Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Nema mi nista draze nego kad nakon kopulacije i ostalih rituala koji ju prate, ostanemo blejati u plafon i pricati o bilo cemu, vibrirajuci na jednakoj frekvi. Jednako tako, nema mi nista gore nego kad gledajuci u njeno predivno tijelo pomislim "what a waste of pussy".
Zasto, o zasto smo osudjeni na takvu neuravnotezenost?!
Djede Mrazhe, zelim da mi za sljedeci obilazak doneses adresu gdje zive (slobodne) ribe iz prve recenice. |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Djede Mrazhe, zelim da mi za sljedeci obilazak doneses adresu gdje zive (slobodne) ribe iz prve recenice.
|
Ajde, ajde.. došao si sebi ))) |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
toni je napisao/la: ›
Ajde, ajde.. došao si sebi )))
|
MA, zapravo sam htio napisati nesto drugo, ali me tijek misli prejebao. ;-)
Naime, radi se o tome da mi je uvijek draze pricati poslije seksa, a kao sto nas empirija uci - vecina riba ocekuje da 3 sata trkeljas s njom o kojecemu, kako bi ona sva navlazena napokon odlucila glumiti da joj do snosaja kao nije stalo, a zapravo jedva ceka da ju prineses oltaru strasti i da joj od podrazaja utrne mozak.
To me cesto zna pogoditi, jerbo je tesko ostati skoncentriran na pricu, pogotovo kad mozak radi na rezervi nastaloj koncentriranjem krvi u strateskom podrucju oko polovine tijela.
To je temeljni paradoks zdravih musko-zenskih odnosa. Kako njima objasniti da cu kvalitetnije, slobodnije i iskrenije pricati POSLIJE?! ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Zbog novih epizoda Mungosove pustolovne drame o vječnoj potrazi za idealnom partnericom sam se i vratila na forum! |
Zadnja promjena: Poppy; 24.03.2007. 8:57; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
toni
|
To je temeljni paradoks zdravih musko-zenskih odnosa. Kako njima objasniti da cu kvalitetnije, slobodnije i iskrenije pricati POSLIJE?! ;-)
|
Hihihiihihi )))
Ma.. ako si sa pravom, pricat ces i prije i poslje, a bogami i za vrijeme... a ako nisi.. poslje ces zapjevat.. "cekam da se dignes i pokupis stvari... "
|
|
|
|
|
|
toni
|
Poppy je napisao/la: ›
Zbog novih epizoda Mungosove pustolovne sapunice o vječnoj potrazi za idealnom partnericom sam se i vratila na forum!
|
Nek si ti nama blizu :* |
|
|
|
|
|
Poppy
|
To me cesto zna pogoditi, jerbo je tesko ostati skoncentriran na pricu, pogotovo kad mozak radi na rezervi nastaloj koncentriranjem krvi u strateskom podrucju oko polovine tijela.
|
Ajde konačno si shvatio da je ipak u tebi problem! |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...hehehe... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Poppy
|
Zbog novih epizoda Mungosove pustolovne sapunice o vječnoj potrazi za idealnom partnericom sam se i vratila na forum!
|
Nek si ti nama blizu :*
|
|
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Ajde konačno si shvatio da je ipak u tebi problem!
|
I na rezervi motor radi dovoljno kvalitetno da vozaca odveze od tocke A do tocke B.
Steta je jedino sto se rasipaju vremenski resursi. Sati se mogu i kvalitetnije utrositi. ;-) |
|
|
|
|
Poppy
|
Ajde, ajde.. došao si sebi )))
|
MA, zapravo sam htio napisati nesto drugo, ali me tijek misli prejebao. ;-)
Naime, radi se o tome da mi je uvijek draze pricati poslije seksa, a kao sto nas empirija uci - vecina riba ocekuje da 3 sata trkeljas s njom o kojecemu, kako bi ona sva navlazena napokon odlucila glumiti da joj do snosaja kao nije stalo, a zapravo jedva ceka da ju prineses oltaru strasti i da joj od podrazaja utrne mozak.
To je temeljni paradoks zdravih musko-zenskih odnosa. Kako njima objasniti da cu kvalitetnije, slobodnije i iskrenije pricati POSLIJE?! ;-)
|
Ne znam ko tu radi dramu od seksa... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Ne znam ko tu radi dramu od seksa...
|
Eto, to je to...
Vi u seks ubrajate i ta tri sata price o sredstvima za ciscenje WC-a i vrecicama za usisavanje. |
|
|
|
|
Poppy
|
Ne znam ko tu radi dramu od seksa...
|
Eto, to je to...
Vi u seks ubrajate i ta tri sata price o sredstvima za ciscenje WC-a i vrecicama za usisavanje.
|
Još ako zna peć kolače... Ne pušćaj ju! |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Još ako zna peć kolače... Ne pušćaj ju!
|
Jel' u seks ubrajas samo vrijeme potrebno za pecenje kolaca, ili i miksanje smjese?!
Kazem, to je to - vi svaki kurac prije samog seksa trpate u seks... i to je problem... pravljenje kolaca, spravljanje vecere, razgovor o sredstvima za ciscenje NIJE seks... to je samo (nepotrebno) trosenje vremena na koje smo prisiljeni pristati...
Kome da se zalim zbog zlostavljanja odgadjanjem snosaja?! Kome?! |
Zadnja promjena: Leteci mungos; 23.03.2007. 15:45; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Kome da se zalim zbog zlostavljanje odgadjanjem snosaja?! Kome?!
|
sex inspektorima sa noveTV... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
|