Autor |
Poruka |
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Kako se riješiti te navike ?
please help |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
umoči svako jutro prste u nešto gorko ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_lol.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
da zaboravio sam napomenuti, samo ozbiljne savjete .... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby ![Cool](images/smiles/icon_cool.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
ali to nije toliko neozbiljan savjet, znam ljude koji su to stvarno radili... nije pomoglo kao trajno rješenje, ali neko vrijeme je djelovalo. svaki put te šusne kad staviš prst u usta ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
_Jimmy_
|
ali ne pomaže nikakv kemijski tretman |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Zuhra
Ukupno postova: 327 Lokacija: Rijeka Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
znam lika iz razreda nema ni pola centimetra noktiju, doslovno bolesnik,
odi kod svog ljecnika pa nek te uputi... mozda pomogne |
|
_________________ Zuhra031
hosting 10gb disk, 10gb bw, sve free
-> regaj se http://api.binhoster.com/redir/95665 |
|
|
![](images/spacer.gif) |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Vidio sam tako nesto u apoteci za malu djecu, tekucina... Umocis prste u to i kad se osusi... ne primjeti se ali kad stavis prste u usta gorko i bljutavo.
Ako nema toga onda stavi prste u guzicu... nema tu nikakve tehnologije ali siguran sam da bi rezultat bio isti. Ozbiljno... ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
ovo je besplatno i vjerojatno djelotvorno.
zašto "dečki" u poodmaklim godinama i dalje papaju nokte? mislim, znam nekolicinu, a nijedno žensko čeljade. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
...hm, Danice, o ovom bi se dalo raspravljati... ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) ...moja majka je upotrebljavala baš spomenutu tekućinu, nakon prvih nekoliko pokušaja odustala sam od tog hobije, jer je tekućina ostavljala odvratan okus satima poslije...
...i uspjelo je... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
![](images/spacer.gif) |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
![Upozorenja : 2](templates/fisubice/images/icon_ycard.gif)
|
Prije je bilo u Avonu ili Oriflameu(to bi starije cure trebale znati..) prozirni lak za nokte isto kad staviš prstić u usta bude gorko....Ali ništa strašno,ne bude kasnije odvratan okus u ustima... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
game
Ukupno postova: 474 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
kupi onu ljepljivu traku kojom se lijepe zavoji i lagano zalijepi sve prstiće...
to ti se ne vidi jako, a djelotvorno je jer ne možeš kroz to gristi... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
_Jimmy_
|
da ali time se na riješava problem ... |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
game
Ukupno postova: 474 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
neli ljudi jesu...
držiš to par dana na rukama i kad skontaš da mu malo narasli, budeš sretan i onda odlučiš - dosta!!!!
sretno, u svakom slučaju! |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Ako zaljepis prste kako ces salutirati (ne)prijateljima... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Lunatic
Ukupno postova: 16 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Samokontrola!!!A kako to postići, e to je već pitanje...Općenito je sve na što se navikneš teško tek tako promijeniti, al probaj se koncentrirati na nešt drugo...premazi i lakovi i te sheme, to je isto ok opcija, iako privremena...al da bi se zauvijek riješio toga moraš se dogovoriti sam sa sobom! |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|