Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
davorccc je napisao/la: ›
Pomozimo jednoj ženi,
uključite se svi u humanitarne svrhe i kupite Vlatkin CD. Utorkom uz ''Vjenčani list'', na svim kioscima, za samo 29,90 kn!!!
/cut/
|
Otkud ovo u ovom topicu?!?!?!
Potrošit ću 29,90kn na burek s mesom i jogurt, toliko me zaboli za tu kučku! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
bazooka_joe
|
ruana je napisao/la: ›
s 24 godine 5 si njih jebo, ja bi se na tvom mjestu zabrinila
|
Hm, ja sam sa 24 ucrtao 3 crtice na zid... Pa ti vidi... ;-)
Ali nikada mi to nije bilo bitno, u seksu sam ionako počeo uživati tek sa sadašnjom curom. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
ruana je napisao/la: ›
s 24 godine 5 si njih jebo, ja bi se na tvom mjestu zabrinila
|
Hm, ja sam sa 24 ucrtao 3 crtice na zid... Pa ti vidi... ;-)
Ali nikada mi to nije bilo bitno, u seksu sam ionako počeo uživati tek sa sadašnjom curom.
|
meni je tebe zao |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
Elena_Os je napisao/la: ›
Nije frajer onaj koji zavede i poševi hrpu cura,već onaj koji je sposoban svaki dan zaluditi i osvojiti istu...
|
znači taj frajer treba biti nešto kao onaj iz filma "memento" |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ivan je napisao/la: ›
Nije frajer onaj koji zavede i poševi hrpu cura,već onaj koji je sposoban svaki dan zaluditi i osvojiti istu...
|
znači taj frajer treba biti nešto kao onaj iz filma "memento"
|
nisam gledala taj film |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
bazooka_joe
|
nisam gledala taj film
|
Pogledaj, dobar je
A na onog tvora gore se neću previše obazirati, xexe... |
|
|
|
|
lejla
Ukupno postova: 69 Lokacija: osk Spol: Žensko
|
killart je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hmm...
imam curu sad vec negdje 1,5 godine, ona je puno iskusnija od mene sto se tice sexualnih iskustava...mislim skoro je sve isprobala,i naravno imala skoro dvostruko partnera vise od mene(ja petero ona desetak) naravno vecinu je izlevatila,pricamo o svemu i kaze mi da joj je sve to dopizdilo i da se odlucila skrasiti,kaze da je u svim podrucjima zadovoljavam, pa vas sve pitam pogotovo cure sta misle jel to istina?ili mi samo maze oci?
|
Imaš curu od iskustva...i što bi ti još? |
|
|
|
|
|
Ivan
|
da je iskusna u pivskom cateringu? |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
lejla
Ukupno postova: 69 Lokacija: osk Spol: Žensko
|
ah čuj nađu se i takve...ako je dobar mužjak u pitanju..pristanu i na pivski catering |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Ivan je napisao/la: ›
|
znači taj frajer treba biti nešto kao onaj iz filma "memento"
|
|
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Elena_Os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Pih, mo'š si mislit' jakog frajera...
Panjina. |
|
|
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
8 je napisao/la: ›
Elena_Os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Pih, mo'š si mislit' jakog frajera...
Panjina.
|
jes probo???
biti panjina i uspio svaki dan staviti joj osmjeh na lice........... |
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
neja je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jes probo???
biti panjina i uspio svaki dan staviti joj osmjeh na lice...........
|
To dosta ovisi o ženi. Neke žene može nasmijati i panj, a neke nisu promijenile onaj namrgođeni izraz lica od svog prvog urlika u rađaoni. |
|
|
|
|
|
Ivan
|
neja je napisao/la: ›
jes probo???
biti panjina i uspio svaki dan staviti joj osmjeh na lice...........
|
hm moguce je to, ako je cura stravstveni drvosjeca |
|
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
|
|