Autor |
Poruka |
desperadosx
Ukupno postova: 278 Lokacija: Burkinafaso Spol: Muško
|
William H. Bonney je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Leone ovo zaista zahtjeva antropološki pristup al to bi bilo uzaludno trošenje vremena.
|
Sad si naučio neki latinizam pa se tu praviš važan..ako ovo zahtijeva antropološki pristup,onda tvoj zahtijeva veterinarski |
|
|
|
|
|
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol: Muško
|
desperadosx je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sad si naučio neki latinizam pa se tu praviš važan..
|
pardonchich, nije latinski korijen rijeci nego grchki |
|
|
netko
|
Sad si naučio neki latinizam pa se tu praviš važan..ako ovo zahtijeva antropološki pristup,onda tvoj zahtijeva veterinarski
|
koji je tebi vrag?!
i nauči se kvotat! |
|
|
|
|
|
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
debeli pregledaj me s popustom |
|
|
|
|
|
RKL
Ukupno postova: 226 Spol: Nebitno
|
I kakav je spot na kraju? Nisam ga uspio pogledati... |
|
|
|
|
|
crescendo Ukupno postova: 20 Spol: Muško
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Postoji li negdje na netu i smije li se distribuirati?! |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
Domago j
|
Ako postoji na netu tko te pita jel ga smiješ distribuirati...
Mrače, jesi zbrisao iz armije na promociju spota il su te pustili? |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Ha cuj, jedno je kad o tome objavis vijest na naslovnici s direktnim linkom, a drugo kada napises "da tamo negdje na netu postoji torrent, emule ili tako nesto" ;-) |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
Gost
|
Vidim da je ovaj desperadosx totalno isfrustrirana osoba koja dane provodi pred ekranom jer se vjerojatno uživo ne usudi pokazati svoje lice. Ne znam u čemu je problem? Desperadosx je prvi krenuo s omalovažavanjem i podcjenjivanjem. I kad mu se netko suprotstavio, osjetio se uvrijeđen. Zašto uvijek postoji grupa kretena u Osijeku koja je spremna pljuvati po svakom tko pokuša nešto napraviti? |
|
|
|
|
|
Hazh
|
Leone ovo zaista zahtjeva antropološki pristup al to bi bilo uzaludno trošenje vremena.
|
Sad si naučio neki latinizam pa se tu praviš važan..ako ovo zahtijeva antropološki pristup,onda tvoj zahtijeva veterinarski
|
Ajde pošto poznaš Mraka, zovni ga kad budemo skupa izlazili van pa mi onda u facu reci da sam seljačina,jadan ili nešto od atributa kojim si opisao moj bend! |
|
|
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
hazh, hoćete li staviti spot na net - npr. ovdje? hoće li se zavrtjeti negdje na tv-u? |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
Hazh
|
D je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hazh, hoćete li staviti spot na net - npr. ovdje? hoće li se zavrtjeti negdje na tv-u?
|
stavit ćemo na našu stranicu ofkors....hoće li se vrtjeti na tv-u ovisi o njima...poslat ćemo na MTVadria i na neke televizije okolo (Metropolis,B92) pa kako bude...na HTV nema smisla jer onaj jadoks od glazbene TV ionako gledaju samo kućanice... |
|
|
|
|
|
desperadosx
|
tek sad ugledah..
jadan si glupane..svatko ima pravo na stav glupane..
i što onda ako mi se ne sviđa spot???koji kurac misliš da se svakome moraš svidjeti idiote???????????????????
Gost je napisao/la: ›
|
|
Ajde pošto poznaš Mraka, zovni ga kad budemo skupa izlazili van pa mi onda u facu reci da sam seljačina,jadan ili nešto od atributa kojim si opisao moj bend!
|
|
|
|
|
|
|
desperadosx
|
jel tebi nije jasno da se ne moraš svakome svidjeti.I da se nekome sviđate kao bend,taj će vas odjebat ako budete imali takav kurčeviti stav (još u samome startu).DEGUSTIBUS NOS DISPUTANBUS EST!
Uvaži mišljenje ljudi koji te ne vole,bez obzira na to što ti mislio o sebi.. |
|
|
|
|
|
|
|