Autor |
Poruka |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
ja ne bi, ja neću |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
![](images/spacer.gif) |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
baš me briga sve to,,,ja bih se ljubila,,,,onako polako, nježno,,,da mi kuha u tibici,,,i lizala bih slamboš tako da mi kao slučike padne na bedra i prsa pa da mi to poliže,,,joj joj,,,,ljeto,,,baš me briga za obp |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
![](images/spacer.gif) |
zlusch
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
TEDDYPICKERR
Ukupno postova: 71 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
BAŠ STE gotovani , ima mjesta potražite malo .ok nisu u tvrđi već sa strane bircevi zavučeni u zgrade i slično rade često do duuugo u noć.
a oko tog kretenskog protesta -nemam riječi. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Da ne bi mozda otisao u Uskoke?
Mislim sta, ja sad trebam pobjeci negdje sa strane zato sto su kafovi prepuni narodnjaka. OKS kod stuca ok dovoljno daleko, Patika u gornjem gradu super... jos bolje. Koktel bar dolje negdje u cosku tvrdje, ajd tolerira se tko hoce neka ode tamo ne smeta mi uopce ali sad centar tvrdje mislim ono... trg nocnog zbivanja je postao zariste narodnjaka jeb* te...
Stari grad je ponos Osijeka i ima svoje mjesto u povijesti grada i kao kulturolosko mjesto mi njega pokazujemo u kakvom smislu... Gadi mi se sve to, ozbiljno....! |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
|
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
htjedoh reći da mi je takvo razmišljanje glupost! to o fensi šmensi.. ja nisam fensi, priznajem, ali uopće me boli dupe iskreno ako će tko dati i 100kn za pivo.. pa dat ću i ja, uopće nije u tome stvar.. zavist je smrtni grijeh! |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
TEDDYPICKERR
Ukupno postova: 71 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Mora da se narod i sve zive novine digli na noge sto se onaj fensi-smensi lik (sin tajkuna) zabio u onu 19-godisnjakinju samo zato sto su zavidni na nekoga sto on ima para a oni ne?
Pa di vam je osjecaj opce kulturne pripadnosti, nije sve u novcu...
Pakost je gora od zavisti... Kad ti netko kaze "zavidan sam ti" to se obicno shvati kao kompliment. |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
insomnia
|
tako je! zašto je narod Osijeka tako nevoljan za ludosti i neobičnosti, kao što je npr. bila ideja ovog topica (prvotna i jedina) ? možda bi to trebalo u novom topicu razraditi.. ![Question](images/smiles/icon_question.gif) |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|