Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
bolesnik neizivljeni,iskompleksirani jadnik je taj tvoj lega... |
|
|
|
|
|
Galadriel
Ukupno postova: 71 Lokacija: Lothlorien Spol: Žensko
|
[quote="zlusch";p="63545"Do dvije žene odjednom - hau jes nou... sve više od toga - tenks bat nou tenks [/quote]
Upravo tako. Dalje se ne bi ni ja upuštala. |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...nemam nikakvu želju da to isprobam....meni je sasvim dovoljan odnos sa jednom ženskom....sve ostalo radije pogledam na tv-u.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
sumnjam da bih se osobno upuštala u nešto slično (i još važnije - da bih bila u stanju svog mužjaka s bilo kime dijeliti!!!!!! ).. ali ako su dvoje ljudi u vezi/braku, oboje to žele, dobro im je i nakon toga se i dalje vole... ne vidim zašto bi tu išta bio bolesno. ljubav se javlja u raznim oblicima |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
crazyrider je napisao/la: ›
Ne moras ti da vodis svoju djevojku/suprugu, mozes da povedes bilo koju zensku osobu.
Ne pokazuje se na ulazu vijencani list
??
|
Hm, u ovom slucaju moze proci... ;-)
Same orgije i pomisao na na scemu mi se ne cine odbojnima. Dakle, mogao bih tamo otici s legicom ili osobom do koje mi nije stalo.
Medjutim, ne vjerujem da bih pristao (bar za sada) na to da mi netko prasi osobu do koje mi je iznimno stalo. Pristao bih jedino na to da ju dijelim s drugom zenskom osobom (ili osobama), ali iskljucivo seksualno i u uvjetima gdje bih i sam sudjelovao. ;-)
Hm, da... ideal je pronaci biseksualnu i vjernu ribu...;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
zlusch je napisao/la: ›
Galadriel je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la: ›
Do dvije žene odjednom - hau jes nou... sve više od toga - tenks bat nou tenks
|
Upravo tako. Dalje se ne bi ni ja upuštala.
|
Vama je ženama bogomdano da možete i s trojicom, jelte... dok se mi jadni muški i s dvije jedva snađemo
|
nisam nikad ni pomišljala da bi sama sa dva frajera...ali sa legicom i frajerom,zašto ne?naravno ne bih da je u pitanju moj frajer,ali recimo legica i ja i neki neznanac...mmm..zvuči primamljivo...
..uzmi,potroši i baci |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Swinger - Bolesno?
Nije ako si swinger. |
|
_________________ |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Ne moras ti da vodis svoju djevojku/suprugu, mozes da povedes bilo koju zensku osobu.
Ne pokazuje se na ulazu vijencani list
??
|
Hm, u ovom slucaju moze proci... ;-)
Same orgije i pomisao na na scemu mi se ne cine odbojnima. Dakle, mogao bih tamo otici s legicom ili osobom do koje mi nije stalo.
Medjutim, ne vjerujem da bih pristao (bar za sada) na to da mi netko prasi osobu do koje mi je iznimno stalo. Pristao bih jedino na to da ju dijelim s drugom zenskom osobom (ili osobama), ali iskljucivo seksualno i u uvjetima gdje bih i sam sudjelovao. ;-)
Hm, da... ideal je pronaci biseksualnu i vjernu ribu...;-)
|
o cemu sanja mali perica |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Hm, da... ideal je pronaci biseksualnu i vjernu ribu...;-)
|
...sa biseksualnom i vjernom frendicom (vjernom tebi i curi - da se ne bi slučajno urotili ženski vragovi ;-)) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
cookies
Ukupno postova: 368 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
hm, ne hvala.. |
|
_________________ |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
ako ljude veseli, zašto ne... |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
crazyrider Ukupno postova: 21 Lokacija: London Spol: Žensko
|
vjerojatno da ih veseli ako to rade !
Samo da li je to skroz ne moralno i da li ti ljudi imaju i malo respekta prema sebi, svom partneru ili obitelji?
Zar sex vise nije neka intima izmedju dvoje ljudi (eto kao sto legica kaze i troje) ali zar moraju da se seve stotine ljudi izmedju sebe u istoj sobi. |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
vjerojatno da ih veseli ako to rade !
Samo da li je to skroz ne moralno i da li ti ljudi imaju i malo respekta prema sebi, svom partneru ili obitelji?
Zar sex vise nije neka intima izmedju dvoje ljudi (eto kao sto legica kaze i troje) ali zar moraju da se seve stotine ljudi izmedju sebe u istoj sobi.
|
to je tako fuj,bljak..nemam riječi za to... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
|