Autor |
Poruka |
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
...imate ovdje jedan link, neka izjava, pa to potpišite - besplatno, malo vremena, a za djecu, protiv odraslih.
http://www.saborznanja.org/ |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
"Ovdje ćeš moći pronaći što smo im poslali, što su nam obećali te što je od svega toga realizirano!"
e pa toga nema! "ovdje" ne postoji. kad bude postojalo, možda i potpišem! |
|
|
|
|
|
8
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
"Ovdje ćeš moći pronaći što smo im poslali, što su nam obećali te što je od svega toga realizirano!"
e pa toga nema! "ovdje" ne postoji. kad bude postojalo, možda i potpišem!
|
E mora se on meni usrat u ćeif!
Pa ti ne bi ništa za djecu napravio?
Pogledaj malo oko sebe, vidiš u kakve kretene odrastu?
Ajde, saberi se i potpiši, u izjavi sve piše!
To što stranica nije baš savršena, pa to je zato jer je to dječji trud.
I nije ti ovo Amerika!
|
|
|
|
|
|
DonQuijote
|
nemam ja ništa protiv toga što stranica nije savršena, ali me zanima šta potpisujem. |
|
|
|
|
|
8
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ali me zanima šta potpisujem.
|
Čestitam, ti si arhetip našeg naroda!
Mi ne bismo u NATO, ali nemamo pojma ni jel' nas itko tamo zvao.
Kao nevjesta koja kaže da neće za mršavog, neće za visokog, neće za onog s kovrčavom kosom - a nitko je i ne pita...
Dakle potpisuješ dječju inicijativu da se izbaci smeće s televizije, nasilje, šund, moralna žabokrečina, narodnjaci, štetne i marginalne političke figure - a mjesto zauzme obrazovni, kulturni, kontakt i edukativni program.
Zašto moramo gledati (od zajendičkih novaca) jednu "Piramidu" koja je kao zabavni program, a uvijek se pretvori u političke ekskurzije margnialnih egotripova kao što je Rade Leskovac koji vrijeđa svakog Hrvata ili Dubravka Šimenca koji vrijeđa Srbe?
Zašto u obiteljskom terminu, umjesto katastrofalno lošeg programa, s najmlađima ne bismo gledali dokumentarce o čudesima prirode, o živinama koje nastanjuju drugi kraj planeta...?
Džaba ja to tebi pričam, ovo je kao nacionalana komunikacijska strategija za NATO.
Ništa ti ne trebaš izjavit'. Ti samo potpiši, u izjavi sve piše. |
|
|
|
|
|
DonQuijote
|
8 je napisao/la: ›
Ništa ti ne trebaš izjavit'. Ti samo potpiši, u izjavi sve piše.
|
"lomio sam ja i tvrđe orahe" spika? |
|
|
|
|
|
kobac Ukupno postova: 106 Lokacija: Čepin Spol: Nebitno
|
ja jesam iako me ne zanima baš previše |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Potpisao i totalno se slažem s njima... Btw, nisam znao da i dalje postoje odbori za DSZ i ONO |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
eto i ja se potpisala.
Djeci treba znanje, dokumentarci, a ne nasilje i krv, sexualni manijaci....
treba ih i na to prirediti, ali ne kradimo im djetinjstvo, ako smo mi veliki već poluotrovani sa svim i svačim
u moje vrijeme - he,he,he.... bilo je prije Isusa -- gledali smo naivne dječje emisije i serije, ali ja bih i danas većinu pogledala |
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
apsolutno podržavam inicijativu.
tv program je prepun smeća i situacija postaje sve gora. svaka nova generacija ima sve gori sustav vrijednosti, a mislim kako televizija i internet imaju puno veze s tim. |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
legica_os je napisao/la: ›
nisam čitala ništa,samo sam potpisala
|
jedan mali savjet: nkada ne potpisujueš ako ne pročitaš ŠTO potpisuješ!!!
danas je ovo ok za klince, ali uvijek gledaj što potpisuješ, može ti se puno toga neugodnoga desiti
kisss...... |
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
|
|
|