Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
lolita_grl2 je napisao/la: ›
to su takve gluposti,jer meni ni najmanje ne smete što to dečki rade,al sve dok misli na mene pritom,a ne na nekog dr.
|
da, da, samo na tebe... majke mi |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Ja ne mislim niti na jednu... Ja gledam...doduse na televizoru :Đ |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
ma ja to ne radim |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
lolita_grl2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a za dečke pitanjce,smeta li vam ako se cura samozadovoljava pred vama??
|
hmmm...zasto bi mi smetalo...to me jos samo vise uzbudi hehe
a sto se tice stidljivosti i toga...pa ako si s nekim sta ti ima biti bed jer ste se ionako vidjeli goli i radili ko zna kakve stvari. i smijesno mi je kad je curu bed biti gola na svjetlu ili takve stvari a ima hebeno tijelo i nema se cega stidjeti + a jos ste se seksali 5 min prije toga
pitanje je zasto??? kad decki vole vidjeti golo zensko tijelo (obline i to..mmm...) osim pedera |
Zadnja promjena: PsychoSoldier; 12.04.2007. 17:40; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Toliko drkam da sam skoro slijep!
Ja sam (nažalost) svoje mlađe godine potrošio na glupače koje leže, stenju, ne miču se i ne žele se pomaknuti. Od zadnje sam odustao nakon 15-tak minuta, rekao da moram na wc, bacio drkicu (zamišljajući nekog drugog) i svršio s tim u 5min. Živa tlaka. Doduše, ja sam magnet za takve cure, ne znam zašto.
Sadašnja djevojka nije takva i držim je se ko pijan plota. Da, drkam zamišljajući je.
Zanimljive su ineke igrice koje igramo. U toku radnog vremena me nazove (ili ja nju), jedno od nas dvoje ode na wc i onda... Hehehehe, you get the point... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
PsychoSoldier
|
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
meni je o tome neugodno pričati...jako neugodno
|
hmmm sumnjam heheheh
i to mi nije jasno zasto je nekim curama bed pricati o tome...razgovor kao svaki drugi a jos ako si u vezi moze vam pomoci da si poboljsate seksualni zivot...saznate sta volite i mozete bolje zadovoljiti jedno drugo...
a jos ako se malo potrudite i na seksi nacin pricate moze posluziti kao dobra predigra...hehe |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
PsychoSoldier je napisao/la: ›
pitanje je zasto??? kad decki vole vidjeti golo zensko tijelo (obline i to..mmm...)
|
Vlim gledati nago zensko tijelo jer me potice na razmisljanje o prolaznosti vremena.
Danas je takvo, a vec sutra... hmmm...
Uz nagu zenu, covjek nauci bolje uzivati u trenutku... carpe feminem! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
bacio drkicu (zamišljajući nekog drugog)
|
što to pričaš? da nisi možda mislio "neku drugu" |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
meni je o tome neugodno pričati...jako neugodno
|
hmmm sumnjam heheheh
i to mi nije jasno zasto je nekim curama bed pricati o tome...razgovor kao svaki drugi a jos ako si u vezi moze vam pomoci da si poboljsate seksualni zivot...saznate sta volite i mozete bolje zadovoljiti jedno drugo...
a jos ako se malo potrudite i na seksi nacin pricate moze posluziti kao dobra predigra...hehe
|
ne kažem da mi je neugodno pričati s njime o tome,baš suprotno već mi je neugodno pričati nekom drugom,odnosno vama
ja sam jako zločesta,možda i previše zločesta što se tiče svih tih prljavih pričica i predigrica...samo ću vam eto to reći i idem se sakriti u mišju rupu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
euchrid je napisao/la: ›
bazooka_joe je napisao/la: ›
bacio drkicu (zamišljajući nekog drugog)
|
što to pričaš? da nisi možda mislio "neku drugu"
|
Nenene! Drugog! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
legica_os je napisao/la: ›
ja sam jako zločesta,možda i previše zločesta što se tiče svih tih prljavih pričica i predigrica...samo ću vam eto to reći i idem se sakriti u mišju rupu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
pak koji laje....
ne vjerujem ti dok ne dokažeš |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
legica_os
|
euchrid je napisao/la: ›
legica_os je napisao/la: ›
ja sam jako zločesta,možda i previše zločesta što se tiče svih tih prljavih pričica i predigrica...samo ću vam eto to reći i idem se sakriti u mišju rupu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
pak koji laje....
ne vjerujem ti dok ne dokažeš
|
a šta bi ti da ti prljave stvari ovdje sad pišem pa da me leon otera sa foruma |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
duje
Ukupno postova: 348 Spol: Muško
|
[s]quote="Leteci mungos"]
pitanje je zasto??? kad decki vole vidjeti golo zensko tijelo (obline i to..mmm...)
|
Vlim gledati nago zensko tijelo jer me potice na razmisljanje o prolaznosti vremena.
Danas je takvo, a vec sutra... hmmm...
Uz nagu zenu, covjek nauci bolje uzivati u trenutku...[/s] carpe feminem!
[/quote]
Mungos molim te kad koristis moju izreku stavi fusnotu:) |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
|
hmmm legice vidi sto te navodi na zlo |
|
|
|
|
|
legica_os
|
hmmm legice vidi sto te navodi na zlo
|
sad se moram odmah ići dirat i |
|
|
|
|
|
|