Autor |
Poruka |
J.Lo
Ukupno postova: 39 Lokacija: osk Spol: Žensko
|
A šmrklje, balci, čupava kosa, jedna čarapa, krmelji, zadah....? |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
J.Lo je napisao/la: ›
A šmrklje, balci, čupava kosa, jedna čarapa, krmelji, zadah....?
|
to je pak dodatna oprema i ima svoju cijenu. |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
J.Lo
Ukupno postova: 39 Lokacija: osk Spol: Žensko
|
Da, to možeš podnijeti (moraš) samo kad si već u braku 100 godina. Valjda. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
J.Lo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Da, to možeš podnijeti (moraš) samo kad si već u braku 100 godina. Valjda.
|
..ne... |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
a vi žene se budite čile, umivene, počešljane, našminkane a iz usta vam miriši po kalodontu? pa baš onda je seks najbolji, onako quickija bacit ujutro, bez pretjeranog opterećivanja ičim, razbudiš se bolje nego kavom |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la: ›
a vi žene se budite čile, umivene, počešljane, našminkane a iz usta vam miriši po kalodontu? pa baš onda je seks najbolji, onako quickija bacit ujutro, bez pretjeranog opterećivanja ičim, razbudiš se bolje nego kavom
|
..koliko god se trudio da jutarnji sex bude quicki....to mi nikad ne uspije.....al istina da pocetak takvog dana je neusporediv sa ostalim.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
nosorog Ukupno postova: 13 Spol: Nebitno
|
meni je preseo sex sa jednom mojom prijateljicom
moja devojka je bila u drugom gradu a posto smo ja i ta moja prijateljica radili zajedno tacno je znala da sam sam. ona je inace bila malo punija sto se tice sisa i dupeta. i tako neko kuca na vratima, otvorim i vidim nju sa flasom viskija, jer je tada prodala stan i imala puno para muza i dve devojcice. malo smo pricali, ona je pila, pila, onda smo se ljubili, ja je hvatao za sise, ona me ljubila i pila. nasli smo se u krevetu, ona je bila mrtva pijana. sex je trajao ni minut. smrad iz usta inace je i pusila, je bio grozan. posle kao sexa je zaspala hrkala a ja je gledao onako masnu i debelu. od tada vise nikada nisan kresao debele zene, pijane i one kojima smrdi iz usta.te veceri mije sve preselo.savet devojkama: kada hocete da se kresete nemojte se napijati moze malo, prestanite se debljati i zvacite uvek zvaku.
inace ta moja prijateljica je od duvke i tableta zavrsila tragicno. |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
J.Lo je napisao/la: ›
A šmrklje, balci, čupava kosa, jedna čarapa, krmelji, zadah....?
|
a kako bi drugačije netko ujutro izgledao? sve to ima svojih čari pravo buđenje pokraj prave osobe je jedna od najljepših stvari na svijetu...
Mladjo je napisao/la: ›
a vi žene se budite čile, umivene, počešljane, našminkane a iz usta vam miriši po kalodontu? pa baš onda je seks najbolji, onako quickija bacit ujutro, bez pretjeranog opterećivanja ičim, razbudiš se bolje nego kavom
|
|
|
|
|
|
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
prisjedne svaki put kad ja ne doživim vrhunac! |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|
|
|
Kostur
Ukupno postova: 97 Lokacija: Osijek grad na Dravi Spol: Muško
|
Korina je napisao/la: ›
prisjedne svaki put kad ja ne doživim vrhunac!
|
A sto kada mi ostanemo "kratkih rukava" a vi se samo zadovoljno i zadovoljeno samijete????
Tko onda da vice?? |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
sex NE MOŽE PRISJESTI!! sex je jednostavno nešto dobro, s balcima ili bez, quicki ili kako god.. !! ne može prisjesti! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
honey
Ukupno postova: 230 Spol: Nebitno
|
Jedan moj dečko je imao 50 komada samo bijelih boksi, ajd to bi još i pregulila da nije stalno ponavljao: ali ja ih mijenjam!! Da ne misliš da stalno nosim iste!? Jaoo meni! |
|
|
|
|
|
bezveze_netko
Ukupno postova: 103 Lokacija: Os Spol: Muško
|
Bilo je to u studentskom domu, ženski kat (varaždin). Ona je bila na meni okrenuta ledjima (znači gledam je u ledja) - samo radi slike objašnjavam. I sada krenuli smo analno i super je bilo, ona se uživila i uživila i .....
I sada kada smo završili, skontam ja da je on ne smeđ, već ono Smeđ! , treba se ići otuširati, a baš je neka ženska zasjela pod tuš i 45 minuta se tuširala, sve dok sam ja čekao tamo u wc-u da završi a ne da sam smrdio, već ono.... glavu sam gore držao cijelo vrijeme....
Bilo je fuj. Analno neko vrijeme nisam....
A i njoj nije baš bilo svejedno ... |
|
_________________ Right now i'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before... |
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
honey je napisao/la: ›
Jedan moj dečko je imao 50 komada samo bijelih boksi, ajd to bi još i pregulila da nije stalno ponavljao: ali ja ih mijenjam!! Da ne misliš da stalno nosim iste!? Jaoo meni!
|
ima ih zapravo 100 ako ih ujutro okrece naopacke |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Ivan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
honey je napisao/la: ›
Jedan moj dečko je imao 50 komada samo bijelih boksi, ajd to bi još i pregulila da nije stalno ponavljao: ali ja ih mijenjam!! Da ne misliš da stalno nosim iste!? Jaoo meni!
|
ima ih zapravo 100 ako ih ujutro okrece naopacke
|
|
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
|
|