Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@fatcat, nema... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
pikledgo
|
RADIO PLUS JE NAJBOLJI ZATO STO PUSTA TRIO KLOSHARIKUS I PJESMU TRIO SHAT.EKIPA SA RADIJA PLUSA IMA POYDRAV OD CIJELE DONJOGRADSKE EKIPE. |
|
|
|
|
|
pikledgo
|
RADIO PLUS JE NAJBOLJI ZATO STO PUSTA TRIO KLOSHARIKUS I PJESMU TRIO SHAT.EKIPA SA RADIJA PLUSA IMA POZDRAV OD CIJELE DONJOGRADSKE EKIPE. |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
@fatcat, nema...
|
hvala, onda nazad na gradski radio |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
hmmm...ne mogu se baš pohvaliti da slušam radio, ali ako već i da, to je onda samo 101 i to live stream....inače, stvarno ne znam da postoji bar jedan radio u os koji bi mi se svidio...a u autu kad nemam koju kompilaciju, uglavnom si pustim hr2...a radio plus ne moram ni tražiti...samo dignem telefonsku slušalicu i čujem njihov program
tko mi kriv kad im živim blizu pa mi se miješaju s telefonskim signalom.... |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
vlale je napisao/la: ›
hmmm...ne mogu se baš pohvaliti da slušam radio, ali ako već i da, to je onda samo 101 i to live stream....inače, stvarno ne znam da postoji bar jedan radio u os koji bi mi se svidio...a u autu kad nemam koju kompilaciju, uglavnom si pustim hr2...a radio plus ne moram ni tražiti...samo dignem telefonsku slušalicu i čujem njihov program
tko mi kriv kad im živim blizu pa mi se miješaju s telefonskim signalom....
|
101 ima vecinom engleski sadrzaj (kao i gradski radio) osim oglasa, toga imam dosta i ovdje, u autu ipod i Bijelo Dugme ali ako stavis puno glasno onda te svako cudno gleda
hmm ... nedostatak postovanja etnicke muzike |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
ma 101 slušam zbog njihovih emisija prvenstveno, zabavni su, a i svašta se može čuti o ovoj našoj dragoj državici....a mjuza mi je ok, tj. nije neki šund....
nedostatak poštovanja etničke muzike...hmmm...pa kako bih poštovala pjesmuljke tipa magazina i trave i hibiskusa...i takve piz...ije |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
Gemi je napisao/la: ›
Koji radio slušate? Imate li omiljenu radio stanicu...osječku ili neku drugu?
|
U autu: Radio+, Slavonski, Gradski (tim redoslijedom)
Doma: Radio101, Virgin Radio Classic Rock i Virgin Radio Sessions.
Hmm, zasto ja uopce ovo pisem? Koga uopce zanima sto ja slusam? |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
pikledgo
|
radio plus 4evaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
|
|
|
|
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol: Muško
|
Otvoreni radio je definitivno najbolji. Ostalo je tak sve neka srednja žalost, a Narodni katastrofa. Jedina zamjerka je Otvorenom što preko dana ima više reklama nego glezbe. No zato preko noći ima dobru glazbu. Ove lokalne radio stanice i neslušam baš. Ako i slušam to su eventualno radio Plus ili Slavoski radio. |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
da, Plusovci su definitivno zakon. ljudi se stvarno dobro sprdaju. u autu Otvoreni.
od Narodnog mi se isto oduvijek riga, ali moram priznati da sam se baš jučer vrlo ugodno iznenadila. svirao je u službenom autu i, vjerovali ili ne, puštali su Štulića!!! |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Nemam naviku hvatati radio +, pa onda najčešće ispadne slavonski (iako, ljude s radija + donekle znam, i simpa su strašno!) |
|
|
|
|
|
Sanja Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
Radio + rulz!
Otkad im je Tihana Tomljanović na čelu, nema da nema pozitive i smijeha. Imam osjećaj da su ti ljudi zaista iskreno 24 sata raspoloženi. I baš mi je drago da su prisutni na ovom sajtu. Zajebancijom nikog ne vrijeđaju, a sprdaju se non stop. |
|
|
|
|
|
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Najčešće slušam otvoreni na poznatoj frekvenciji 104.4 MHz, Slavonski, a i +ich ima sve bolji i bolji program. Ovom prilikom pozdravljam urednike nove emisijeTranceation petkom od 22h. Super je! Inače nemam baš naviku sluašti Radio plus jer domaće stvari baš nemam naviku slušati i slušam samo strano! |
|
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
slusam radio +. ostali mi nisu tolio napeti, al uglavnom zbog izbora glazbe i kolicine vremena koju provodim uz radio(malo, stvarno malo), tak da ne stignem istrazivati uokolo kakve emisije se vrte.
tu idem po provjerenoj shemi, sto mi se svidi, ne mijenjam:) |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
|
|