čupanjem, ne još zauvijek, ali u planu je čim bude para. trajno uklanjanje je skupo kao svetog petra kajgana a brazilska je samo za jako hrabre... prije mazohiste, rekla bih... provjereno
Ako pod pojmom "brazilska" ne mislis samo na full waxing, onda "brazilska" i nije tako "mazohisticna"... IMHO, draze mi je blisko promatrati kakav kreativan uzorak, nego pure skin... ;-)
Leteci mungos je napisao/la: ›
Sad mi je zao sto ne mogu pronaci jedan filmic s full waxingom (sprijeda i straga)... huh, zlo, zlo...
Srećom da pamtim kao slon gdje se što nalazi... evo jedan koji vrlo zorno dočarava vječne ženske muke da se dopadnu muškarcima i sjebu konkurenciju u obliku drugih žena
http://www.e-osijek.com/031/brazilian-wax.wmv
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
malo kasnim sa odgovorom, ali često mi puno toga na forumu promiče...
kao prvo, ovdje se ni približno ne može doživjeti o kojem intenzitetu boli se radi... cura očito radi to već jako jako dugo, a to isto ima veze, jer korijen dlaka oslabi i s vremenom čupanje počne boljeti sve manje..
a kao drugo, nemoj si baš toliko laskati, pa ne radimo baš sve radi vas... uzmi u obzir da neke stvari žene rade zato jer se njima osobno tako više sviđa... unatoč boli... a mislim da je tako i više higijenski..
CatCloe je napisao/la: ›
malo kasnim sa odgovorom, ali često mi puno toga na forumu promiče...
kao prvo, ovdje se ni približno ne može doživjeti o kojem intenzitetu boli se radi... cura očito radi to već jako jako dugo, a to isto ima veze, jer korijen dlaka oslabi i s vremenom čupanje počne boljeti sve manje..
Zapazi kako napravi bolnu grimasu kada joj baba dohvati klitić Ali jebeš i to... sve za svog dragog da ne mora pljuvati dlake baš kada je ona blizu velikog O ;-)
a kao drugo, nemoj si baš toliko laskati, pa ne radimo baš sve radi vas... uzmi u obzir da neke stvari žene rade zato jer se njima osobno tako više sviđa... unatoč boli... a mislim da je tako i više higijenski..
Hmmm... koji postotak žena po tvom mišljenju, koje nemaju dečke ili nisu promiskuitetne, ide na tako nešto... ili barem brije ili čupa u kućnoj radinosti?
Kao... "jer se njima osobno tako više sviđa unatoč boli" - yeah right
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
aha.... zbog vas se šminkamo, idemo na frizure, depiliramo na nekoliko mjesta, idemo na aerobic i kupujemo odjeću i parfeme.... yeah wright. pitam se pitam, radimo li išta radi sebe? čini se kako ste vi smisao našeg postojanja..
želiš li misliti da je tako, dokle god si dobar i poslušan i tvoja draga dobije sve što želi, be my guest
aha.... zbog vas se šminkamo, idemo na frizure, depiliramo na nekoliko mjesta, idemo na aerobic i kupujemo odjeću i parfeme.... yeah wright. pitam se pitam, radimo li išta radi sebe? čini se kako ste vi smisao našeg postojanja..
želiš li misliti da je tako, dokle god si dobar i poslušan i tvoja draga dobije sve što želi, be my guest
Yeah (w)right! Ne bih rekao isključivo zbog nas, ali velikim dijelom to činite zbog nas. Ja sam ti ljubavni veteran i svega sam se nagledao u bližoj ili daljoj povijesti svih svojih uspjeha i neuspjeha. Žene su spremne napraviti svakakve cirkuse od sebe samo da se dopadnu muškarcima, ali to neće niti pod užarenim željezom priznati.... i jako popizde kada recimo ofarbaju kosu, počupaju obrve, kupe novi sisobran ili najlonke za zatezanje guzice - a njihov pišonja doma to ne skuži, čak i kad im daju sasvim jasnu asocijaciju.
Probaj, kad ideš ulicom, malo poslušati što pričaju cure između sebe. Ja u 90% vremena čujem samo "ja sam njemu rekla ovo, a on meni ono" ili "ja mislim da sam ja bolja od njega, ali on je nekad tako dobar prema meni"... bla bla. U ostalih 10% možeš čuti kako je neka njihova frendica debela krava, kako je ta i ta odvratna, šta piše u horoskopu za danas i šminka/odjeća fore.... I to ne čine samo srednjoškolke.
I da se vratimo na tvoju hipotezu... naravno da neke stvari radiš isključivo zbog sebe, ali tebi je kao ženi priroda namijenila rolu one koja govori tipovima "da" ili "ne" i shodno tome se "moraš" ponašati. Dečki su obično sami sebi dovoljni i mogu, bez ikakve potrebe za pričanjem o curama i ogovaranjem drugih tipova, sjesti na pivo i zabavljati se. Ajd, dođe se tu i tamo na temu koju bi koji pojebao ili koja ima dobre sise, a koja guzu... i to je to. Dalje se nastavlja o temama koje nemaju veze sa ženama.
Ajd sad ti...