Autor |
Poruka |
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
četkicu za zube, gotovu juhu, rezervnu bateriju, bicikl |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
euchrid je napisao/la: ›
četkicu za zube, gotovu juhu, rezervnu bateriju, bicikl
|
a da sad, sto! |
|
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ela je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hmmm za što je ključ?
pitam se...
|
Nemam pojma. Ali svašta sam znao zaboraviti u stanu no nikada nisam izašao iz njega bez barem jendog ključa... |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
...daljinski od dvd-a... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la: ›
euchrid je napisao/la: ›
četkicu za zube, gotovu juhu, rezervnu bateriju, bicikl
|
a da sad, sto!
|
sto (niti kuna niti eura) nemam nikada |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
galebhvar
Ukupno postova: 54 Lokacija: Jelsa otok Hvar Spol: Muško
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Sjajilo za usta, puder, sjenilo i ogledalo. Bože moj, pa ne mogu hodati okolo ružna.... |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
tonya je napisao/la: ›
...žvake, maramice, mobitelj, ključeve, malu torbicu s lijekovima, labelo, kemijsku, ....
|
Vama je zakon jer je drustveno prihvaceno da zene tegle torbakise... Gdje da je potrpam sve gadgate?! ;-)
Najradije bih uz sebe volio imati samo lopticu za picigin, ali jebiga, egzistencijalni razlozi me tjeraju da imam najmanje mobitel, kljuceve od gajbe, debitnu karticu i usb stick... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Janis je napisao/la: ›
Sjajilo za usta, puder, sjenilo i ogledalo. Bože moj, pa ne mogu hodati okolo ružna....
|
Sto ce ti ljepota, ako ne nosis kondome? |
|
|
|
|
|
alexia
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
*mobitel
*novčanik (s 'dajbože' novcima u njemu)
*cigarete, te po mogućnosti i upaljač
*ipod
make-up ne nosam |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
ni ja ne nosam make up.. ali nosam helexe (kad me opasno nerviraju na poslu), mp3 player, ključeve, rizle (za svaki slučaj), nekoliko kemijskih olovaka, preko nekoliko ključeva, usb (uvijek se negdje nađe nešto za presnimiti), mobitel, cigarete, upaljač, novčanik s karticama bez novaca, mini rokovnik za koje kakve bilješke (pametan piše, budala pamti), tampone, maramice, koji čokoladni bombon (ako mi padne šećer, ne daj Bože) i druge neke sitnice koje pronađem u torbama a da nisam ni znala da su tamo.. Eto.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
evo kad svi kažu šta imaju u svojim torbicama...evo što se nalazi u mojoj torbici
BEZ SMIJEHA MOLIM!!!
-mobitel,ključeve,mp3 player,novčanik( sa svim potrebnim potrepštinama u njemu,od flastera,kojekakvih računa od prije 5 godina i papirića do slikica i kartica..i novaca naravno),hm šta još ima tu...maramice,cigarete,par upaljača...otvarač za boce(onaj sa svim glupostima,od noža do turpijice),hm...bombona...ali inače stoji i puder i neko sjajilo...i grudnjak....ne pitajte od kuda i zašto.... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
alexia
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
Loona je napisao/la: ›
ni ja ne nosam make up.. ali nosam helexe (kad me opasno nerviraju na poslu), mp3 player, ključeve, rizle (za svaki slučaj), nekoliko kemijskih olovaka, preko nekoliko ključeva, usb (uvijek se negdje nađe nešto za presnimiti), mobitel, cigarete, upaljač, novčanik s karticama bez novaca, mini rokovnik za koje kakve bilješke (pametan piše, budala pamti), tampone, maramice, koji čokoladni bombon (ako mi padne šećer, ne daj Bože) i druge neke sitnice koje pronađem u torbama a da nisam ni znala da su tamo.. Eto..
|
zlo jedno samo me podsjećaš na ono što bi trebala nosit sa sobom, a uuuvijek zaboravim...
primjerice: tampon(e), maramice, ... |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Imam ogromne torbe u kojima uvijek nosim smeće. Ali ozbiljno. Trudim se biti ekološki osvještena pa ništa ne bacam po cesti. Kad u blizini nema kante za smeće, svi papiri završe u torbi. Ispraznim ju, s vremena na vrijeme
Ne znam šta osim toga imam u torbi jer se to drugo od papira ne vidi. Eto. Odvratna sam. |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Ma ženske torbe su uvijek rupe bez dna.. imam torbu za svake cipele (što je poprilična broj) i sam selim stvari iz jedne u drugu, ali konstanta je da se u svakoj nalaze maramice i upaljač.. ovo drugo se premješta.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
|
|