Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Animiraj špicu 9. Filmske RUNDE!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67417
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.10.2024. 11:43 
Naslov:  Animiraj špicu 9. Filmske RUNDE!
Od 11.10.2024. 16:00 do 13.10.2024. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Maštate o stvaranju animiranih filmova i želite isprobati nešto novo? Pridružite se edukativnom programu 9. Filmske RUNDE i zavirite u svijet filmske animacije!

Špica radionica postala je prava filmska tradicija u Osijeku, a ove godine donosi uzbudljivu prekretnicu – stvaramo prvu animiranu najavnu špicu koja će otvoriti ovogodišnje izdanje filmske revije u Osijeku!

Radionica je namijenjena srednjoškolcima i studentima koji sebe smatraju filmskim početnicima ili naprosto žele naučiti nešto novo o filmskom jeziku i različitim pristupima u izradi najavne festivalske špice — od ove godine u novom animiranom ruhu! Polaznici će nakon analize kratkometražnih filmova i najavnih festivalskih špica razviti ideju i samostalno animirati najavnu špicu 9. Filmske RUNDE!

Voditeljica radionice je Sara Bernat, animatorica i voditeljica radionica animiranog filma za djecu i mlade. Sara će s polaznicima proći osnove praksi iz svijeta animiranog filma, nakon čega će zajedno s polaznicima odabrati savršenu tehniku i pristup novoj, animiranoj špici.

Radionica će se održati od 11. do 13. listopada 2024. godine u Osijeku, a svi zainteresirani na radionicu se mogu prijaviti do 07. listopada na [email protected] (u predmetu naznačiti “Špica radionica”) popraćeno:
— Je li te do sada zanimao animirani film? Zašto?
— Koji bi animirani film izdvojio?
— Jesi li ikad radio na animiranog filmu do sada? Znaš li neke tehnike animiranja?
— Napiši nešto o motivu “krug”, a da nije “krug je geometrijski oblik!
— Kontakt mail / broj mobitela!

Radionica je besplatna za sve polaznike. Odabranim polaznicima javit ćemo se s više detalja o programu radionice.

Radionica je organizirana uz podršku DHFR-a, HAVC-a, Zaklade „Kultura nova“, Grada Osijeka i Osječko - baranjske županije.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: