Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Evo gledo malo po prijašnjim topicima i vidim nigdje nema pa ajd reko da pitam.Pitanje se naravno odnosi na sve, i muške i ženske.Da li brijete, šišate, frizirate, depilirate urogenitalno područje (čitaj pi..a/ k..ac).Eto da ja prvi skinem junf na temi DA, mašinica u ruke, na 5mm i pljas dlake dolje. |
|
|
|
|
|
ennna
Ukupno postova: 211 Lokacija: grad osijek Spol: Žensko
|
pa naravno, kao prvo što smatram da je to higijenski. i šišam i čupam a i lijepo onda izgleda.
i recimo, volim kad se dečki ispod pazuha briju |
|
_________________ daću ti savet: CRKNI! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
da se mene pita svi bi se morali ogulit ko banana! ( čitaj: mrzim dlake)! |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la: ›
Evo gledo malo po prijašnjim topicima i vidim nigdje nema pa ajd reko da pitam.Pitanje se naravno odnosi na sve, i muške i ženske.Da li brijete, šišate, frizirate, depilirate urogenitalno područje (čitaj pi..a/ k..ac).Eto da ja prvi skinem junf na temi DA, mašinica u ruke, na 5mm i pljas dlake dolje.
|
bravo lega, to mi je ok, a ne kad neko ima sumaru, pa dok mu dlake razgrnem,hehe |
|
|
|
|
|
BlackxXxDevil Ukupno postova: 198 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ne brijem.. jedino što brijem je brada... |
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
BlackxXxDevil je napisao/la: ›
ne brijem.. jedino što brijem je brada...
|
a mlad si, dok malo porastes |
|
|
|
|
|
|
ruana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
BlackxXxDevil je napisao/la: ›
ne brijem.. jedino što brijem je brada...
|
a mlad si, dok malo porastes
|
a mlad.. zar postoji neka granica il neš .. s koliko godina bi trebao početi brijati i "frizirati" ?
mislim da to nema veze s godinama... |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
Nema veze s godinama al ne znojiš se tolko, pa se onda ne ušvicaš za prijepodne, pogotovo ak nešt radiš, a i curama je lijepo za vidit, rekle mi |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Slicna tema ( Kilogrami, boja kose, stidnih dlaka i tako to) je vec bila na forumu...
Daklem, osnovni razlozi za tako nesto su higijena (manje znojenja u gambama i ispod pazuha) i estetika (em je veci, em ljepse izgleda, em ju ne bocka dok gudi Beethovenovu IX. simfoniju).
Isto vrijedi i za njih. Draze mi je em gledati, em lizati urednu celavu breskvicu, raspuklu od socnosti... doduse, zbog razbijanja monotonije je dobro da ponekad mijenja izrezbarene minijature... ;-) |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Slicna tema ( Kilogrami, boja kose, stidnih dlaka i tako to) je vec bila na forumu...
Daklem, osnovni razlozi za tako nesto su higijena (manje znojenja u gambama i ispod pazuha) i estetika (em je veci, em ljepse izgleda, em ju ne bocka dok gudi Beethovenovu IX. simfoniju).
Isto vrijedi i za njih. Draze mi je em gledati, em lizati urednu celavu breskvicu, raspuklu od socnosti... doduse, zbog razbijanja monotonije je dobro da ponekad mijenja izrezbarene minijature... ;-)
|
Da bilo bi ok kad bi se rezbarije izmjenjivale pa bi svaki put željno i sa strepnjom iščekivao šta ću lizat. |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
Evo i jedne pjesmice o higijenskim navikama fureštkinja na našoj obali, predobro i vezano uz temu
Rapidshare - hit ljeta |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nema veze s godinama al ne znojiš se tolko, pa se onda ne ušvicaš za prijepodne, pogotovo ak nešt radiš, a i curama je lijepo za vidit, rekle mi
|
zbog tog sam i razmisljao o brijanju al neznam... stvarno se pretjerano znojiš |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
BlackxXxDevil je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nema veze s godinama al ne znojiš se tolko, pa se onda ne ušvicaš za prijepodne, pogotovo ak nešt radiš, a i curama je lijepo za vidit, rekle mi
|
zbog tog sam i razmisljao o brijanju al neznam... stvarno se pretjerano znojiš
|
Ništ pretjerano, onak normalno ko i svi, nisam ko Zinedine Zidane ak si na to mislio |
|
|
|
|
|
|
BlackxXxDevil je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
zbog tog sam i razmisljao o brijanju al neznam... stvarno se pretjerano znojiš
|
Ništ pretjerano, onak normalno ko i svi, nisam ko Zinedine Zidane ak si na to mislio
|
ma da.. hehe.. nisam ni ja tako mislio.. al je*eni pubertet kod mene.. znači pun ku*ac znojenja... al ne ko zinedine zidane.. lol |
|
|
|
|
|
|
|