Autor |
Poruka |
neja
Ukupno postova: 619 Spol:  Žensko
|
sve si nešto mislim...
došlo toplo vrijeme, neki iskorištavaju zadnje trzaje starog godišnjeg, a meni se tako već putuje.... željna odmora, mira, ljenčarenja
zanima me kako se organizirate --- ljeto, ljetovanje, provod...
da li planirate unaprijed ili je to last minute odluka...
imate li stalno mjesto, ili lunjate???
lijepa nam domovina ili inozemne ture???
obiteljski turizam  ili slobodni aranžmani????
de baš da čujem....  |
|
|
|
|
 |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol:  Nebitno

|
Ja tek u 9 mjesecu.
Još neznam, mislim da ne. |
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
krajem 8. mjeseca....  tek.
mjesto se zna, ali neću baksuzirati. dok ne krenem, ne vjerujem...
inače, ako mogu birati između ljetovanja na moru ili putovanjaaaaa, biram ovo drugo. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
...skoro svake godine isto.....godišnji pocetkom 08. mjeseca......probudim se prvog dana godišnjeg....spakiram stvari.....(samo osnovno).....sjednem u auto.....i krenem....  |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol:  Muško
|
Hmm...u principu se mogućnosti počinju razmatrati poslije Uskrsa, a do samog ljetovanja se nađe njih 5-6 pa se tri spoje u jednu turu i to je to...Što se tiče prijevoza i to se kombinira.
Uvijek od kraja 7. mj. ( oko 25.) pa do sredine ili kraja 8...ovisno o vremenu
A što se tiče lokacije, u Hrvatskoj se ima šta za vidjeti za 30-ak puta ljetovati, to još nisam istrošio, ali ove godine će biti blisko inozemstvo, Boka Kotorska, a prije toga obilasci Sarajeva, Mostara i Dubrovnika...onako usput. U Boki jedno 12 dana a poslje možda Makarska, Živogošće, K. Lukšić, Šibenik, Murter i sl....možda...
lol najbolje slobodni aranžmani, s ekipicama... |
|
|
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
dobar izbor, @mladen.jr
Boka jako lijepa. ali spremi dosta eurona, smještaj jeste vjerojatno jeftiniji (i ne mora biti), ali cuga i hrane njet. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol:  Muško
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...ove godine malo drugacije ljetovanje: pustinja i + 60 stupnjeva, bez mogucnosti kupanja, osim u vlastitom znoju...
...inace, godinama vec idem na jedan mali otok gdje nema nesto turista, samim tim su i cijene relativno prihvatljive...ne planiram nesto puno prije, recimo nekih mjesec dana ranije najavim da cu doci, obzirom da je smjestaj u odmaralistu, za nekakvih 120 kn po danu uz jedan obrok... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Najviše volim ljetovanje bez nekih velikih planova. Prije dvije godine žena i ja spakovali torbe i na Pelješac preko Bosne ponosne. U 8. mjesecu, u sred turističke sezone bez smještaja otišli u Orebić, našli smještaj za pet minuta u običnoj maloj kućici za 10 eura po osobi. Soba,kupaonica i mala priručna kuhinja. Do plaže se samo spustimo stepenicama. Prošle godine nas trojica kohortaša otišli na tekmu u Šibenik a prije i poslije obilazili sve moguće turističke destinacije u blizini, spavali u autu, jeli kako i gdje smo stigli. Uživancija! |
|
|
|
|
 |
kadbasmoram
Ukupno postova: 27 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
...skoro svake godine isto.....godišnji pocetkom 08. mjeseca......probudim se prvog dana godišnjeg....spakiram stvari.....(samo osnovno).....sjednem u auto.....i krenem....
|
ti si ko moj stari.  respect! |
|
|
|
|
 |
 |
|