikom:ljepota je prolazna,prihvati me takvog kakav jesam,ili ih nije briga za tuđe mišljenje,ili imaju nekog asa u rukavu s kojim nepogrešivo znaju oborit ženu...
s druge strane,možda su manje čangrizavi jer nisu opterećeni vanjštinom...hmhm
|
Ili možda sve navedeno |
|
|
|
|
|
Black Adder
Ukupno postova: 23 Spol: Muško
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
marrai je napisao/la: ›
pogled na muškarca, sa ručnikom oko struka nakon tuširanja mi je neopisivo sexy....
|
njami....
prčasta ,zaobljena i čvrsta guza svakako....mljac ufff...
prsa...fino zaobljena,ne previše,nekak su mi odbojni prenabildani pripadnici suprotnog spola...
depilacija nepoželjna..ali sad baš ni šuma...
e sad ima nešto i u onome da treba humora...ali mi on baš nije presudniji od od čvrste i fine muške guze pod prstima.... |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
marrai je napisao/la: ›
pogled na muškarca, sa ručnikom oko struka nakon tuširanja mi je neopisivo sexy....
|
To se traži! |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Monstrum je napisao/la: ›
Mi, malo jači, imamo dušu i smisao za humor
|
Pa čuj,dobar komad mesa bez duše i smisla za humor ne vrijedi ništa. Bar meni... |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
heart3 je napisao/la: ›
Monstrum je napisao/la: ›
Mi, malo jači, imamo dušu i smisao za humor
|
Pa čuj,dobar komad mesa bez duše i smisla za humor ne vrijedi ništa. Bar meni...
|
slažem se.... šta će mi neki zgodni lijepi nabildani, a tupav i glup ko noć... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Bravo cure, ajmo podržite nas dečke sa dobrom dušom i smislom za humor, jer nas je majka priroda i genetika očito zakinula za pločice na trbuhu, ili je to od enormne količine piva popijene u zadnjih 10ak godina |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ne treba imat ploče... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
|
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
[/quote]uffffffffffff.... nadala sam se da to neće nitko spomenuti.... prćasta, lijepa, okrugla muška guza ... mijaaauuuuuuuu
...pod prstima...mmm... |
|
|
|
|
|
Black Adder
Ukupno postova: 23 Spol: Muško
|
neja je napisao/la: ›
Black Adder je napisao/la: ›
Znaci nije sve izgubljeno za nas 'velike saljivdzije'?... A ovo s voskom i mazohizmom, ...neja, ti si jako domisljata osoba, znas..... ...jesu li to svi uslovi koji moraju biti ispunjeni da bi neko sa stomakom i guzom koja nije prcasta prosao, ili su jos i neka druga mjerila obavezna, posto ja aduta vise nemam?
|
još bi trebao imati oči boje bare /neki vele zelene, krive noge, škembave zube i otkinut ću totalno
|
Pa, daj...Malo da maste ukljucis, ni bi bilo na odmet, a noge su ko u fudbalera... ...Znas kako ipak kaze, najveci kukuruzi rastu u dolini ispod velikih brda... ...Humor ce doci sam, bitno je da se osjecas ko kod kuce... |
|
_________________ "Vazduh trepti, kao da nebo gori..." |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Guze, guze, guze...
Volim dobre guze na dečkima, ne moraju biti prćaste and stuff, ali da su na svojem mjestu. Nisam izbirljiva, važno da imam šta stisnuti u ručice svoje male. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
|
|