Autor |
Poruka |
Anai
Ukupno postova: 72 Spol: Žensko
|
Kosa mi je po prirodi lagano valovita i to mi se ni najmanje ne sviđa. Koristim sve i svašta, provodim sate pokušavajući je izravnati, a onda mi trud ubrzo propadne. Znate li možda za neku kremu ili slično koja će mi pomoći u ravnanju ili zadržati ravnu kosu poslije peglanja? |
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
ne budi luda! |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Eh..kad ti nakon par godina počne otpadati od tih "sati provedenih ravnajući ju.." onda će te zabrinjavati drugi problemi.....
Stoga, potpisujem eurichrida, ne budi luda, promijeni evenutulno frizuru i uzivaj u sebi! |
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
ajoj....i ja sam imala sličnih problema u osnovnoj, ali odustala sam...
mission imposible! |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
ja ne bi mogla zamisliti život bez pegle za kosu..također imam kovrčavu kosu i stalno je peglam....pogledaj katalog od avona,prije je bila krema za kosu koju naneseš na kosu prije hmm ili poslije peglanja i stoji ti do idućeg pranja...ili to ili si kupi neku kvalitetniju peglu...imaš u metrou za nekih 500tinjak kuna... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...imam kovrčavu kosu i NIKAD mi nije palo na pamet peglati je, jer:
1. nema smisla, sva rješenja su kratkotrajna
2. svaki od načina uništava kosu
3. kovrčava kosa je fora
4. ne moram se češljati
...ako bash toliko želiš, čula sam da je ta Avon krema navodno relativno uspješna... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
meduza_
Ukupno postova: 217 Lokacija: Josipovac Spol: Žensko
|
Dala bi sve na svijetu da mogu imati kovrcavu kosu...udavila sam svoju frizerku kojekakvim idejama no nista od toga. |
|
_________________ Bolje biti malo lud nego malo pametan... |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
sexy ... ajd meni cure s dugom kosom su privlačnije i seksipilnije nego one s kratkom nije bitno da li valovita ili ravna ... šta se bunite ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Anai je napisao/la: ›
Kosa mi je po prirodi lagano valovita i to mi se ni najmanje ne sviđa. Koristim sve i svašta, provodim sate pokušavajući je izravnati, a onda mi trud ubrzo propadne. Znate li možda za neku kremu ili slično koja će mi pomoći u ravnanju ili zadržati ravnu kosu poslije peglanja?
|
hoćeš da ti obrijem glavu? |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....tko još gleda kosu na ženskoj glavi......bitno je ono nešto iznutra... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ama, žene, koji vam je?! ni za što na svijetu ne bih mijenjala svoju kovrčavu kosu!
obožavam ju u svakom slučaju, a naročito zato jer ne moram baš ništa s njom raditi, čak se ni ne češljam samo kad ju perem... takva kosa je najzahvalnija na svijetu...
bezbroj cura bi dalo sve za prirodne lokne i troši na kovrčanje i frizure hrpetinu para, a ti ih ravnaš?! budi sretna i zahvalna na takvom daru prirode |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Kovrcave zele ravnu, ravne zele kovrcavu, celave zele bilo kakvu, rudlave zele rijetku... Tipicno zenski karakter - imati ono sto se nema. A, zapravo tako je svejedno kakvu kosu ima, dok god ju se moze cupati... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
meni su kovrčave cure fetiš! što da radim, ne mogu si pomoći |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
alexia
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Kovrcave zele ravnu, ravne zele kovrcavu, celave zele bilo kakvu, rudlave zele rijetku... Tipicno zenski karakter - imati ono sto se nema. A, zapravo tako je svejedno kakvu kosu ima, dok god ju se moze cupati... ;-)
|
nije SAMO ženski karakter, nego karakter cjelokupnog ljudskog roda
Anai je napisao/la: ›
Kosa mi je po prirodi lagano valovita i to mi se ni najmanje ne sviđa. Koristim sve i svašta, provodim sate pokušavajući je izravnati, a onda mi trud ubrzo propadne. Znate li možda za neku kremu ili slično koja će mi pomoći u ravnanju ili zadržati ravnu kosu poslije peglanja?
|
ako baš toooliko želiš ravnat kosu, a voljna si isprobavat, probaj sa keuneovom so pure linijom. jedan od tih voskova/gelova i sl. ima gline u sebi, pa na taj način "oteža" kosu.
So Pure
[nisu još stavili styling products, pa ispod dobiješ link za one SP na koje mislim]
Earth Wax --> ovaj je s glinom
[Made of pure clay, beeswax and vegetable oil, Earth Wax creates chunky effects which are easy to restyle. ]
Aqua Wax
[Made of cocos and vegetable oil, Aqua Wax defines, controls and style all hair types. Also adds incredible shine. ]
Star Sharper
[Made of corn starch and bee clay, Star Shaper proves long lasting texture with a strong hold.Suitable for all hair lengths.] |
|
|
|
|
|
mont
Ukupno postova: 180 Lokacija: pariz Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Kovrcave zele ravnu, ravne zele kovrcavu, celave zele bilo kakvu, rudlave zele rijetku... Tipicno zenski karakter - imati ono sto se nema. A, zapravo tako je svejedno kakvu kosu ima, dok god ju se moze cupati... ;-) potpisujem
|
|
|
_________________ ne zamjeram ljudima sto nemaju moje,vec svoje misljenje |
|
|
|
|
|