Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Radionica mindfulnessa "Just be"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67122
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.07.2024. 9:03 
Naslov:  Radionica mindfulnessa "Just be"
25.07.2024. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Mindfulness se definira kao namjerno obraćanje pažnje na sadašnji trenutak, sa stavom prihvaćanja i neosuđivanja. Na radionici "Just be" će raspetljati i razjasniti ovu definiciju te ćete saznati što to mindfulness jest, a što nije te koje su njegove dobrobiti za mentalno i fizičko zdravlje. S obzirom na to da se mindfulness uči kroz iskustvo, imat ćete priliku doživjeti i proživjeti mindfulness kroz vođene vježbe te naučiti nekoliko načina kako ga primjenjivati u svakodnevnom životu.

Radionica će se održati 25. srpnja 2024. u 19:00 sati, a trajanje radionice je 90 minuta. Radionica se održava u Studiju Respect, na adresi Šetalište kardinala Franje Šepera 12, Osijek. Cijena radionice je 20 €. Radionica je namijenjena punoljetnim osobama.

Prijave za radionicu vrše se na mail: [email protected]

O voditeljici:
Maja Varga Pajtler certificirana je učiteljica mindfulnessa. Njezino putovanje s mindfulnessom započelo je prije nekoliko godina, kada je tražila način da se nosi s izazovima svakodnevnog života, a ubrzo je otkrila kako joj ova praksa pomaže bolje razumjeti sebe, svoje unutarnje doživljaje, ali i mudrije reagirati na svakodnevne izazovne situacije. Potaknuta benefitima koje je osjetila na vlastitoj koži, želja joj je podijeliti ovu dragocjenu praksu s drugima.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: