Autor |
Poruka |
Miki_
Ukupno postova: 22 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
Di da ljudi izadju???? Bolje iz kuce da ne izlaze...... |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Old Bridge Pub, Cadillac, Amsterdam (doduše ne navečer), Mini Teatar... naravno u slučaju da izbjegavaš cajke. Uostalom, uvijek ti ostaje park i pijana. |
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
cadillac west park i cuga najbolji provod.... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Makni se malo iz Osijeka pa ces vidjet kako se u Osijeku nema gdje izaci |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
svi smo svjesni da se u osijeku nema nigdje za zaći ali... treba bit snalažljiv... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
malecka je napisao/la: ›
svi smo svjesni da se u osijeku nema nigdje za zaći ali... treba bit snalažljiv...
|
Cini mi se da nisi skontala Rajnusovu ironiju... btw. bas si nesto u zadnje vrijeme kontam malo do Westa svratiti na cugu od 5kn... kakva je mjuza kojim danima?! |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
btw. bas si nesto u zadnje vrijeme kontam malo do Westa svratiti na cugu od 5kn... kakva je mjuza kojim danima?!
|
Bio sam u petak, ali došao sam tamo tek oko 2 u noći; krdo pijanih ljudi ispred, nekakve maloljetnice se zarigavaju po haustorima, a unutra... Brda (doslovno) razbijenog stakla, možda 20-tak ljudi i nekakva Ibiza-fun šugava muzikica. Za šankom se zabavljao šef sa nekom curom, a cuge - nema. Tj, nema gin-a, nema tonica, nema cole, stocka je ostalo za jednu čašicu, nema piva, samo vino.
Svejedno, možda danas opet svratim... |
Zadnja promjena: bazooka_joe; 10.08.2007. 15:11; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
ja bi još dodao tufnu kad se razdani tamo negdje oko pol 5 idealno za završit večer pogotovo ak si već pošteno namazan pa si nemoraš više ništ kupovat (pivo cca. 18 kn), uglavno stari hrvatski rock, dinkec i sl. |
|
|
|
noob
Ukupno postova: 182 Spol: Muško
|
malecka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
cadillac west park i cuga najbolji provod....
|
|
|
|
|
|
|
---s Ukupno postova: 221 Spol: Žensko
|
ak ideš van,nemoj ić loše volje-u tom grmu leži zec!a meni je dobro u tufni,parkić isto...a west,pa de ljudi moji,imaju jedan te isti cd godinama!nevjerojatno!!sam da promjene glazbu... |
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
sister je napisao/la: ›
ak ideš van,nemoj ić loše volje-u tom grmu leži zec!a meni je dobro u tufni,parkić isto...a west,pa de ljudi moji,imaju jedan te isti cd godinama!nevjerojatno!!sam da promjene glazbu...
|
potpis. Lista pjesama: Bon jovi, Cyndy lauper, walking on sunshine, i love rock and roll... uvijek sve iste pjesme. da ti bude zlo. |
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sister je napisao/la: ›
ak ideš van,nemoj ić loše volje-u tom grmu leži zec!a meni je dobro u tufni,parkić isto...a west,pa de ljudi moji,imaju jedan te isti cd godinama!nevjerojatno!!sam da promjene glazbu...
|
potpis. Lista pjesama: Bon jovi, Cyndy lauper, walking on sunshine, i love rock and roll... uvijek sve iste pjesme. da ti bude zlo.
|
A što je najgore ima ljudi po Osijeku koji bi za 100-200kn po večeri puštali ziku cijelu noć, raznovrsnu, po željama, strane, domaće, biraj |
|
|
|
|
|
|
ja stvarno neznam što u svom životu radi taj dj u westu???da nije sposoban spržit drugi cd.. |
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
sister je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja stvarno neznam što u svom životu radi taj dj u westu???da nije sposoban spržit drugi cd..
|
Ma ima on to na mp3 jevima gore kod sebe "u uredu" ja vidio, ima muzike pun k..ac sam što je 70% tog stari olinjali šrot kojeg više niko nesluša, a ovih ostalih 30% kontam si da mu je dofuro neko od legosa od prije Poncija i Pilata pa reko jedno veče deder ti to pusti nama, i eto i dandanas se to vrti na našu nesreću. |
|
|
|
|
|
|
ja bi ubila za jednu močvaru ovdje u os!!!
a ubila bi i za mjesto gdje se pušta plesna dobra glazba,različita,evo dobra mi je tufna,ali mjesto gdje su i najnovije stvari..kake god,sam nek je za ples!!!zadnji put sam se pošteno naplesala u klubu mladih!!!!!!!!!!!!!!ah,kak je tamo bilo super!!! |
|
|
|
|