Autor |
Poruka |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
pa kako se možeš zaljubiti u nekog, a da ne znaš zašto? |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
ma mislila sam na ono kad se zaljubiš u nekog tko po ničemu nije tvoj tip.. ne znam, ima plavu kosu i 1,60 a ti voliš crne i visoke.. prgav je, a ti voliš fine pristojne, tako nešto.. i kad ostaneš-what the f... , kako li sam se ja zaljubio u ovu osobu? ne znam, meni se to znalo dešavati, štoviše, obično mi se uvijek dešava! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
insomnia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma mislila sam na ono kad se zaljubiš u nekog tko po ničemu nije tvoj tip.. ne znam, ima plavu kosu i 1,60 a ti voliš crne i visoke.. prgav je, a ti voliš fine pristojne, tako nešto.. i kad ostaneš-what the f... , kako li sam se ja zaljubio u ovu osobu? ne znam, meni se to znalo dešavati, štoviše, obično mi se uvijek dešava!
|
ah to,,,da, da,,,razumijem što si mislila pod tim...joj da to se imeni dogodilo,,,,i upravo to što si rekla. zalčjubila sam se u plavog pirgavog, a volim crne dečke tamnopute,,, |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
insomnia je napisao/la: ›
ma mislila sam na ono kad se zaljubiš u nekog tko po ničemu nije tvoj tip.. ne znam, ima plavu kosu i 1,60 a ti voliš crne i visoke.. prgav je, a ti voliš fine pristojne, tako nešto.. i kad ostaneš-what the f... , kako li sam se ja zaljubio u ovu osobu? ne znam, meni se to znalo dešavati, štoviše, obično mi se uvijek dešava!
|
pa.... obično je baš to to... kad te zdrma kao grom iz vedra neba, ne znaš što, tko, gdje i zašto, ali znaš da je jebeno dobro...
to ja zovem sudbinom.... sve nešto kao voliš ovakve, onakve, a onda ti neka totalna suprotnost okrene cijeli život naopačke |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
to ja zovem sudbinom....
|
To ja zovem manjkom samokontrole. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
to ja zovem sudbinom....
|
To ja zovem manjkom samokontrole.
|
to ja zovem pozitivnom činjenicom... jebeš samokontrolu |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
To i mi kazemo nakon brzog sexa |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
|
zašto samo brzog? samo kontrola je suvišan element u bilo kojoj vrsti sexa.. |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
hi hi, ja mislim da Cat i Rajnusa treba zatvorit u sobu na neko vrijeme... pa ko živ ko mrtav! |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
okej==??? ali istina je... trebo bi topic samo za to... onak posebno... odvojeno...i tak to...
a sad o ovoj temi..da sudbina,... ne znam ni sama mal vjeruje mal ne u to... kako mi dođe ... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Circa
|
Poppy je napisao/la: ›
hi hi, ja mislim da Cat i Rajnusa treba zatvorit u sobu na neko vrijeme... pa ko živ ko mrtav!
|
Da ne bi nastao jedan Živko iz price ko živ ko mrtav... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
|
Circa je napisao/la: ›
hi hi, ja mislim da Cat i Rajnusa treba zatvorit u sobu na neko vrijeme... pa ko živ ko mrtav!
|
Da ne bi nastao jedan Živko iz price ko živ ko mrtav...
|
mislim, i tko sada lansira insinuacije??
nisam ja kriva što je sex temelj ljudskog bitka i funkcioniranja ljudskog roda općenito ja samo pišem/govorim ono što svi misle i prave se fini |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
insomnia je napisao/la: ›
|
pa.... obično je baš to to... kad te zdrma kao grom iz vedra neba, ne znaš što, tko, gdje i zašto, ali znaš da je jebeno dobro...
to ja zovem sudbinom.... sve nešto kao voliš ovakve, onakve, a onda ti neka totalna suprotnost okrene cijeli život naopačke
|
and a good feeling it is! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Circa
|
Circa je napisao/la: ›
|
Da ne bi nastao jedan Živko iz price ko živ ko mrtav...
|
mislim, i tko sada lansira insinuacije??
nisam ja kriva što je sex temelj ljudskog bitka i funkcioniranja ljudskog roda općenito ja samo pišem/govorim ono što svi misle i prave se fini
|
Mila majko, kako bi izgledao da se ne pravim fin!?????
|
|
|
|
|
|
|