Autor |
Poruka |
ixia
Ukupno postova: 333 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
zake nema ni jednog smajlica sa zlacanom kosom? |
|
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol: Muško
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
aaaaaaaaaaa...hahahahahahah
gle ovoooog!! aaaaaaaaaa....
nema onog zlacane kose...
hehe |
|
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
|
|
|
Gost
|
|
|
|
054
Ukupno postova: 28 Spol: Nebitno
|
a gdje nadete sve te smajlice? |
|
|
|
|
|
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol: Muško
|
kad tipkas poruku (pod uvjetom da ne ides na ovo "brzi odgovor" ili "citiraj"), tj. mozes i na to ali onda prvo moras stisnuti na "pregledajte"....onda ti se otvori kako ce izgledati tvoja poruka a sa lijeve strane imas slike smajlica (onih osnovnih) a ispod njih ti pise "Ostali smajlići" - klik na to i otvara ti se novi prozor sa brdom smajlija..pazi moze se dosta dugo ucitavati..i onda kliknes na neki od njih i odmah ti se pojavi u poruci (tamo gdje ti je u tom trenutku bio kurzor) kod za taj smajli.... |
|
|
054
Ukupno postova: 28 Spol: Nebitno
|
hvala |
|
|
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
baš je fini onaj čiko gore što ti je lijepo objasnio
mogu li se importirati smajlići s drugih foruma? (nisam izdajica, ali često kad tražim nešto baci me na neki forum i ondak nađem zgodnih smajlića - iako nijedan sa zlaćanom kosom) |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
iawgoM
|
[quote="D"]
mogu li se importirati smajlići s drugih foruma? (nisam izdajica, ali često kad tražim nešto baci me na neki forum i ondak nađem zgodnih smajlića - iako nijedan sa zlaćanom kosom)
[/quote]
%"#$%&"& ti "čiko"!!! |
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ma ja to mislim samo u najboljem mogućem kontekstu (eh sad mi fali smajlić koji onako lijepo ženski zavodljivo trepće okicama al hajd poslužit će i ovaj ) |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
nevia
Ukupno postova: 123 Lokacija: legograd Spol: Žensko
|
iawgoM je napisao/la: ›
D je napisao/la: ›
mogu li se importirati smajlići s drugih foruma? (nisam izdajica, ali često kad tražim nešto baci me na neki forum i ondak nađem zgodnih smajlića - iako nijedan sa zlaćanom kosom)
|
%"#$%&"& ti "čiko"!!!
|
Nije zlaćana ali je "kosica"
Hihihi |
|
|
|
|
|
|
|