ne znam šta mi je,radila sam jučer od 14-23h,ošla van došla doma u pola 3 i ne moš spavati...legnem u krevet kao ono i pokušavam to izbaciti iz glave al ne ide .... na kraju sam kartala belu do 5 i onda skuhala kavicu,popila ju i ošla spavat i odspavala par sati a znam da će i večeras tako biti
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom
legica_os je napisao/la:
ne znam šta mi je,radila sam jučer od 14-23h,ošla van došla doma u pola 3 i ne moš spavati...legnem u krevet kao ono i pokušavam to izbaciti iz glave al ne ide .... na kraju sam kartala belu do 5 i onda skuhala kavicu,popila ju i ošla spavat i odspavala par sati a znam da će i večeras tako biti
eh ja zato kazem prokleta nedjelja uvijek je nedjeljom tako ali vidim u tvom slucaju malo cesce hehe
legica_os je napisao/la:
da ti teta savjet da:: mali crnac, nikakva kava,nikakva bela...a poslije jedan fini rooibooooos...da sve bude afričko
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain.
Evo konačno malo i plusa za legalizaciju prostitucije. Jer vidim ja da nekima drugačije nema pomoći (uz to i kritika - pa kakve koristi od dečka koji je 500 km udaljen odavde? za takve slučajeve ljudi su smislili ljubavnike).
Blofeld je napisao/la:
Evo konačno malo i plusa za legalizaciju prostitucije. Jer vidim ja da nekima drugačije nema pomoći (uz to i kritika - pa kakve koristi od dečka koji je 500 km udaljen odavde? za takve slučajeve ljudi su smislili ljubavnike).
ako ne pomaže jedan ljubavnik....onda postaneš vatrena navijacica u nekom nogometnom klubu......
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
Blofeld je napisao/la:
ako ne pomaže jedan ljubavnik....onda postaneš vatrena navijacica u nekom nogometnom klubu......
i usrećiš sebe i cijeli tim
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti
sexyback je napisao/la :
kvalitetan vibrator, punjač za baterije, dva para AA baterija, dvije čaše vrhunskog crnog vina i ...spavaš k´o beba.
Čak i za punog mjeseca...
a ne prevariš dečka!
hmmm vidim ja zene dobro opremljene koje baterije koristis midem si sutra kupiti za daljinski koje najduze traju