Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...danas u Večernjem pročitam članak iz kojeg citiram:
"...sadržajno je kulturni život u Osijeku dobar, a dolaze trubači iz Srbije. Veliku zaslugu za to ima i ATAŠE ZA KULTURU Alen Borbaš..." - rekao je predsjednik Partije podunavskih Srba Rade Leskovac....
...moje pitanje je da li je istina da Zlatni Lanac ima takvo mjesto u vlasti u gradu?...i ako je, po meni je takvo što porazna činjenica, obzirom da u Osijeku ima ljudi koji bi bili stručniji na takvom mjestu... |
Zadnja promjena: anakonda; 25.03.2007. 13:26; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....ma nije baš tako strašno.....ipak smo mi oduvijek pripadali balkanu......tako da se ne treba cuditi ovakvim kulturnim zbivanjima u Osijeku.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
a ti vjruješ onome što piše u novinama? |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
anakonda
|
...pa ne vjerujem, pogotovo ne takvim stvarima...zato sam i postavila pitanje ima li istine u tome... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
ATAŠE ZA KULTURU Alen Borbaš
Anakonda, hvala ti! |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Nemrem vjerovati!!!
ATAŠE ZA KULTURU-ALEN BORBAŠ |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
ATAŠE ZA KULTURU Alen Borbaš...
|
zapravo mi je nebitno je li to istina ili ne, već sam navikao na svakakve događaje iz zone sumraka koji su se nekako infiltrirali u dnevni svijet, samo ne znam plače li mi se ili smije kad u medijima vidim oksimoron poput navedenog. |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...i to što kažeš...samo, nadam se da nema previše utjecaja na ono što normalni i obrazovani ljudi zovu kulturom... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Anakonda, novi avatar! Nice...
A čije su to oči?! |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...tnx...to su samo oči koje prate u mraku, ništa više od toga... |
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ako gradska pročelnica za kulturu može biti kokoška mirjana smoje, ne vidim po čemu je alen borbaš puno gori izbor |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...hm, dotičnu gospođu ne znam...ali djelovanje A.B. da, te se stoga pitam: kamo ide ovaj svijet... |
|
|
|
|
|
|