Autor |
Poruka |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
|
|
_________________ |
|
|
|
meduza_
Ukupno postova: 217 Lokacija: Josipovac Spol: Žensko
|
Sve politi benzinom i zapaliti...govna!!! |
|
_________________ Bolje biti malo lud nego malo pametan... |
|
|
|
davorccc
|
I što je najgore, pa par dana pada u zaborav! |
|
_________________ |
|
|
|
meduza_
Ukupno postova: 217 Lokacija: Josipovac Spol: Žensko
|
Normalno,a da ja ne vratim minus u banci ili nesto slicno vec bi robijala ili bi mi odnjeli sve sto posjedujem!!!! |
|
_________________ Bolje biti malo lud nego malo pametan... |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...a sta se moze uopce tu uraditi???...i sta tu uopce ima novoga????....kao da nije bilo za ocekivati..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
to zlato se povlači kad god nekog uhapse, ima tu cijela hrpa govana...zlato je tek na vrhu nekog ledenjaka |
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Nevjerovatni ste... Cim izadje nesto u medijima pocinje sustavno usisavanje istog kao vlastitog misljenja...
Tako je i Miksic sporadicno ispaljivao gluposti pa tako i o Mesicu te zavrsio na sudu i platio kaznu.
Jel vi uvijek tako ko ovce uzimate zdravo za gotovo sve sto vam se plasira u medijima?
Nekima bih savjetovao da se drze mile i glorije... |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Rajnus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nevjerovatni ste... Cim izadje nesto u medijima pocinje sustavno usisavanje istog kao vlastitog misljenja...
Tako je i Miksic sporadicno ispaljivao gluposti pa tako i o Mesicu te zavrsio na sudu i platio kaznu.
Jel vi uvijek tako ko ovce uzimate zdravo za gotovo sve sto vam se plasira u medijima?
Nekima bih savjetovao da se drze mile i glorije...
|
ne hvataju se svi onoga što mediji izbace,ja eto čitam samo "moj dom i okučnica",mila valjda više i ne izlazi,a ljudi ko' ljudi željni senzacije i novih tema na forumu(nećemo valjda stalno vrtiti istu temu:) A i ti bi se mogao "presvući",ovaj avatar ti je već isfuran |
|
|
|
|
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 06.08.2010. 22:10; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
@chaknoris
Nebitno je tko je u pravu. Stvar je u tome da se da odmak u vremenu i onda dodnosi neke zakljucke, a ne na prvu.
@marrai
Ne znam zasto si se ti osjetila prozvanom...
Moj avatar moja stvar... |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
marrai
|
chaknoris je napisao/la ( Pogledaj post): ›
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,7,5,sanader_zlato,81067.jl
Ne ulazim u to što je bilo, ali čovjek niti jednom riječju nije opovrgnuo iznesene optužbe. Samo prebacuje pozornost na "podzemne, ilegalne ili druge grupacije iz obavještajnog podzemlja ili politike ". I jedan mali staljinistički detalj "ali od stranaka, naglasio je, želi jasno očitovanje. Jer ako izostane to očitovanje, stvorit će se, u što ne želim vjerovati, dojam u javnosti ili bar pitanje zašto se ne ograde, odnosno zašto se ne očituju o ovome, kazao je Sanader. "
Vjera ne bi trebala imati veze s činjenicama.
|
hej,dok. jebeš politiku,nego jel pomaže pivo kod neurocirkulacijske distonije |
|
|
|
|
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 06.08.2010. 22:10; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
marrai
|
ajd malo ozbiljnosti na ovu temu...svi su u ovoj priči imali svoj dio kolača,dobro je Petrač rekao da je Sanader napravio samoubojstvo(onoga trena kada je Petrač bio uhićen u Grčkoj),Mesić štiti Smranadera,dobio je i on svoj dio,al' kad tone brod ne tone bez kapetana.... |
Zadnja promjena: marrai; 06.07.2007. 16:56; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
davorccc
|
Ajmo sve njih na lomaču, pa nabacimo roštilj. |
|
_________________ |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Hm, lastavica leti južno, a i ševa traži utočište zimi u toplijim krajevima... Pa ipak nisu stranci u našim zemljama.
Polugu bi moglo ponijeti jedno 60-tak lastavica, ukoliko ju zavežu za lijanu, a lijanu drže kljunom. Ili možda ipak afrička lastavica? A ona nije selica...
Asocijacije? ;-) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
|