Autor |
Poruka |
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
http://www.net.hr/infocentar/kino/osijek/
alleeeeeeeiiiin!!!!
ja mislim da ću već večeras u kino!
|
Jesi li sigurna? osijek031 kaže drugačije
Osim toga, ako idemo na engleske Simpsone, idemo čoporativno, a ne jedan po jedan |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
allein je napisao/la: ›
Osim toga, ako idemo na engleske Simpsone, idemo čoporativno, a ne jedan po jedan
|
ja bih na engleske zimpzone! svejedno mi je u čoporu ili sam! |
|
|
|
|
|
---s Ukupno postova: 221 Spol: Žensko
|
ja danas na radiju čula da je ranija projekcija sinkronizirana, a poslije te ide oriđiđi,na engleskom!!! |
|
|
DonQuijote
|
sister je napisao/la: ›
ja danas na radiju čula da je ranija projekcija sinkronizirana, a poslije te ide oriđiđi,na engleskom!!!
|
allein! |
|
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Istina je , oriđiđi Simpsoni su u 20.00. |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
allein
|
Na plakatima ispred kina ne piše ništa - nikakva distinkcija između originalnih ili sinkroniziranih nije navedena. Provjerit ću sutra telefonski.
Ako ima origininalnih engleskih Simpsona, predlažem da vas vodim u nedjelju u kino, šta kažete? |
|
|
|
|
DonQuijote
|
Na plakatima ispred kina ne piše ništa - nikakva distinkcija između originalnih ili sinkroniziranih nije navedena. Provjerit ću sutra telefonski.
Ako ima origininalnih engleskih Simpsona, predlažem da vas vodim u nedjelju u kino, šta kažete?
|
jeeeeeeeee!
btw, šta smatraš pod "voditi u kino"? spada li u to i sve ono popratno što čini doživljaj odlaska u kino, npr. kokice, špice, domaći prženi kikiriki, kuhani/pečeni kukuruz, pizza, prasetina, pivo, unučići pelina... |
|
|
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
ja danas na radiju čula da je ranija projekcija sinkronizirana, a poslije te ide oriđiđi,na engleskom!!!
|
de, nemojte se igrat s mojim osjećajima!!! |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
kvakica je napisao/la: ›
|
de, nemojte se igrat s mojim osjećajima!!!
|
na plakatu na Sjenjaku tako piše, da original verzija ide u 20 h. |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
|
|
|
allein
|
Svečano - svi forumaši koji žele danas u kino besplatno tj. na moj račun ići gledati Simpsone, neka se pojave ispred kina u 1940 radi prebrojavanja i postrojavanja. Film se gleda s balkona i oko toga nema pregovora Ja kupujem karte, sve ostale zanimacije za vrijeme filma su na osobnu inicijativu.
Vidimo se ispred Uranije, ja ću doći s Kopike i pokušat ću se skrivati sunčanim naočalama....
|
|
|
|
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 06.08.2010. 21:59; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
allein
|
chaknoris je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kakav danak neiskustvu
|
Please explain |
|
|
|
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 06.08.2010. 21:59; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
Svečano - svi forumaši koji žele danas u kino besplatno tj. na moj račun ići gledati Simpsone, neka se pojave ispred kina u 1940 radi prebrojavanja i postrojavanja. Film se gleda s balkona i oko toga nema pregovora Ja kupujem karte, sve ostale zanimacije za vrijeme filma su na osobnu inicijativu.
Vidimo se ispred Uranije, ja ću doći s Kopike i pokušat ću se skrivati sunčanim naočalama....
|
bila u pravo vrijeme na pravom mjestu i ko svaka emancipirana ženka (čitaj: jadnica koja je mogla spasit svoj studentski džep za dva cenera) kupila kartu spostvenim parama
inače, preporučam filmić |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
|
|