Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječani otvorili prvenstvo protiv Zagreba

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67227
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.09.2024. 13:05 
Naslov:  Osječani otvorili prvenstvo protiv Zagreba
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

- Naravno da svaku utakmicu želimo pobijediti, dokazati i sebi i ostalima da vrijedimo, ali svjesni smo trenutnog odnosa snaga ove dvije ekipe – najavio je Osijekov vratar Lovro Frajhaut uoči 1. kola Paket24 Premijer lige-Lige A. Tako je otprilike i izgledao ogled u Kutiji šibica. Rukometaši Osijeka trudili su se, ali protiv hrvatskog prvaka nisu imali velike šanse. Zagreb je na koncu slavio s 38:24.

Uvjerljivo su Zagrepčani krenuli od prve minute i već je nakon 15 minuta bilo jasno da će i u ovoj sezoni ići po obranu naslova. Osijekov trener Frano Veraja tu je iskoristio priliku da rotira sve igrače iz zapisnika, pa su i oni najmlađi osjetili kako je to igrati protiv hrvatskog prvaka i momčadi pune hrvatskih i europskih reprezentativnih imena. Među njima je bio i mladi Noa Kovačević koji je ove godine tek napunio 18 godina, a koji je s tri pogotka bio stopostotan.

- U prvom smo poluvremenu bili loši i u realizaciji, i u obrani – istaknuo je Noa nakon susreta. – Primali smo lagane golove iz polukontre i kontre, Zagreb je tu napravio veliku razliku i odvojio se na 22:9 nakon prvih 30 minuta. U drugom smo dijelu obrambeno bili bolji, a to nas je dovodilo i do lakših golova u napadu. Bila je ovo utakmica u kojoj smo mi mladi dobili priliku pokazati što znamo. Drago mi je što sam dobio povjerenje trenera Veraje i nadam se da je zadovoljan mojom igrom. Sada nam kreću pripreme za Metković protiv kojeg idemo pokazati da je Zrinjevac naša neosvojiva tvrđava te uzeti dva boda.

Baš kao što je Kovačević istaknuo, u drugi dio susreta Verajini su izabranici ipak ušli nešto raspoloženiji. Igralo se dosta ravnopravnije, uglavnom gol za gol, a u 43. minuti su Osječani napravili seriju 4:0 s kojom su nakratko smanjili rezultatski zaostatak. U strijelce su se upisali gotovo svi iz Osijekovih redova, a na kraju je završilo 38:24.

S obzirom na nešto raniji datum dvoboja sa Zagrebom, Verajina će momčad imati koji dan više za pripremu uoči drugog kola. Tada će na Zrinjevcu gostovati Metković, a utakmica bi se trebala igrati u subotu od 18 sati.


Tekst i foto: RK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: