Autor |
Poruka |
flatline
Ukupno postova: 139 Lokacija: dno Drave ispod željezničkog mosta Spol: Muško
|
Kako postaviti osobnu fotku u profil?
kako uploadati filove u svoj box?
kako kreiati svoju galeriju? |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
..odeš u "Moj profil", izabereš opciju "profil", ispod toga ti se pokazuje prozor u kojem imaš opcije "Moj profil", "Postavke", "Avatar" i "Potpis"...u "Avatar" imaš opciju uploada... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
kad smo vec kod toga, kako staviti sliku u potpis???? |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
anakonda
|
...mislim da nemaš dovoljno mjesta za to... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Sale car
|
kako ?
ne mislim ja staviti neku veliku sliku....
Mislim staviti sliku s moba... te velicine |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...pa, tako...lijepo piše: max 500 ZNAKOVA... |
|
|
|
|
anakonda
|
...i na potpisu nemaš opciju uploada... |
|
|
|
|
Sale car
|
e jebiga onda.... moram skontati neso s neta.... mozda.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
anakonda
|
...pa što ne staviš sliku u avatar? |
|
|
|
|
Sale car
|
cekaj.... ko ceka taj i doceka.... mozda i bude nesto |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
da.. nema teoretske šanse da staviš sliku u potpis... |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
swamp je napisao/la: ›
da.. nema teoretske šanse da staviš sliku u potpis...
|
Jednostavno... samo prvo treba upitati naseg "dragog" admina da ukljuci HTML u potpisima. U odgovorima na teme nema problema...
Napravis nesto HTML coda (uz link za svoju slicicu) i stavis na dno svakog odgovora umjesto standarnog potpisa. Opcija za HTML (code) vec postoji. Za par sati sigurno nece, ali... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
flatline
|
Hmmm, hvala anak ali kontam da to nije to
na ovo sam mislio...
------------------------
Nista izabrali fotku iz Vase osobne foto-galerije. Molimo, uploadajte fotku i izaberite fotku za Vaš profil. Napomena: fotka za profil nije avatar, već ju drugi korisnici vide kada pregledavaju Vaš profil!
-------------------------
ovo je phpbb, mislim da bi trebao moći napraviti svoju galeriju ali mi je malo sve razbacano i bagovito.
Admin?? |
|
|
|
|
|
flatline
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
flatline je napisao/la: ›
Kako postaviti osobnu fotku u profil?
kako uploadati filove u svoj box?
kako kreiati svoju galeriju?
|
Sorry sto tek sada odgovaram, jucer (subota) sam poceo s odgovorom, a onda mu ne odvukle Sile i iz svojih kandzi me pustile tek danas iza podneva... ;-)
Postavljanje fotke u profilu
1. Kliknes na vrhu stranice na MojProfil (moras biti logiran)
2. klik na Javno
3. u tekstu kod Fotke u javnom profilu kliknes na "uploadajte fotku" -> http://www.osijek031.com/album_personal.php
4. klik na gumb Upload pic
5. u tekstu kod Fotke u javnom profilu kliknes na " za Vaš profil" -> http://www.osijek031.com/profile.php?mode=profil
6. dolje desno imas "Fotka u javnom profilu" i padajuci izbornik... izaberes et voila! ;-)
Ovo za "upload fileova u svoj box" ne kuzim bas... fotke mozes uploadati kako sam rekao. Ostali fileovi se uploadaju u samim postovima (jasno, u forumima i kojima je to dozvoljeno)
Album u koji se smjestaju fotke za profil sluzi upravo tome - uploadu fotki za profil. Za stvaranje galerija se koristi Galerija 031 -> kreiraju se korisnicke galerije poput ovih . Po defaultu to nije omoguceno svim korisnicima, ali se omogucuje onima koji bi zeljeli svoje radove prikazati svijetu. ;-) |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
|
|