Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Uspješan i zabavan izviđački vikend za IK Javor

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67396
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.09.2024. 18:30 
Naslov:  Uspješan i zabavan izviđački vikend za IK Javor
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječki Javorovci proteklog vikenda u svoju izviđačku putovnicu upisali tri lokacije. Kazuju kako je odlika izviđača snalažljivost i kreativnost te im kiša nije pokvarila baš ništa.

Prva lokacija bila je Čepin gdje su poletarci, najmlađi članovi kluba, djeca od 1.-4. razreda osnovne škole sudjelovali na Jesenskim igrama poletaraca u organizaciji Odreda izviđača Suncokret. Na aktivnosti su poletarci imali priliku plesati, svirati bubnjeve, igrati razne izviđačke igre spretnosti te posjetiti Vrtnu bajku.

Izviđači i planinke, članovi kluba od 5.-8. razreda osnovne škole, bili su pak u Karlovcu na izviđačkom natjecanju Victoriada na kojem su imali priliku pokazati svoje vještine vezanja čvorova, prve pomoći, poznavanja grada. Također su posjetili i Nikola Tesla experience centar, Slatkovodni akvarij Aquatika te Muzej Domovinskog rata. Iako je kiše bilo napretek izviđači su se dobro zabavili. Znamo već kako ide: "Kiša lije, izviđač se smije!"

Srednjoškolci i studenti, naši istraživači, vikend su proveli u Ogulinu na aktivnosti Saveza izviđača Hrvatske naziva I-Spot na kojem su imali priliku okušati se u područjima speleologije, spašavanja, planinarenja na Klek te su mogli sudjelovati na Forumu mladih i upoznavati Ogulin, rodni grad Ivane Brlić-Mažuranić.

Sretni i veseli izviđači svih uzrasta, obogaćeni novim iskustvima vratili su se u Osijek i već sada iščekuju novu izviđačku avanturu.

Dopredsjednica Izviđačkog kluba Javor, Monika Feher, zahvaljuje izviđačima na svom veselju, roditeljima na povjerenju, a posebno izviđačkim volonterima koji svoje slobodno vrijeme odvajaju za djecu i mlade.

Ovog vikenda to su bili: Ema Furst, Blaženka Hap, Lucija Holub, Ema Viduman, Marija Feher, Veseli Kokolari i Lovro Zelić.


Tekst i foto: IK Javor

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: