Autor |
Poruka |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
I sve sa sufiksom -mba! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...vidim da je ova tema već bila i prije aktivna na ovom forumu...
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=2064 |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
petrusijan
Ukupno postova: 66 Spol: Muško
|
Sada će me opet napasti da sam ovakav ili onakav, ali iskreno moji roditelji su iz Os i nisu govorili lega pa biti će da eto nisam niti ja to poprimio... doista, i prije se govorilo lega i to puno više nego sada... ali činjenica je da Zgrebačkim glumcima, koji su jedini očito pretplaćeni na Hrvatske filmove, je ipak Osječani nemaju glumaca, nikako ne stoji lega... scenarist je Osječanin i zove se Josip Cvenić po čijoj knjizi je i snimljen film Kraljica noći... eto par crta samo... |
|
_________________ Ja sam samo sanjar
Nedosanjanog sna
Dopusti mi da uđem
I ne odem nikada |
|
|
|
anakonda
|
...sva sreća pa Damir Lončar nije Osječanin i da nije glumio u tom filmu...a i nadalje, ona plava koka što je nekoć živjela kraj Valosha (ne znam joj ime) - niti ona nije iz Osijeka...pa, nadalje - Velimir Čokljat, Vlasta Ramljak, Đorđe Bosanac, Darko Milas.................. |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
tonya je napisao/la: ›
Aaaa... Dumina! Vraća me u 3. osnovne!
|
Hm, ne kuzim... Zar danas ne govorite "dumina" ili "u duminskim trakama"? ;-) Dobro, ovo potonje ni ja ne koristim, ali dumina je zakon kad moras nesto imenovati, a ne znas kako ;-) Pogotovo u pekari...
Jeff Murdock je napisao/la: ›
Sandra Lončarić, sada Tankosić
|
Uuuu... "socan cupijaner" (ovo je ujedno i demonstriranje upotrebe navedene sintagme) ;-) |
|
|
|
|
|
anakonda
|
Jeff Murdock je napisao/la: ›
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ona plava koka što je nekoć živjela kraj Valosha (ne znam joj ime)
|
Sandra Lončarić, sada Tankosić
|
...e, bravo, Jeff...Tankosić Dražen?...košarkaš?...
...Leteći, za "socan cupijaner" nisam čula... ...ali, ono što znam jest da koka ima silikone... |
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
A braća Mikić odaklen su oni? |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...eh, da - Krešimira sam se pokušala sjetit, al nisam mu se sjetila ni imena ni prezimena...dečka inače znam iz "Lady"... |
|
|
|
|
|
|