Ipak ostaje bijes zbog izostale reakcije dušebrižnika s početka topica
|
e jebiga.
Obično pišem duge postove, pa uglavnom ne uočite poruku.
Evo ti gole činjenice:
Izrael - zemlja u kojoj niti je postojala, niti postoji ideologija koja propagira eradikaciju Hrvata (ili recimo grupe kojoj naš korpus pripada). Zbog te je politike u Izraelu što zatočeno u logore, što ubijeno NULA (slovima: 000) Hrvata.
Hrvatska - zemlja u kojoj je postojala (bojim se da još djelomice postoje repovi) ideologija koja propagira istrijebljenje semita. Zbog te idologije zatočeno je i ubijeno
80% hrvatskih Židova. U NDH ih je bilo otprilike 40,000, a najviše u Zagrebu, Osijeku i Sarajevu. U Osijeku ih je bilo negdje 15,000, a danas možda stotinjak.
Lipi moj, kaži ti meni, tko bi tu trebo biti na oprezu? Ne znam koji oblik prosvjeda protiv toga poretka bi država Izrael mogla uputiti Hrvatskoj? Mislim, ako već mi inzistiramo na isprici što su neki klinci zapalili barjak... Ne, znam. Da nam bace atomsku?
Kužiš, zbog toga ćemo uvijek gutati knedle i zbog toga će se nas uvijek sjetiti nakon svakog čitanja Ane Frank, nacrtanoga U na javnom mjestu ili Thompsonogovnovog koncerta. Pa vi crtajte, živite u povijesti i sanjajte ratove...