Autor |
Poruka |
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Ne znam da li sam si ja to bio umislio, ali mislim da je nekada postojala i da se mogla kupiti Cedevita sport. Kao regularna Cedevita, prašak za mješanje s vodom, ali prilagođena za bavljenje sportom. S dodatkom elektrolita, minerala i koječega.
Jel netko nedavno vidio to negdje na policama? Ja ne mogu nikako pronaći, a zanima me dal ima kakve vajde od toga...
Zahvaljujem! |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ja se isto već dugo pitam zašto je nestala cedevita u limenci... meni je ta bila odlična...
i kad smo već kod izotoničnih napitaka, zna li netko gdje još ima za kupiti iso-sporta od pola litre u plastičnoj bočici? bilo ga je jedno vrijeme u konzumu, ali već dugo ga nema. šmrc.. |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la: ›
i kad smo već kod izotoničnih napitaka, zna li netko gdje još ima za kupiti iso-sporta od pola litre u plastičnoj bočici? bilo ga je jedno vrijeme u konzumu, ali već dugo ga nema. šmrc..
|
mislim da sam ga vidio prošli tjedan u konzumu u čepinu. |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
allein je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne znam da li sam si ja to bio umislio, ali mislim da je nekada postojala i da se mogla kupiti Cedevita sport. Kao regularna Cedevita, prašak za mješanje s vodom, ali prilagođena za bavljenje sportom. S dodatkom elektrolita, minerala i koječega.
Jel netko nedavno vidio to negdje na policama? Ja ne mogu nikako pronaći, a zanima me dal ima kakve vajde od toga...
Zahvaljujem!
|
A sto ce ti to smece? |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
allein
|
Rajnus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zahvaljujem!
|
A sto ce ti to smece?
|
Zato što mi se ne pije Iso-sport cijelo vrijeme. A nemam baš tolko novaca da stalno pijem neke fensišmensi napitke iz izloga 'Za sportaše' |
|
|
|
|
|
allein je napisao/la: ›
Zahvaljujem!
|
A sto ce ti to smece?
|
Zato što mi se ne pije Iso-sport cijelo vrijeme. A nemam baš tolko novaca da stalno pijem neke fensišmensi napitke iz izloga 'Za sportaše'
|
a odakle ti iso spooooort?! jel i ti kupuješ u konzumu u čepinu? |
|
|
|
|
|
allein
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a odakle ti iso spooooort?! jel i ti kupuješ u konzumu u čepinu?
|
Iso sport od 1.5 litre ima u Nami u Konzumu, mislim da sam vidio i u tetrapaku od litre. Pretpostavljam da ima i u onim malim bočicama od 3 deci. Mislim da tog pakovanja od 1.5 l ima skoro u svakom Konzumu |
|
|
|
|
|
allein je napisao/la: ›
a odakle ti iso spooooort?! jel i ti kupuješ u konzumu u čepinu?
|
Iso sport od 1.5 litre ima u Nami u Konzumu, mislim da sam vidio i u tetrapaku od litre. Pretpostavljam da ima i u onim malim bočicama od 3 deci. Mislim da tog pakovanja od 1.5 l ima skoro u svakom Konzumu
|
a ne ne ne, to nije isto. taj u bočici od 3 dl je gaziran, ne mislim na taj. onaj u bočici od pola litre nije gaziran i puno je bolji. možda je taj u tetrapaku isti, ali je malo nezgodan za nositi okolo |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Kupi bočicu od pola litre i presipavaj! Uštedit ćeš 50 lipa po bočici! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
allein
|
a ne ne ne, to nije isto. taj u bočici od 3 dl je gaziran, ne mislim na taj. onaj u bočici od pola litre nije gaziran i puno je bolji. možda je taj u tetrapaku isti, ali je malo nezgodan za nositi okolo
|
U tetrapaku od litre isto nije gazirano. Preostaje ti jedino da kupuješ od litre pa presipavaš.
Ili kad ja budem išao u Vž, mogu ti donijeti koji karton Isosporta od pola litre. I u drugim okusima, ako oćeš |
|
|
|
|
|
tenk ju |
|
|
|
|
|
Rajnus
|
Zato što mi se ne pije Iso-sport cijelo vrijeme. A nemam baš tolko novaca da stalno pijem neke fensišmensi napitke iz izloga 'Za sportaše' :)
|
Ok ako ti se bas pije sok radi okusa. U funkciji nekog sportskog napitka je bacanje novaca. |
|
|
|
|
allein
|
Ok ako ti se bas pije sok radi okusa. U funkciji nekog sportskog napitka je bacanje novaca.
|
Molim te da mi objasniš zašto je to bacanje novaca. Kao da imam pet godina.
Jel onda i ona sportska Jamnica od 0.75l isto bacanje novca? |
|
|
|
|
Rajnus
|
Ok, onda pij flavoriziranu obojenu vodicu (secer i umjetne boje) sa "dnevnom" dozom vitamina. Ako zelis unositi vitamine zbog bavljenja sporta kupi si multipower-ov daily one. 75kom 100kn.
Znaci po danu 1,33 kn. Nekoliko puta vise vitamina i sve sto ti treba, a visestruko jeftinije. Za nesportase sa manje vitamina kosta cca60kn.
Nisam pogledao sastav, no vjerovatno je ista prica.
FYI 1,5 falvorizirane jane sadrzi 4 jusne zlice secera... |
|
|
|
|
allein
|
Rajnuse, pričamo o runu ovaca i kerozinu za avione tj. o dvije potpuno različite stvari.
Cedevita sport - koliko se ja sjećam ili barem kontam, to je bila Cedevita koja je namjenjena ljudima koji se u datom trenutku bave nekim sportom. Niti ja se nisam previše zanimao nikad sastavom te Cedevite, ali si kontam da je nešto drugačiji od one Cedevite naranče, limuna, jagode, jabuke i koje sve još ima. Pretpostavljam da ima više elektrolita, minerala, kojekakvih drugih dodataka, manje šećera, e a kako bi se bolje osvježio poslije vježbanja i vratio tijelu u ravnotežu.
Vitamini su totalno nebitni kada oćeš popiti nešto osvježavajuće poslije (ili za vrijeme) treninga od satipo, dva. Toliko bar i ja znam - zato su u upitu isključeni bilo kakvi napici kojima je cilj u organizam unijeti vitamine.
Nigdje nisam spominjao nikakve flavorizirane vode; jedino sam te pitao, ako si ikad vidio, vodu od 0,75 koja se prodaje kao Jamnica (?) sport, da li je išta vrijedna, svojim sastavom i djelovanjem, za korištenje za vrijeme i poslije treninga.
Koja količine tekućine je u toj Daily-one?
Izgleda da je pitanje za petogodišnjaka bilo preteško... |
|
|
|
|
|
|