Autor |
Poruka |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
u cem je problem??? ja ga ne vidim... nadi si drugog i to je to... ako niste u vezi, ne vidim problema.... ( nasao se neko ko ce komentirati... heh ) |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
pcelica_maja je napisao/la: ›
evo ovako, vidam se s jednim likom, al kao nismo u vezi, sve je kao ok, on hoce da se nalazimo i sve to, al me nece j..., mislim prije je htio i po 2 puta, al sad nista, ne vidamo se rijede nego prije, al neznam u cemu je problem, mislim necu ga napad, to smo valjda prerasli, sto da radim?
|
nemoj se ljutiti,ali ovo je moj brat upravo izjavio(inače on je tvojih godina)..
"reci mu da dođe k tebi,a ti ga dočekaj gola u štiklama,namuljaj si sise sa šlagom i napali ga kako god znaš...vjerojatno će te odmah poševiti a ako ostane mrtav-ladan i kaže ti što izvodiš i da se obučeš.......znaj da je peder...ili ide od druge ženske....."
moje mišljenje je slično bratovom,ako ti je imalo stalo do njega,probaj ga napasti poput divlje životinje...napali ga a ak ne ide...odjebi ga u 3.p.m. |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
legica_os
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Ja uopće ne vidim u čem je problem... Moš u miru gledat filmove, niko te ne napada... |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
legica_os je napisao/la: ›
"reci mu da dođe k tebi,a ti ga dočekaj gola u štiklama,namuljaj si sise sa šlagom i napali ga kako god znaš...vjerojatno će te odmah poševiti a ako ostane mrtav-ladan i kaže ti što izvodiš i da se obučeš.......znaj da je peder...ili ide od druge ženske....."
|
....hmmm....sviđa mi se kako razmišljaš.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
legica_os
|
tamna strana je napisao/la: ›
|
....hmmm....sviđa mi se kako razmišljaš....
|
to je moj brat izjavio....a ja sam se oduvijek slagala s njime...mislim to bi i ja napravila da mi dečko "zakaže",ali s još više detalja ali bit ću pristojna pa neću napisati...ima ljudi koji bi krivo protumačili neke stvari.. |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
galebhvar
Ukupno postova: 54 Lokacija: Jelsa otok Hvar Spol: Muško
|
[quote="legica_os"]
[quote="tamna strana"]
|
....hmmm....sviđa mi se kako razmišljaš....
prvo tip bi sve polizao šlag i otišao naravno kada šlaga nestane ali zar nemožeš naći rezervu tj prićuvnog je...ča |
|
_________________ tesko je u danasnje vrijeme biti lud jer je konkurencija jako velika |
|
|
|
honey
Ukupno postova: 230 Spol: Nebitno
|
Ostavi ga! |
|
|
|
|
|
legica_os
|
pčelice hoćeš nam otkriti kako je to završilo i jel uopće završilo........ |
|
|
|
|
Seyo
Ukupno postova: 35 Spol: Muško
|
a jel poseže za masterkardom i inim karticama? ili je i to prestao? |
|
_________________ ...'il si bos 'il si hadžija... |
|
|
|
Kostur
Ukupno postova: 97 Lokacija: Osijek grad na Dravi Spol: Muško
|
Popricaj s njim definitivno. Najgore s to ti se moze dogoditi je prekid, zar ne? |
|
|
|
|
|
Seyo
Ukupno postova: 35 Spol: Muško
|
Kostur je napisao/la: ›
Najgore s to ti se moze dogoditi je prekid, zar ne?
|
ma ne, još gore je ako ostane s njim, zbog dobrog sexa |
|
_________________ ...'il si bos 'il si hadžija... |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jao kako zene zasvrbi kada se netko oladi i prestane za njima sliniti, a jako im godi kada za njima sline frjeri, makar i oni koje nikada ne bi ni pogledale, glavno da slini...
I onda se "privatni problem" stavi na raspravu na Internet...
Ma ovo je krasno... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
Circa je napisao/la: ›
Jao kako zene zasvrbi kada se netko oladi i prestane za njima sliniti, a jako im godi kada za njima sline frjeri, makar i oni koje nikada ne bi ni pogledale, glavno da slini...
I onda se "privatni problem" stavi na raspravu na Internet...
Ma ovo je krasno...
|
naravno, jedino što je veće od čovjeka je NJEGOVA TAŠTINA! |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pcelica_maja je napisao/la: ›
evo ovako, vidam se s jednim likom, al kao nismo u vezi, sve je kao ok, on hoce da se nalazimo i sve to, al me nece j..., mislim prije je htio i po 2 puta, al sad nista, ne vidamo se rijede nego prije, al neznam u cemu je problem, mislim necu ga napad, to smo valjda prerasli, sto da radim?
|
Prcka te malo ego, a?
Imam osjecaj da tebe zapravo ne "jebe" to sto te on ne jebe, tebe jebe to sto te ne zeli jebati. Zapitaj se kako si se ponasala prema njemu i u tome ces naci odgovor...
Kontam da se s tobom nalazi samo zato sto je prepristojan da te full odjebe...
Negdje sam cuo dobru foru : "Zena ce ti jos i oprostiti ako ju iskoristis, ali ti nikad nece oprostiti ako ni ne pokusas."
|
O BOŽE DRAGI!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|