Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Centar za kulturu Čepin: Stand-up comedy show "Ja sam ti takav"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 67961
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.11.2024. 8:14 
Naslov:  Centar za kulturu Čepin: Stand-up comedy show "Ja sam ti takav"
15.11.2024. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tomislav Primorac, poznati stand-up komičar i predstavnik SplickeScene, sa showom „Ja sam ti takav“ stiže u Centar za kulturu Čepin. Nastupit će u petak, 15. studenog 2024. u 20 sati.

O komičaru Tomislavu Primorcu
Ovaj stand-up komičar prepoznatljiv je po svom britkom humoru i specifičnom stilu. Opisuje se kao „poludalmatinac“ i „poluhercegovac“ te kao mitološko biće kojeg se boje svi Purgeri. Iako je diplomirani fizičar, odlučio je krenuti putem komedije, što je izazvalo razočaranje njegovih roditelja. Njegov je životni san da bude zapamćen poput Nikole Tesle – ali ne iz altruističnih razloga, već da bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali na temu čiji je.

Njegov humor balansira između svakodnevnih situacija i dubljih promišljanja o životu. Cilj mu je pronaći ga u onome što svi proživljavaju. Publiku svih uzrasta - od studenata do sredovječnih muškaraca i baka - uspijeva nasmijati svojom domišljatošću i logikom.

O showu „Ja sam ti takav“
Show „Ja sam ti takav“ dinamičan je i emotivno duboko uronjen u svakodnevni život. Primorac koristi humor kako bi razotkrio obiteljske odnose, kulturne razlike i jezične analize, pri čemu se obraća svima - bez obzira na dob ili društveni status. Ovaj show pruža priliku za smijeh i razmišljanje o životu kroz komične, ali istinite situacije.

Ne propustite priliku za uživanje u ovom jedinstvenom stand-up iskustvu u Čepinu. Garantiramo večer prepunu smijeha i dobre energije“, poručili su Arlekin Comedyja, organizatora ovog događanja.

Kako do ulaznica?
Ulaznice se prodaju po cijeni od 10 eura. Mogu se kupiti online u sustavima Core event i Adriaticket. Fizička prodaja vrši se na lokacijama: caffe bar Onyx, TISAK+ (Gacka ulica 10), TISAK Media Portanova (uz dodatni trošak od 1 eura). Rezervacije su moguće pozivom na broj 098 977 25 41 (Arlekin Comedy), na kojem je moguće dobiti i dodatne informacije.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: