Autor |
Poruka |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
goose je napisao/la: ›
bas..ko je on uopce? to nam ime kao treba nest znacit?
|
on je kreten sa đeme...iliti naselja vladimira nazora...išao u mošu,družio se s debilima...izrastao u debila...i radi sranja po gradu!!! |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
legica_os je napisao/la: ›
on je kreten sa đeme...iliti naselja vladimira nazora...išao u mošu,družio se s debilima...izrastao u debila...i radi sranja po gradu!!!
|
Prema njegovim komentarima na sajtu jutarnjeg baš je simpa mladić
http://www.jutarnji.hr/crna_kronika/clanak/art-2007,6,10,demolirali_benzinska,77971.jl |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
ajde, ajde.. sta zaebavate coveka.. bas se tio zabit u benzu.. |
|
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
a, svima se može dogoditi |
|
|
|
|
|
kadbasmoram
Ukupno postova: 27 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
barem se nesto dogada po gradu... tsss |
|
|
|
|
|
kadbasmoram
Ukupno postova: 27 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nego... da li su prezivjele cigarete u benziskoj?
jel velika steta? a kafe aparat? to su prave vijesti. ucite, ako se mislite baviti apstraktnim novinarstvom. |
|
|
|
|
|
Opa Ukupno postova: 21 Spol: Nebitno
|
legica_os i ostali izmanipulirani novinarstvom : ))
fakat ste kraljevi : ))
necu se nista pravdati, sve je objasnjeno na komentarima jutarnjeg...samo ste mi pokazali kolko ste plitki
legica_os......debilcuga sam? : ))
samo me zanima zasto si toliko isfrustrirana...
djeluješ skroz beživotno takvim načinom pisanja...its your call : ) |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Opa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ostali izmanipulirani novinarstvom : ))
fakat ste kraljevi : ))
|
Ma pusti ih, njima se se to ne može dogoditi... Još kad kojekave novine objavljuju senzacionalistički...
Nego daj reci, kako ste se slupali? Hoćeš morati platiti? Je li istina da si iz neke stranke ili lažu? |
|
|
|
|
|
|
Vracali smo se iz smijera visnjevca. I prilikom skretanja u taj zavoj koji nije bas pod 90° stupnjeva, covjek mi je izletio na strossmayerovu preduboko iz ulice u koju sam ulazio, te da bih njega izbjegao morao sam malo cimnuti u desno na sto je prijatelj u autu viknuo "pazi stupici" sto je rezultiralo naglim pokretom volana u lijevo i auto je jednostavno izgubio kontrolu i iduca sekunda je bila ta da smo pokupili benzu...strava.
Vjerovatno ce osiguranje pokriti stetu, ja pokrivam auto. Ne lazu da sam iz neke stranke, clan sam mladezi HDZa. No to uopce nisam spominjao, neznam odakle im to. Vjerovatno su povezali Milana Opacka i mene. Jedino lazu da sam to spominjao, to je sve. Novinara kojeg smo verbalno napali smo rekli da ne slika NAS , vec auto, sam sreo neki dan na TBFu u tvrdji i rukavao se covjekom i cestitao mu rodjendan. Nemam zamjerki, covjek je radio svoj posao, novine traju jedan dan, a sada...tko zeli neka vjeruje sto hoce, ja sam polako umoran od svega. |
|
|
|
|
|
8
|
Dobro da se "črpalka" nije zapalila.
Ništa, jebiga, dobro da su samo limovi. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
|
Rekli su vatrogasci da je moglo doci do necega samo da je nastala jedna mala iskrica prilikom odvaljivanja agregata super 98, a to bi bila explozija gdje bi nestala i zgrada pored. |
|
|
|
|
|
8
|
I Mile Bandić se slupao pijan pa je gradonačelnik.
A još je i pobjegao. |
|
|
|
|
|
|
Hehehehe, a mi smo još i nazvali policiju i rekli im da jave vatrogascima. Samo ne znam kako smo mi to htjeli zataškati : )))))))))) |
|
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Kad čitam ovo ispada da forumaš Opa maltene uopće nije kriv. No dobro, nismo tu da sudimo, to će Prekršajni sud. Mi smo tu da se naslađujemo tuđom nesrećom. Živjeo taj mutant internet!
Još da se pokriju i samostani web kamerama, pa da vidiš xxx spektakla. Ljudi uskoro neće moći nekom djetetu u prolazu ponuditi bombon, a da ih netko ne uslika i ne stavi na internet. Tko im kriv. A ti Opa uspori malo, jer bi ti netko mogao za vožnju prigovarati kad budeš išao za Sabor. |
|
|
|
|
|
|
|